Cilt Bakımı Ürünleri ürün tavsiye:) deneyebilirsiniz

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

cilekmuzelmaseverimben

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2015
172
201
selam kızlar, bu tarz ürün tavsiye yazılarını pek sevmem açıkçası çünkü ne zaman bloglardan falan çok övülen ürünler aldıysam başıma hep iş geldi dahada kötü oldu yüzüm o yüzden baştan söyliyim ÖNCE TESTER alıp kullanın,pazarlama stratejilerine inanıp bir ton para baymayın. Şimdi benim cildim karma-hassas dönemsel sivilceli olabiliyo ve gözenekli. 2 sene önceydi sanırım bi köşe yazarının (ya ayse armandı yada ayse özyılmazel) yazısında okumuştum kiehl's i. Ama tabi tavsiye ürün hezimetlerini cok yaşadığım için hemen atlamadım , aradan zaman geçti ben bi gün dolaşırken denemeye karar verdim gidip aldım bi kaç ürün. İnanılmaz memnun kaldım, yüzümü çok düzelttti ( çok düzenli kullandım), fiyatları zaten sitesinde yazıyo cok pahalı değil çok ucuzda değil ortalama.
Şimdi neleri düzeltti söyliyim, gözenek problemime gözenek serisi kesin çözüm bulmadı ama aza indirdi.
Yüzümü yumuşacık yaptı.Göz altlarım gergin ve kuruydu düzelttti, yağ dengesini yüzümü kurutmadan sağladı. Baya memnun kaldım tavsiye ediyorum yani.
Deneyebilirsiniz ama önce bunu dinleyin.!!
Markanın müthiş bi tester prosedürü var. Ben hem İstanbul'da (zorlu ve kanyon mağazası), hem Ankara'da (Armada) mağazalarına gitmiş biri olarak, Zorlu'daki kadın çok ilgili ama ille bi ürün satmaya çalışıyo dediğim gibi almayın, tester isteyin. Armada'daki kadında aslında veriyodu ama arkadaslarım son gittiğinde kalmadı falan demiş belki gerçekten doğrudur bilmiyorum ama, ben tester almadan almayın dedim diye hiç bişey almamışlar. Bu markanın prosedürü bu kalmadı diye bişey yok, aklınızda olsun.Kalmadı bilmemne falan derlerse o zaman telefon açın adresinize tester isteyin. Ücretsiz yolluyolar. şu şu ürünü denemek istiyorum diyince. Kendimi reklamcı gibi hissetttim ahahah :) Sürekli nette ürün araştırması yapıp herşeyi denediğim için belki benim gibi olanlara bi tavsiye olur diye düşündüm.

Son düzenleme:
bende tester aldım göz kremi,karma cilt nemlendirici ve serüm denedim ama serümden memnun kalmadım diğerleri çok iyi emiyor

Bende c vitamini tarzı bi serum vermişlerdi tester begenmedim bu sölediğin o sanırım canım ya da en çok tercih edilen bi serumu var annem kullanıyo onu lacivert bi şişe oda bana yaramamıştı sanırım bu serumlar bazı ciltlere ağır geliyo.. Göz kreminde hangisini kullandın avokadolu olansa cok güzel denemediyseniz onuda deneyin:KK66:

Bende c vitamini tarzı bi serum vermişlerdi tester begenmedim bu sölediğin o sanırım canım ya da en çok tercih edilen bi serumu var annem kullanıyo onu lacivert bi şişe oda bana yaramamıştı sanırım bu serumlar bazı ciltlere ağır geliyo.. Göz kreminde hangisini kullandın avokadolu olansa cok güzel denemediyseniz onuda deneyin:KK66:
iyiki almamışım yani :) yaşım 30 cnm avokadolu testeri vermedi olgun göz kremi kahverengi rengi şekilde

X