Üstümdeki Ölü Toprağı

zeytinagaci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
15.807
18.335
Hatunlar,
Ben uyuşuk, tembel, eli ağır, patates çuvalı gibi bi kız oldum ya.
Nolur bana bi yardım edin.

25 yaşındaki bi insan gibi kıpır kıpır, enerji dolu değilim.
Hep yorgun, hep uykulu, hep uyuşuk ve her yerim ağrıyor. eşim sen çok çürük çıktın diye şakayla karışık bişeyler söylüyor. haklı ama. sürekli bi saçma hastalıklar oluyor. kasığımda beze çıkmıştı 15 gün antibiyotik kullandım. geçmedi, üstüne 2 tane daha çıktı. (hala ne oldukları belli değil) neyse o bitti adet dönemim geldi, o bitti başka saçma sapan problemlerim oldu. vs. vs. bi gün de ağrımayan yerim yok yani.

Evimle ilgilenemiyorum. Evim temiz düzenli değil. çamaşırlar yıkansa, ütüler kalıyor, yemek zaten hak getire. her gün tost, makarna falan yapıyoruz. pardon onu da eşim yapıyor. sabah kahvaltısı da hazırlamıyorum. karnı aç gidiyor işe zavallı eşim :KK43: yoldan simit alıyomuş..

Kendimden de memnun değilim. kendimi çirkin hissediyorum bu aralar. saçımı, kıyafetlerimi sevmiyorum. 42 den 46 kiloya çıktım herkes çok iyi oldu diyor, ben kendimi hantal hissediyorum.

Hiç bir işimi yetiştiremiyorum.
Akşamları 22.30 gibi uyuyorum. sabah 8 de uyanıyorum.. ama o kadar yorgun oluyorum ki akşam 5.30 da eve gittiğimde koltuğa bi oturuyorum. daha da kalkamıyorum. işim de bazen çok yoğun bazen çok rahat.

her gün plan yapıyorum bugün şunları yapıcam diye, sonra hepsi yalan oluyor.
kısacası İMDATT.. 25 yaşında böyleysem 10 sene sonra yerimden bile kalkamam ben.

kafana taktığın stres yaptığın olayları sil at derim.21 yaşımdayım aynı durumdayım elim ayağım ağrıyo kendimi hiç iyi hiesstmiyorum bunu yazarken ağlıyorum hatta hiç iyi hissetmiyorum sanki biri beddua etmiş mutlu olmasın diye.

Doktora gözükün belki kaninizda bir eksik var.

Calisiyormusunuz? Calisiyorsaniz biraz normal gibi... ev hanimi gibi dönderemezsiniz zaten evi ... ama bence bari yemek yapmaya özen gösterin bi türlü :kk77:

Ama calismiyorsaniz sabahlari erken uyanin bir türk kahvesi icin sonra hemen ise girisin... sakin orturmayin ... icinizden 1 2 3 deyin ve hop hemen eliniz degsin. Bendede öyle oluyor ama elim bi degince gerisi geliyor cnm. :KK54:Ondan sonra bir dus alin ve yemek bi kac saat tv önünde yayilin:21:

kesın bişer var,burununda falan sorun olmasın,nefes almada,hanı yorgun uyanıyorum dedınde,tabikiiiii eğer mutsuz değilsen,senı depresyona sokan bır durum yok ise

kafana taktığın stres yaptığın olayları sil at derim.21 yaşımdayım aynı durumdayım elim ayağım ağrıyo kendimi hiç iyi hiesstmiyorum bunu yazarken ağlıyorum hatta hiç iyi hissetmiyorum sanki biri beddua etmiş mutlu olmasın diye.

sana noldu qamze :KK61:
derdim çok aslında ama kafama takmıyordum ya da takmadığımı sanıyordum.
depresyona girmeye bile üşeniyorum desemmm :confused:

Oncelikle bendede ayni sorun vardi astim cok sukur...tipki sizin gibiydim tek farkimiz zor kotek yemegimi yapardim.

En basta kan degerlerinize baktirdiniz mi.vitamine falan ihtiyaciniz vardir belki.
Ben kendi adima yaziyorum.sabah yataktan besmele ve aytel kursi okuyorak basliyorum.ve kalkar kalkmaz "bugun herseye yetisecegim.ben bu guce sahibim"psikolisiyle tum islerime yetisiyorum ve gunun tum bereketinden faydalaniyirum.

Evde hem ders calisiyorum hem lursta tum gunum gidoyor nerdeyse...esiminde yardimi oluyor tabi ama bi yerden sonra ev kadin eli istiyor:)

Sizin sikintiniz enerjik olamamaniz.
Ben beynimi kullanmayi ogrendim..onu calistirmayinca tembellesiyor ve beni yonetiyor.ama simdi ben onu kullaniyorum benim hukmumde.ne komut verirsem yerine getiriyor:KK66:

Doktora gözükün belki kaninizda bir eksik var.

Calisiyormusunuz? Calisiyorsaniz biraz normal gibi... ev hanimi gibi dönderemezsiniz zaten evi ... ama bence bari yemek yapmaya özen gösterin bi türlü :kk77:

Ama calismiyorsaniz sabahlari erken uyanin bir türk kahvesi icin sonra hemen ise girisin... sakin orturmayin ... icinizden 1 2 3 deyin ve hop hemen eliniz degsin. Bendede öyle oluyor ama elim bi degince gerisi geliyor cnm. :KK54:Ondan sonra bir dus alin ve yemek bi kac saat tv önünde yayilin

çalışıyorum ama nice çalışanlar çocuklarını evlerini eşlerini ihmal etmiyor her şeye zaman buluyorlar, kendilerine de bakıyorlar. ben gün aşırı duş alıyorum ona bile üşeniyorum ya.
eşim işe 7.30 da gidiyor. onunla uyanıyorum. enerjim biraz daha yüksek oluyor. 9 gibi ben işe gelene kadar evi topluyorum kısmen. iş yapıyorsam o 1.5 saatte yapıyorum. akşamları bişey yok :KK43:
kahve hiç içmem acaba sabahları kahve içerek mi başlasam güne. belki kafein bi can verir

kesın bişer var,burununda falan sorun olmasın,nefes almada,hanı yorgun uyanıyorum dedınde,tabikiiiii eğer mutsuz değilsen,senı depresyona sokan bır durum yok ise

valla genel olarak mutlu olduğumu düşünüyordum ama değil miyim ki acaba :KK64:
bi laf var ya üşendiğinden boşanacağı gelmek diye, tam o moddayım.

bahar yorgunluğu olabilir ya da iş hayatından koşturmacadan bunalmış olabilirsiniz.
çünkü evimi yemeğimi aksatmıyorum ama aynı yorgunluk uyku hali bende de var.
işe gelmek istemiyorum, işten çok bıktım izne ihtiyacım var :cry::KK42:

Ben de temmuzda 28 yaşıma gireceğim,seninle aynı durumdayım. Hiçbir şey yapasım gelmiyor,ev hiç düzgün kalmıyor ufaklık yüzünden,yemeği zaten annem yapıyor.İşten eve gidince sanki daha çok yoruluyorum bazen 9 buçuk 10 da uykum geliyor

en son ne zmn gittin bilmiyorum ama ihmal etme ayda bir tam kan ölçümlerini yaptır. çalıştığım için böyledir deyip gçiştirme.

Bir arkadasimda boyleydi. Elini kolunu kaldirasi yoktu. Kulak burun bogaz doktoruna gitmisti. Virtigo dediler, bir ilac verdiler. Simdi eski haline geldi. Demir ilaci falan kullanmisti fayda gormemisti. Bence bir kan sayimi falan yaptirin olmadi virtigo falan olabilir mi bir dojtora gidin isterseniz ama sanirim virtigoda bas donmesi mi bas agrisi mi falan da oluyormus. Bir arastirin.

çalışıyorum ama nice çalışanlar çocuklarını evlerini eşlerini ihmal etmiyor her şeye zaman buluyorlar, kendilerine de bakıyorlar. ben gün aşırı duş alıyorum ona bile üşeniyorum ya.
eşim işe 7.30 da gidiyor. onunla uyanıyorum. enerjim biraz daha yüksek oluyor. 9 gibi ben işe gelene kadar evi topluyorum kısmen. iş yapıyorsam o 1.5 saatte yapıyorum. akşamları bişey yok :KK43:
kahve hiç içmem acaba sabahları kahve içerek mi başlasam güne. belki kafein bi can verir

Kesinlikle kahve ic(Ben icemiyorum o yüzden energy drink iciyorum hergün 0,33L sabahlari) ... ve demin bir arkadas dedi heralde...
Ben bazen bir ise bakiyorum ya oda bana bakiyor :KK53: baslamaya cesaret bulana kadar besmele cekiyorum ...
Mesela isten geliyorum ya sakin ama sakin oturmam cünkü biliyorum bu benim sonum olucak bugünlük :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Oncelikle bendede ayni sorun vardi astim cok sukur...tipki sizin gibiydim tek farkimiz zor kotek yemegimi yapardim.

En basta kan degerlerinize baktirdiniz mi.vitamine falan ihtiyaciniz vardir belki.
Ben kendi adima yaziyorum.sabah yataktan besmele ve aytel kursi okuyorak basliyorum.ve kalkar kalkmaz "bugun herseye yetisecegim.ben bu guce sahibim"psikolisiyle tum islerime yetisiyorum ve gunun tum bereketinden faydalaniyirum.

Evde hem ders calisiyorum hem lursta tum gunum gidoyor nerdeyse...esiminde yardimi oluyor tabi ama bi yerden sonra ev kadin eli istiyor:)

Sizin sikintiniz enerjik olamamaniz.
Ben beynimi kullanmayi ogrendim..onu calistirmayinca tembellesiyor ve beni yonetiyor.ama simdi ben onu kullaniyorum benim hukmumde.ne komut verirsem yerine getiriyor:KK66:

hıh işte tam aynı ya.
enerjik olamıyorum.
valla çok özeniyorum şöyle her şeye enerjisi yeten insanlara.
içimde 70 lik nine var.
spor yapayım dedim yürüyüşe koşuya gittik eşimle bi gün sadece :)
eşimin işi yorucu. o gelince uzanıp dinleniyor. yaa gel sen de bırak işi gücü yanımda otur diyor. ben de o öyle dediği gibi hemen yanına oturuveriyorum. sonra ev dandini :confused:

yahu utanıyorum buraya yazmaya,benımki depresyon sebebını bılıyorum,işe ölüm geliyor,cenazem,bir kıyafeti bir gün gıyeırm,ama bu araalr ıkı gün gıyorum,anlayın yanı durumu,yüzüme yatarken krem sürmuyorum,

X