Üstüne gören arkadaslar

EceCigdem

Kalbimin prensine bir prenses..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
3.483
3.926
333
30
Hamile olupta ustune goren arkadaslar bi anlatabilir mi nasil oluyor ? Bu ay 3 gun adet gordum adet bitti ama sol kasigimda batmalar var bide tiksinme mide bulantim ve hafif bas donmelerim var

Hamile olupta ustune goren arkadaslar bi anlatabilir mi nasil oluyor ? Bu ay 3 gun adet gordum adet bitti ama sol kasigimda batmalar var bide tiksinme mide bulantim ve hafif bas donmelerim var
Ben gormustum cnm ama leke gibi gormustum herkesin bunyesi hamielligi farklidir
Bi idrar testi veya kan testi yaosan daha emin olursun

Gecen ay da vardi boyle belirtiler negatif cikti o yuzden korkuyorum yapmiyorum test

Ama adet gunum gelmisti yani hatta bugun olmam gerekiyordu ama 3 unde oldum dun de bitti

Bende 28 ağustos gecesinden beri ara ara akinti seklinde son gunlerdir biraz sulu kanama yasiyorum canim halada geçmedi ha şu gün bugün diye diye doktora gitmedimde test yapmıştım cuma günü negatif çıktı böyle olmaz gibi üstüne görme ama hic yasamadim böyle birseyi sökülemiyor sanırım ondan oluyor bende bebis yok test yapmak istemiyorum negatif cikicak biliyorum tahmin ediyorum o yüzden yapmak istemiyorum insaAllah sende vardır canım bebis

Ben bu aydan pek umutlu degilim zaten fazla bir iliski yasamadik ama adet olmadan bikac gun once yasayinca bi ihtimal hani dedim belki olmustur da o yuzden az geliyodur ve belirtiler basliyodur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…