üstüne görme mi oldu hamilemiyim sizce?

arzucamur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
16
0
36
Bursa
kızlar tecrübelerinize dayanarak sizlere soruyorum yardımcı olursanız sevinirim.12 ağustosta adet oldum 5-6 sürdü herzamanki gibi.şimdi 31 ağustosta tekrar kanamam oldu ilk başta kahverengi leke gibiydi ama sonra arttı kanama adet kanaması gibi oldu bugün 2. günü şimdi yine leke gibi çok az geliyo.diğer hamileleik belirtilerinide yaşıyorum. şuan kanamam olduğu için test te yapamıyorum sizce hamilemiyimdir ?

kızlar tecrübelerinize dayanarak sizlere soruyorum yardımcı olursanız sevinirim.12 ağustosta adet oldum 5-6 sürdü herzamanki gibi.şimdi 31 ağustosta tekrar kanamam oldu ilk başta kahverengi leke gibiydi ama sonra arttı kanama adet kanaması gibi oldu bugün 2. günü şimdi yine leke gibi çok az geliyo.diğer hamileleik belirtilerinide yaşıyorum. şuan kanamam olduğu için test te yapamıyorum sizce hamilemiyimdir ?

Normal adet kanaması, arada azalıp tekrar şiddetlenebilir. Hamilelikte adet kanamasıyla karıştırılacak kadar kanama olması gerçekten çok çok az rastlanır bir şey. Yine de farklı oluyor da kişi çok yoğun çalıştığı, özensiz bir insan olduğu ya da çok genç olduğu için bunu fark edemiyor.
Ümidini kırmak istemem ama hamile olduğunu hiç sanmıyorum. Sakın kafana takma, o bebek sana mutlaka gelecek, maalesef istemekle hemen gelmiyor, kısmet bu.:)

saol canım hastalığım bitince test yaptım negatif çıktı kısmet dediğin gibi ama günleri hiç şaşmadığı için normal zamnda ozmn şüphe düşmüştü içime ama değilmişim sağlık olsun...

Back
X