Ustune gorme

selenterk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
5
0
1
35
merhaba kizlar aranizda ustune gorenler var mi? Varsa eger her ay tam adet doneminizde ve yogunlugunda mi kanamanis oldu yoksa duzensiz ve hafif bir sekilde mi?

Canim sana söyle anlatayim misal ben mayis ayinin 5 inde adet oldum obur ay yine 5 inde yada bir iki gun sonra koyu renk miktari az bir ped dolmayacak kadar iki uc gun oluyorum benim yasadigim buydu bebek istiyordum adet oldum diye umudu kestim meger o adet degilmis hamileymisim ben doktora gittigimde direk ultrasonda bebegi kalp atisini gorduk 3 aylik olmustu :)

bende ustune gordum canım... adetlendım baya guzel 5 gun falan sürdü... sonrakı ay adetlenıcem dıye beklerken tabı bende sıddetlı kasık agrıları vardı hatta agrıkesıcı kullandım benım regl donemı cok sancılı gcıyor.. sonra bekledıgım adet 4 gun gecıktı sonraa bı ogrendım kı 5 haftalık hamıleyım :)

Canim peki kac ay oldu senin ve her ay tam gununde mi oldu

Adet gordum korunmadim bir sonraki ay adet gunumde lekelenme seklinde oldu okadar 2 3 gun kadar surmustu bir sonraki ayda yine adet olurum.diye bekledim olmayinca doktora gittim orda ogrendim hamile oldumu

merhaba,
bende ilk once ustune oldum zannettim fakat ucuncu gunu gayet normal adet gibi devam ediyor kanamam. daha onceki bir forumda bir arkadas normal sekilde adet gordugunu soylemisti ustune oldugunda hatta iki kez olmus. bende umitlendim biraz ama simdi bulamiyorum o forumu..sizinkiside ayni sekilde normal adet kanamasi gibi ve miktarindamiydi?yoksa az miktarda mi geldi? ben hala umit ediyorum hamile oldugumu

canım baya guzel adettı sancılı falan 5 gun surdu az falan gelemdı yanı normal sekılde geldı ben de hıc suphelenmedım... sımdı adet tarıhımle bebegımın gelısımı aynı gıtmıyor oyle anladım bende ustune gordugumu ınsallah hamılesındır canım :)

Adet gordum korunmadim bir sonraki ay adet gunumde lekelenme seklinde oldu okadar 2 3 gun kadar surmustu bir sonraki ayda yine adet olurum.diye bekledim olmayinca doktora gittim orda ogrendim hamile oldumu
Merhaba surtunme yoluyla bi iliskim oldu uzerimizde kiyafetlerimiz vardi bosalma olmadi amcak zevk suyundan supheliyim benim adetim normalde çok yoğun olur ve 5 gün sürer bu ay ise 7.gunum ve suan hala devam ediyor ancak eskisi gibi yogun degil rengi bazen kirmizi bazen pembe gibi oluyo 2 3 gun sabah kalktigimda cok yogun olmustu ama gene gun icinde azaliyor suan ise sadece peceteye gelen pedime cok az bulasan hafif pembe renkli kanamam var bu yerlesme kanamasi olabilirmi yoksa strestenmidir?

Kıyafeti delip geçen sperm henüz bulunmadı. Bu şartlarda gebe kalmanız mucize olur zaten. Gebelik falan yok. Stres yapmayın boşuna. Bir an evvel de korunma yöntemlerini öğrenin.

Kizlar 5 haftalik hamileyim. Kanamam var suan hastanede yatiyorum. Kesede ve rahimde kan gorunmuyor. Once kahverengi lekeydi suan normal regl gibi kan geliyo lavaboya girdikten sonra. Acaba ustune gorme gibi bi sey olabilir mi. Haftaya kalp atisini duyacagiz. Bi de bende hafif pko var.. Acaba onun etkisinden mi gec geldi kanama.. Kafam cok karisik yardimci olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…