üşütmeden dolayı bebeği olmayanlar

tsefem28

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2015
1.658
1.568
38
29 yaşındayım 4 buçuk yaşında bir oğlum var ilk doğumdan sonra çok üşütmüşüm ve rahimde sorunlar oluşmuş 1 senedir bebek istiyorum ama olmuyor benim gibi ayni sorunu yasayanlar varmı

cok usutmekten boyle bırsey oldugunu ılk defa duydum
cok usutup zature yasayanlar var zatureye cevıren benım gıbı
karsda yasayan veya sibiryada yasayan napcak yaa :KK17:

bence sen bı baska doktorlara gıt kuzum ya yumurta takıbı falan yaptır derım ben

2 ay yapıldı klomen çatlama iğnesi kullandım sonuç negatif hayırlısı bakalım Rabbim ne zaman ol derse o zaman

kıızz 2 ay daha cok yenı
umudunu kaybetme ınan olur
muhakkak bı zamanı vardır aklına kotu seyler getırme stres yapma
bılkı enı sonu olacaktır
allahım cocuk ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah

kıızz 2 ay daha cok yenı
umudunu kaybetme ınan olur
muhakkak bı zamanı vardır aklına kotu seyler getırme stres yapma
bılkı enı sonu olacaktır
allahım cocuk ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah
Canım 1 senedir istiyorum 5 aydır da doktorlardayım bakalım ne zaman kısmet olacak

29 yaşındayım 4 buçuk yaşında bir oğlum var ilk doğumdan sonra çok üşütmüşüm ve rahimde sorunlar oluşmuş 1 senedir bebek istiyorum ama olmuyor benim gibi ayni sorunu yasayanlar varmı
Canım ben de genç kızlığımdan beri ayağıma belime falan hiç dikkat etmezdim. Zaten ince giyinirim. Ama son birkaç aydır dikkat ediyorum. Kalın çorap giyiyorum; çıtçıtlı zıbın yaz- kış giyiyorum. Ama sen üşüttüğüne ve bu yüzden çocuğun olmadığına inanıyorsan, ayda bir kere beline yakı vur 2- 3 gün kalsın. Yaptırabiliyorsan bardak çektir beline. Bir de süt- maydanoz buharına otur. Acı elma yağı diye birşey var mesela. Rahimdeki iltihabı söküyor. Onları falan araştır. Ben inanmıyorum senin üşüttüğün için çocuk sahibi olamadığına. Bu dediklerimi de kafan rahatlasın diye söylüyorum.

X