• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

utanç verici ama birilerinin yargılamasına ihtiyacım var

isimsizs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2011
40
0
36
Kocaeli
erkek arkdasımla 2 bucuk senedır cıkıyoruz ve cınsel anlamda bişeyler yaşadık ayrılmak ıstıyorum tehtıt edıyo ılıskıde saygı fln hc bısey kalmadı artık fıkır verın napıyım lutfen..

bılmıyorum . aılem her aıle gıbı tabı oldurmezler ama kotu seyler yasanır. aslında benı korkutan onların tepkısı degıl bırazd vıcdan meselesı

canım bence hiç bişe yapamaz.dik durmaya çalış.yaparsada ucunda ölüm yok hiç bi şekilde kanıtlayamaz.ayrıca böyle bişeyi ailen öğrenirssee sadece sana değil onun içinde kötü şeyler olur gibime geliyo.vicdan derken ne demek istedin?

bekaretini kaybedecek kadar ileriye gitmediyseniz.bence biraz rol yapman gerek.
söylersen söyle.hadi ara söyle de.sıkıyorsa söylesin zaten.adamı ne yaparlar onun haberi var mı.ailen öğrense bile hiç bir şey yokmuş gibi davran.stresli olduğunu belli etme.beni seviyormuş ama yüz bulamayınca böle yaptı de.

bılmıyorum . aılem her aıle gıbı tabı oldurmezler ama kotu seyler yasanır. aslında benı korkutan onların tepkısı degıl bırazd vıcdan meselesı[/QUOTE

okadar cok utanıyorumkı onu tanıdıkca anladım hatamı. bıraz huysuz bı ınsanım omu benı mutsuz edıyo benmı mutsuzluga zorluyorum bılmıyorum ıkımızde daha cocuk sayılırız :43:

bılmıyorum . aılem her aıle gıbı tabı oldurmezler ama kotu seyler yasanır. aslında benı korkutan onların tepkısı degıl bırazd vıcdan meselesı[/QUOTE

okadar cok utanıyorumkı onu tanıdıkca anladım hatamı. bıraz huysuz bı ınsanım omu benı mutsuz edıyo benmı mutsuzluga zorluyorum bılmıyorum ıkımızde daha cocuk sayılırız :43:

Kaç yaşındasınız ki :26:

ben 18ıme yenı gırdım o 22ye onu tanıdıgımda cocuktum yanı cok guvendım oldu bıseyler. okadarını kanıtlayamaz ama aılemın bendn supelenmesı bıle benı cok uzer her gece aglayıp duruyorum bu konu yuzunden cok sınırlı bırı oldum 2tane abım var onlarıda gectım annem yenı beyın amelıyatı oldu. benı kaybetcegını anlayıca herseyı yapıyo baska bı konuda acmıstım ordada yazıyo yapar soylr onun ıcın hıc farketmez..

bılmıyorum . aılem her aıle gıbı tabı oldurmezler ama kotu seyler yasanır. aslında benı korkutan onların tepkısı degıl bırazd vıcdan meselesı

Eğer vicdan yapması gereken biri varsa o da o emin ol... Bu şekilde seni tehtid etmenin ve seni kaybetmiş olmanın vicdan azabını çeksin. Ne çirkin bir tavır bu? Seni tehtidlerle mi kazanacağını düşünüyor? Nasıl bir mantık bu? Aslında bakılırsa o seni kaybetmekten korkmuyor. Çünki kaybetmekten korkan insan tehtidlerle kazanmaya çalışmaz. O aşkınızın son demini yaşadığınızı farkında olduğu için çirkefleşiyor hepsi bu..

Benim tavsiyem korkunu belli etmemen, çünki bu onu tetikler, cesaretlendirir. Kendine DEMEK Kİ BİR İŞE YARAYACK der ve devam eder.
E böyle bir insanla devam edemeyeceğine göre ailene söyleme riskini göze alacaksın - ki çok nadir erkek bunu yapar, çünki babadan amcadan korkarlar.
Bitireceksen, tınlamada dediklerini, sadece bittiğini, neden bittiğini ve seni rahat bırakmasını istediğini belirt.

Ailene söylerse- HİÇ BİRŞEY ISPATLAYAMAZ- seks videolarınız olmadığı sürece tabii.
Ailen aklı başında insanlarsa doğru olup olmadığını sorarlar- inkar edersin- Yalanlarsın- affedersin seni yatırıp bakıcak halleri yok.!

Birliktelik yaşadım sevmiştim, ama olmadı dersin . Biter. Belki biraz kafan ağrır ailen açısından nasıl yapabildin nasıl buluştun o adamla gibi.
SANA Tavsiyem külli inkar..

kanıt falan bir şey mi var? nasıl kanıtlayacak tehdit ettiği durumu? kaldıki neden korkuyorsun? daha doğrusu korktuğunu, ürktüğünü ona belli ediyor musun? eğer belli ediyorsan ekmeğine yağ sürmüş olursun. hiç canını sıkıp tehditine boyun eğme. onun amacıda bu zaten. seni korkutarak istediğini tekrar elde etmek.

bir erkekte şeref olsa ne yaşamış olursa olsun yaptığı şeyi en ufak bir olumsuzlukta anlatmaz. hele ki bir zamanlar birçok şey paylaşmış olduğu sevdiğini n'olursa olsun dillendirmez:47: böyleleri çok var sadece senin sevgilin yapmıyor böyle adilik malesef.

Allah'a sığın. Rabbim dilerse yardımını esirgemez hiç bir kulundan. bizler sana uzaktan fikrimizi söylemekten başka ileri gidemeyiz çünkü. sana en mantıklı şeyi de söylesek o seni üzen insanın dengesizliğine kar etmeyebilir nitekim

büyük konusmak gibi olmasin ama sonradan pisman olacaginiz seyleri neden yapiyorsunuz?
madem cocuk yasta sayilirsiniz o yasta cinsellik neyinize:40:

kişiyi tanımadığım için net bişey söyleyemicem ama senin bırakmandan korktuğu için tehdit ediyordur bence yapamaz öyle bir şeyi. üzülmemeye calış..

kız o yaşta olduğu için olabilir mi acaba? nerden bilsin, güvenmiş işte. kimse mi hata yapmıyor bu dünyada neden yargılıyosunuz ki insanları, derdini paylaşmaya çalışıyor burda.

kanıt falan bir şey mi var? nasıl kanıtlayacak tehdit ettiği durumu? kaldıki neden korkuyorsun? daha doğrusu korktuğunu, ürktüğünü ona belli ediyor musun? eğer belli ediyorsan ekmeğine yağ sürmüş olursun. hiç canını sıkıp tehditine boyun eğme. onun amacıda bu zaten. seni korkutarak istediğini tekrar elde etmek.

bir erkekte şeref olsa ne yaşamış olursa olsun yaptığı şeyi en ufak bir olumsuzlukta anlatmaz. hele ki bir zamanlar birçok şey paylaşmış olduğu sevdiğini n'olursa olsun dillendirmez:47: böyleleri çok var sadece senin sevgilin yapmıyor böyle adilik malesef.

Allah'a sığın. Rabbim dilerse yardımını esirgemez hiç bir kulundan. bizler sana uzaktan fikrimizi söylemekten başka ileri gidemeyiz çünkü. sana en mantıklı şeyi de söylesek o seni üzen insanın dengesizliğine kar etmeyebilir nitekim

Bak arkadaşımızla aynı ağızdan konuşuyoruz bize biraz kulak as tmm mı canım.
Hiç korkma ;)

Son düzenleme:
ayy kıyamam sana ben ya.30 yaşındayım bende.bu yüzden belki biraz daha anaç yaklaşıyorum.senin yaşındakilere.o da çocuk.tehdit falan etmesini salla.gözünü korkutmak için yapmıştır.buyursun gelsin söylesin.abinlerden korkmasa bile ailenden kendi ailesindende mi korkmuyor.

Back
X