• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uterus septum ameliyatı hakkında

kimyaci87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2013
844
551
103
35
Merhaba .Ben yarın perde ameliyatı olucam.1 yıldır çocuk için uğraşıyorum. 2kere famera kullnımı sonucu gebe kaldım ama kimyasal gebelikmiş düştü.pko var bende amh 8 fsh 3 lh 11 artk pko dan mı perdeden mi düştü yada hamile kalamadım bilmiyorum.septum 2cm bile değil aslnda ama alalım dedi doktorum.uludağ üniv. Sonrasında gebe kalırmıyım, tüp bebeğe ihtiyaç olur mu?

Slm cnm bende ameliyat oldum. Hem perdeden hemde rahim ağzı darlığından. Bundan sonra düzenli ilişki önerdiler gebe kalma olasılığın yüksek dediler . Fakat ben polikistik över hastasıyım. İlk tüp bebek denemem başarısız oldu geçen sene .
Şuan regl olmayı bekliyorum . Hemen tedaviye başlıycam. İyisallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın.

Merhaba .Ben yarın perde ameliyatı olucam.1 yıldır çocuk için uğraşıyorum. 2kere famera kullnımı sonucu gebe kaldım ama kimyasal gebelikmiş düştü.pko var bende amh 8 fsh 3 lh 11 artk pko dan mı perdeden mi düştü yada hamile kalamadım bilmiyorum.septum 2cm bile değil aslnda ama alalım dedi doktorum.uludağ üniv. Sonrasında gebe kalırmıyım, tüp bebeğe ihtiyaç olur mu?
Merhaba canım semptomun ameliyatı oldun mu?

Slm cnm bende ameliyat oldum. Hem perdeden hemde rahim ağzı darlığından. Bundan sonra düzenli ilişki önerdiler gebe kalma olasılığın yüksek dediler . Fakat ben polikistik över hastasıyım. İlk tüp bebek denemem başarısız oldu geçen sene .
Şuan regl olmayı bekliyorum . Hemen tedaviye başlıycam. İyisallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın.
Sen ameliyatı ne zaman oldun..bendede pko var ama umut ediyorumki septum amelyatı sonrası hamile kalabilirim

Sen ameliyatı ne zaman oldun..bendede pko var ama umut ediyorumki septum amelyatı sonrası hamile kalabilirim
Evet cnm iyisallah kalabilirsin. Bu ameliyattan sonra ihtimalin yüksek . Ben geçen sene oldum. Doktor bu ameliyattan sonra 6 ay düzenli ilişki önerdi . Ben gebe kalamadım. Bugün başladım ikinci tüp bebek denemesine hayırla sonuçlanır iyisallah hepimizinki...

kızlar ameliyatı nerede oldunuz
istanbulda mı

kızlar ameliyatı nerede oldunuz
istanbulda mı
Yok cnm ben kayseri de oldum erciyes üniversitesinde . Doç. Dr. Semih Uludağ yaptı ve Prof .Yılmaz Şahin kontrolundeydim. Çok ta memnunum ikisinden de ve şuan tüp bebek tedavisindeyim ve yine doktorlarına devam ediyorum.

Back
X