- 4 Ekim 2010
- 1.557
- 169
- 133
- 33
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #4.101
inciye az bile bak ne kadar fitneler baris sacma fikir dedi pinar ve abidin salagi sacmasin dedi diyor
İvet : ) Akşama kadar koltuğa cakılı kaldığımdan mütevellit biliyorum.Tuncayla semih birbirine girmis hayirdir sorun nedir merak ettim
Bilen var miiii
Semih normalde yapmaz boyle bir davranis gorunce sasirdim :) cagdas olayinda sakinligini koruduysa bu olaydada korumustur diye dusunuyorum..İvet : ) Akşama kadar koltuğa cakılı kaldığımdan mütevellit biliyorum.
Cafenin orda Cağdaş mı ne yazıyormuş, bu tuncay bi ara onu boyayalım demiş. Semih de almış boyayı gelmiş bunlar cafede yemek yerken. Silerdin silemezdin falan sanırım semih tuncayı kışkırtmak istemiş ama tuncay sadece sopayı kırmış :)
o günün sabahında tuncaylar (tuncay abidin inci) izinsiz kurrenin yatağının başındaki rafı söktüler....ona karşılık yapıldı sanırımSemih normalde yapmaz boyle bir davranis gorunce sasirdim :) cagdas olayinda sakinligini koruduysa bu olaydada korumustur diye dusunuyorum..
Alkolde aldiklarini duydum dogrumu acabasigara içmeleri olarak yayınlanmış
onu bende duymuştum..hatta yazmıştık bi ara ama...kanıt yok daha :))..barışta içiyormuş..onunda yayınlamışlarAlkolda aldiklarini duydum dogrumu acaba
Furkan serkana barisin semihlere vtreyi soyledigini anlattidün izleyemedim..önemli bişey varmıydı
semihler konuşmuş ozamn furkanla..iyi bi sıkıştırsalarmış..gösterdilermi o kısmıdaFurkan serkana barisin semihlere vtreyi soyledigini anlatti
Semihler beni sıkıstirdilar kivirdim dedi
Baris suan kalmak icin elinden geleni yapiyo
Semih izgara yaparken pinarla yasadiklarini anlatti semihlerin yaninda gibi.suan
Barisa vericek bencede semihler oylarini
Evet altar,murat hepsi furkani sıkıstirdi furkan cevapsiz kaldi,gecistirmeye calisti, oylamadan sonra aciklicam dedisemihler konuşmuş ozamn furkanla..iyi bi sıkıştırsalarmış..gösterdilermi o kısmıda
zeki çocukEvet altar,murat hepsi furkani sıkıstirdi furkan cevapsiz kaldi,gecistirmeye calisti, oylamadan sonra aciklicam dedi
Semih: hem pavyon hem cam kenari dedi.
Acayip laflari var ya adamin akli fena
Altarinda hazir cvp olmasi hosuma gidiyozeki çocuk
aynen..muhabbetleri çok tatlı geliyor banada...ip atlamalarını izlemiştim...bana bakmayın diyordu inciAltarinda hazir cvp olmasi hosuma gidiyo
Muratta duruyo duruyo bombanin pimini cekip atiyo
Seviyorum onlari izlemeyi muhabbetlerini
Dun baris masada bisi anlatiyodu altara
Onlar saapmislar dedi daha dedi demeden altar naapmislar dedi
Gulesim geldi
Hazir cevap ya
İnci ip atliyodu
Altar: inci iplede kavga ediyo
Furkan govde gosterisi yapti resmen ip olayindaaynen..muhabbetleri çok tatlı geliyor banada...ip atlamalarını izlemiştim...bana bakmayın diyordu inci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?