Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
altar ne zaman dedi
yani sen altar deynce mi şüphelendin

zaten genel anlamda şüpheleniyodum Altar dün gece Semihle konusurken söyledi pasaportun 50 lira oldugunu sms 2 lira filan olur daha ucuz olur dedi yarım saat 1 saat öncede Aybüke Göktan'a premium üyelik ben dışardayken aktif değildi sen gelmeden önce var mıydı dedi Göktan'da vardı dedi Aybüke oy vermek paralı mı suan premiumda ne fark var dedi Göktan'da farklı kamera açılarını kullanıyosun vs dedi iyice şüphelendim

zaten genel anlamda şüpheleniyodum Altar dün gece Semihle konusurken söyledi pasaportun 50 lira oldugunu sms 2 lira filan olur daha ucuz olur dedi yarım saat 1 saat öncede Aybüke Göktan'a premium üyelik ben dışardayken aktif değildi sen gelmeden önce var mıydı dedi Göktan'da vardı dedi Aybüke oy vermek paralı mı suan premiumda ne fark var dedi Göktan'da farklı kamera açılarını kullanıyosun vs dedi iyice şüphelendim
sanmıyorum yaa o içeri girenlerden daha çok izliyoruz yarışmayı emin ol. ama yinede öğrenirsen söye canm bizi bilgilendir

evet haklı türkan. ahır nerden semih in oluyo ki. 1 çöpünü almış mı ahırın sen kimsin yaaa. ay deli oluyorum gördükçe semih i. o yüzden de izlemiyorum zaten. semih çiler izlesin doya doya çünkü semih i daha barındırmazlar ütopya da. benim bi yakınım hangarda olmadığı halde deli oluyorum. o çocukların anası babası napsın acaba. taramalı tüfek gibi saldırıya geçiyor beyefendi. psikolojik şiddetin de alasını yapıyo.

Evet, dogru diyorsun Turkan hakli. Valla Semihlerin yaninda melek gibi kaliyor.

Geçen bir ara baktığımda paraları paylaştırıyorlardı e ticaretten gelen. Tuncay ve Serkanın aldığı diğer grubun toplamı kadar vardı sanırım..Semih beyde hemen sorup duruyordu tuncay sen ne kadar aldın serkan sen ne kadar aldın diye sen gidince bize kalcak paralar diyordu

Ya şimdi ben başlarda izliyordum ama ipin ucunu kaçırdım.O zamanlar bu semihten kıl kapıyordum.
Sonra bu adamı herkes çok sevmeye başladı ama bana hala antipatik geliyor davranışları felan..
Çok bölüm kaçırdım rica ediyorum birisi açıklasın doğru tarafımı seviyorum.

Aybükenin 5 Semih bir serkan etmez dediğini hala hatirliyorum nasil oluyorda Semih aybukeyi hala gurubuna kabuledebiliyor ya tuncayinda buket hemen semihleri seçtiği ve cafe grubunu tanimadan tektaş grubuna geçmek istediği için uç hafta sonra cafe grubuna dönmek isterse asla sansi yok kabul etmeyiz dediğini hatirliyorum demek ki çıkarlar doğrultusunda hareket ediyor.

Tuncay ile Serkan'ın çalışmalarını gördükçe oylamalarda çokkk haksızlığa uğradıklarını düşünüyorum. Neyse ki e-ticaret sayesinde çabalarının karşılığını alıyolar:cool:

EVMP2n)
EVMP2n)
EVMP2n)
EVMP2n.jpg

Çalışan tayfa :KK50:

tuncay bugün yine formundaydı ... bu semih adamların dengesini bozdu resmen...
önce sessiz kaldılar baktılar semih köpeksiz köy buldu değneksiz geziyor onlar da onun anladığı dilden konuşuyorlar iyi yapıyorlar semih eskiden gamsız sürekli sırıtırken artık bazı şeylere cevap veremiyor sürekli suratı asık...

Ya şimdi ben başlarda izliyordum ama ipin ucunu kaçırdım.O zamanlar bu semihten kıl kapıyordum.
Sonra bu adamı herkes çok sevmeye başladı ama bana hala antipatik geliyor davranışları felan..
Çok bölüm kaçırdım rica ediyorum birisi açıklasın doğru tarafımı seviyorum.
Cnm simdiki bolumleri izlesen bana gore semihten daha bi giciklanirsin..cafe grubu ozellikle tuncay i seviyorum ben.ama semih i tv de gormeye dayanamiyorum artik.semih ve murat abi ve kurre hc desteklemiyorum

tuncay bugün yine formundaydı ... bu semih adamların dengesini bozdu resmen...
önce sessiz kaldılar baktılar semih köpeksiz köy buldu değneksiz geziyor onlar da onun anladığı dilden konuşuyorlar iyi yapıyorlar semih eskiden gamsız sürekli sırıtırken artık bazı şeylere cevap veremiyor sürekli suratı asık...
Aynen ya iyi yapiyor tuncay..semih baya havalanmisti ama tuncay balonunu patlatti :) cokus doneminde semih

kurrenin kıskançlıklarından buket te nasibini aldı..
ayrılması iyi oldu darısı altar a

Aynen ya iyi yapiyor tuncay..semih baya havalanmisti ama tuncay balonunu patlatti :) cokus doneminde semih
evet moral falan kalmadı...bir yandan onlar bir yandan kurre nin kaprisleri bir yandan muart ın sonradan gelen özgüveni semihi bitirdi...
o yaptığı stratejiler hep elinde patlayacak...
serkan ve tuncay çok iyi insanlar tuncay yaşının vermiş olduğıu etkiyle biraz daha hareketli .... daha eğlenceli..
semihe yine iyi sabrediyorlar

Altar ayrilir ama cafe grubuna gecmezz..evet buket cok guzel ifade ediyor kendisini helal olsun..ck zeki ve mantikli konustu.kurre gibi deil ..
kurrenin beynini semih kiralamış
:)
aslında kurre çok iyi bir kız bence ama semih çok etkiliyor onu karakterini değişti,rdi resmen
kurre semihi gerçekten seviyor ama semih girer girmez aşk yaşayıp oy toplamak için kurre yi seçti..çünkü orada en zayıf oydu psikolojik olarak

Back
X