Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Canlı yayın diye büyük beklenti içine soktular.Resmen hayal kırıklığıydı.Bir de Noyan ın kolyesi devamlı mikrofona çarptığı için adapte olamadım konuşulanlara.

K

Kimler kavga ediyor? Noldu?
inci semih le tartıstı. dün inci nin konustukları yüzünden. semih inci ye söylesene falan dedi onlar hakkında söyledklerini, inci de söyledim zaten dedi, bayagı bi tartırtılar. inci de zayıf anında sınırle söyledıklerımı gelıp şimdi soyluyorsun falan dedi semih e. ordan Altar karıstı falan fılan...pınar a senin hakkında soyledıklerını yuttun o zaman falan dedıler oyle yani..

yani inci gene semih e laf verdı o da sonuna kadar inciye karsı kullanıyor, sinir oldu inci gene.. oraya yenı gelenler var ama onları bıraktılar gene bagırıstılar..

inci semih le tartıstı. dün inci nin konustukları yüzünden. semih inci ye söylesene falan dedi onlar hakkında söyledklerini, inci de söyledim zaten dedi, bayagı bi tartırtılar. inci de zayıf anında sınırle söyledıklerımı gelıp şimdi soyluyorsun falan dedi semih e. ordan Altar karıstı falan fılan...pınar a senin hakkında soyledıklerını yuttun o zaman falan dedıler oyle yani..
İncinin semihle duygularını samimice paylaşıp sonra semihe laf sokmaları kavgaları falan çokkaraktersizce:KK20:

İncinin semihle duygularını samimice paylaşıp sonra semihe laf sokmaları kavgaları falan çokkaraktersizce:KK20:
lafı önce semıh actı zaten gene kıskırttı ıncıyı.. inci de dün haklısın dıyordun nooldu falan dedı ona.. laf vermeyecektı agzına semıhın. kendı ettı kendı buldu.aynı seyı ıkısı de yapıyor,karsılıklı bence sadece inci degıl..

Dogrudur..
Yalniz dunku olayda semih disari cikarken laf atti inci.durduk yere yani.biraz adamakilli durmasi lazim.bence ailelet yine girmeli.ablasi biraz akil versin.suyu iyice isindi çünkü.

Back
X