Üyeleri göz ardı etme sebepleriniz...

harehare

Hiç ayrılamam derken kavuşmak hayal oldu :(
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2013
543
356
Az önce bir konuda başlığa son yazan kişinin nicki yerine 'göz ardı edilen üye' yazdığını gördüm. Şu forumda sadece bir kişi için bunu kullandım. Sebebi de kendisinin doğal olmadığını düşünmem, mesajlaşmalardaki samimiyetini başlıklar altında daha farklı sergileyen; kendisi için endişelenmeme rağmen 'ben çok popülerim anam herkese mesajla yetişemem konuyu okusaydın' tarzı triplere girmiş olmasıydı.

Biraz enteresan olabilir bilmiyorum. Siz bir üyeyi neden göz ardı edersiniz?

hiç göz ardı etmedim...niye edeyim ki...?
ama sinir olduğum 2tane var :p
biri çok bilmiş geziyo,üstündde de bir negatiflik aman aman....
diğeri de çok bilmiş ,ukala ana arada haklı çıkıyor :KK70: onu diğerinden bir tık daha alıyor içim...ohhhh rahatladım mı ney? :):)
birde eskiden gıcık olduğum bir üye vardı
ayyhhh azalarak yok ol dediydim hep içimdenkız hakkat girmiyor atıkın fazla :):)
hımm...başka...birde gıcık olduğum bir grup vardı hi hi dağıldılar,tabi bu çok eskidendi...
baya yazmışım yaf:KK53:

diğeri de çok bilmiş ,ukala ana arada haklı çıkıyor :KK70: onu diğerinden bir tık daha alıyor içim...ohhhh rahatladım mı ney? :):)
ayyhhh azalarak yok ol dediydim hep içimdenkız hakkat girmiyor atıkın fazla :):)
hımm...başka...birde gıcık olduğum bir grup vardı hi hi dağıldılar,tabi bu çok eskidendi...
Hahah kuşum sen gönül ardı etmişsin hatunları :KK70: Benim bi tane valla. Her gün acaba başına bişe gelmemiş mi, adam akıllı boşanabilmiş mi diye mesaj atardım dertleşirdik. Ama popülaritenin verdiği toto kalkması beni üzdü doğrusu.

Kimseyi göz ardı etmedim.. Yok mu sevmediğim üyeler var... Ama haftada bir kez banlanıyorlar. :) Demek ki tek sevmeyen ben değilim.. Göz ardı etmeye lüzum yok...

zipzip'i göz ardı ettim insanlarla dalga geçmesi ve yönetimin de buna göz yumması sebebiyle malesef. Salağa yatıyordu ben de görüp görüp sinir olmamak için göz ardı ettim

:))))))))))))))))) sizin gözünüze görümemek lazımmış :))))))

hahah bende bi ara edtörün birini engelleyecektim bi umutla ama editörler engellenemiyormuş üyelerle zorum yok şükür:KK53:

X