Doğuma Hazırlık Uygun Fiyata Doğum Fotoğrafı Çekimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dilara zeynep

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2015
4
1
33
Doğum fotoğrafı çektirmek isteyenler anneler için uygun fiyata doğum fotoğrafı çekilir. Ücretlendirme konusunda bilgilendirme iletişime geçildiğinde yapılacaktır. Örnek fotoğraflar istek üzerinde gösterilecektir. Mesajlarınız bekliyorummm :)

Doğum fotoğrafı çektirmek isteyenler anneler için uygun fiyata doğum fotoğrafı çekilir. Ücretlendirme konusunda bilgilendirme iletişime geçildiğinde yapılacaktır. Örnek fotoğraflar istek üzerinde gösterilecektir. Mesajlarınız bekliyorummm :)
Bebegim dogduuu 1 aylik oldu bile :KK43: zaten baska sehire gelemzdiniz dimi ? Kastamonudayim ben.

iyi günler ben istanbul bayrampaşadayım...doğum fotografı çekimi hakkında ayrıntılı bilgi ve ücreti konusunda bilgi alabirimiyim sizden.

Merhaba, ben de bilgi alabilir miyim?
Teşekkürler

X