uygun fiyata tablo arıyorum

new smiles

*kavuşmamıza az kaldı miniğim*
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
3.640
1.830
merhabalar arkadaşlar,
evleriniz çok güzel maşallah, bende evimde biraz değişiklik yapmak istiyorum. şöyle 5 parçalı kanvas 3-4 tane almak istiyorum ama çok fazla tutacak fiyat, evimdeki tablolar çok minik, ve salonum büyük, biraz da farklı renk katmak istiyorum.nereleri önerirsiniz, güvenilir bir site var mı bildiğiniz ? evidea.com var, fiyatlar epey uygun, ama şikayetler fazla gibi. şikayet var da çok fazla müşteri memnun kalmamış, geç gelme, yanlış ürün, oyalamalar... güvenemedim açıkçası. yardım eder misiniz ?

Rica ederim canm ben evimin çoğu şeyini ordan siparis ettim hiçbir sıkıntı yaşamadım için rahat olsun bende tablo alicam büyük bir ihtimal ordan alicam

Rica ederim canm ben evimin çoğu şeyini ordan siparis ettim hiçbir sıkıntı yaşamadım için rahat olsun bende tablo alicam büyük bir ihtimal ordan alicam
baktım canım fiyatlara gerçekten uygunmuş, keşke daha önce görseydim, bugün acele edip gittim koçtaştan aldım ucuzundan, bir dahaki aya hepsiburadadan sipariş vericem :)

http://www.koctas.com.tr/resim-ve-c.../18296-25084/?cm_vc=koctas.com.tr:pr_category

internetten şunu beğendim canım. sonra gidip aldım ama hiçte içime sinmedi açıkçası, bana sorduysan eğer. hepsi burada.com da hem daha ucuz hem daha güzel. canım çok sıkkındı 2 gündür sırf almak için aldım anlayacağın.
evet canım çok güzelmiş güle güle kullan bende evmanya evidea ve morhipodan bakıyorum hatta morhipodan aksessuar aldım geçen ancak daha gelmedi bebek olayını unutmak için tüm gün bunlarla ilgileniyorum napiim

evet canım çok güzelmiş güle güle kullan bende evmanya evidea ve morhipodan bakıyorum hatta morhipodan aksessuar aldım geçen ancak daha gelmedi bebek olayını unutmak için tüm gün bunlarla ilgileniyorum napiim
ahhh sorma cnım bebek olayları zaten insana ne yapacağını şaşırtıyor :KK43: evidea da baktım ben 2 gündür hatta sepeti de doldurdum alıcam diye ama, biraz şüpheci biriyim, bi yorumlara bakayım dedim çok fazla şikayet vardı. ben de risk almak istemedim. evlenirken çok borca girdi eşim ailesi hiç yardım etmediği için... ben de inan hiç bişi alamadım evime gerksiz. küçük küçük tablolar hep. artık dedim bişi yapayım da beni mutlu etsin, şimdide araba borcuna girdik, yine fiyat hesabı yapmak zorunda kalıyorum. birde senin dediklerine bakayım canım, biblo falanda istiyorum :)

ahhh sorma cnım bebek olayları zaten insana ne yapacağını şaşırtıyor :KK43: evidea da baktım ben 2 gündür hatta sepeti de doldurdum alıcam diye ama, biraz şüpheci biriyim, bi yorumlara bakayım dedim çok fazla şikayet vardı. ben de risk almak istemedim. evlenirken çok borca girdi eşim ailesi hiç yardım etmediği için... ben de inan hiç bişi alamadım evime gerksiz. küçük küçük tablolar hep. artık dedim bişi yapayım da beni mutlu etsin, şimdide araba borcuna girdik, yine fiyat hesabı yapmak zorunda kalıyorum. birde senin dediklerine bakayım canım, biblo falanda istiyorum :)
bak canım evmambo var birde ikea dada güzel şeyler ,var fotoğraflıklar felan insanın kafası dağılıyor işte

bak canım evmambo var birde ikea dada güzel şeyler ,var fotoğraflıklar felan insanın kafası dağılıyor işte
onlara da bakayım canım, beğendiğimi alırım artık, birde english home var orası da çok hoş gerçekten, her şey çok güzel ya insan hepsini almak istiyor nereye sığacaksa artık :)

onlara da bakayım canım, beğendiğimi alırım artık, birde english home var orası da çok hoş gerçekten, her şey çok güzel ya insan hepsini almak istiyor nereye sığacaksa artık :)
ay evet bende english home u takip ediyorum sığar ya evim güzel evim sayfasındaki evlere baktınmı ne güzel evler yapıyorlar ya

http://static-cdn.morhipo.com/productimages/FO2312DK1011/

X