• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku sorunu

sarein

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2025
96
151
8
22
Sabah 8 de kalkıp iş için hazırlanmam lazım ama saat olmuş 5.30 ben hala uyuyamıyorum. Bu öğrenciyken de vardı asla geceleri uyuyamıyordum ama uykuya da çok düşkün bir insanım hele öğrenciyken 16-17 saat uyuduğum günleri bilirim ama şimdi olmuyor. İşte hem bedenen hem kafa olarak yoruluyorum ama yatağa 11 de girsem bile sabaha kadar bir gram gözüme uyku gelmiyor hayır bir de yorgunum uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum. Artık tıbbi bir destek almam lazım diye düşünüyorum ama ne yapmam lazım nereye gitmeliyim bilmiyorum. Böyle bir durumdan kurtulduysanız neler yaptığınızı bana da söyler misiniz 🥲

gece uykusuzluğu var ama mesela geç uyuyunca erken kalkıyor musunuz, ya da gün içinde uyuyor musunuz? uyuyunca uykudan kolay uyanabiliyor musunuz?

gece uykusuzluğu var ama mesela geç uyuyunca erken kalkıyor musunuz, ya da gün içinde uyuyor musunuz? uyuyunca uykudan kolay uyanabiliyor musunuz?
evet ama kendiligimden erken kalkmiyorum alarmla veya ablamin uyandirmasiyla is icin kalkiyorum beni biraksalar sonsuza kadar uyurum🥲 gun icinde de uyumuyorum, asla kolay uyanamam cunku uykum hala var oluyor ama kalkmak zorunda oldugum icin uyaniyorum

evet ama kendiligimden erken kalkmiyorum alarmla veya ablamin uyandirmasiyla is icin kalkiyorum beni biraksalar sonsuza kadar uyurum🥲 gun icinde de uyumuyorum, asla kolay uyanamam cunku uykum hala var oluyor ama kalkmak zorunda oldugum icin uyaniyorum
peki karabasan olayını sık yaşıyor musunuz yani tıbbi ismi uyku felci? uykudan uyanma ama kıpırdayamama, solunum sıkıntısı yaşıyor gibi hissetme. uyku ile uyanıklık arasında kalma gibi bir durum oluyor mu?

peki karabasan olayını sık yaşıyor musunuz yani tıbbi ismi uyku felci? uykudan uyanma ama kıpırdayamama, solunum sıkıntısı yaşıyor gibi hissetme. uyku ile uyanıklık arasında kalma gibi bir durum oluyor mu?
DAHA IKI GUN ONCE YASADIM😭😭 cok korkunctu tabii ki ilk degil bu, belki de 4-5 kez olmustur bende farkindayim o an uyanik oldugumun ama iste değişik bir durum felak nas okuyup gecirmeye calistim🥹😅

Çok tuhaf konular açıyorsun. Amcan ne oldu
uyku sorunumun neresi tuhaf anlamadim? Amcam ve yengem su an ayri evlerdeler yengem annesine gitti, amcamla gorusmuyorum babama da ulasmaya calismiyor en son halami aramis yengemin dilekceyi verdigini soylemis.

Back
X