Uykucu akm oldu, uyank akm

A

acilikiz

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi acilikiz
  • #1
Kızlar uykucu aşkım diye bir konu açmıştım hatırlarsınız. O konudan sonra artık benimkinin sabahları çok erken kalktığını ve o yüzden çok yorgun gelip akşamları hemen erkenden uyuduğunu kabullenmiştim. Fakat dün şöyle bir şey gelişti ve sinirimi bozdu açıkcası, çok kırıldım. Dün eve geldi. Yemeklerini yediler ve saat 8 de beni geri aradı. 8.30 da esnemeye başladı. Ama öyle böyle değşl. Felaket esniyo. Uykum var vır vır vır bilmem ne.. Aşkım daha çok erken hiç değilse saat 10 da yat nasılsa yarın bi saat daha geç kalkıcaksın dedim. Yok nuh dedi peygamber demedi. Bu böyle olmıcak kalk hadi elini yüzünü yıkayalım aşkım nolur dedim. Kalktı ve yıkadı o arada abisinin yanınada uğradı. Abimiz oyun oynuyordu. Benimki salona geri geldi ve aradan 20 dk geçti abimiz geldi kalk hadi içeri geç ben burda oturucam sen nete gir dedi. Dün türkiye maçı vardı ve abimiz maç hastası. Bizimkisi tabii hemen beni çağırdı hadi aşkım nete gel diye. Ve nette o kadar güzel zaman geçirdikki kızlar. İnanılmazdı. Annem, ben, benim aşkım cam açtık ve karşılıklı aile fotolarımızı birbirimize gösterdik. Çok güzeldi yani. Ama bi de şu vardı. O uykusu olduğunu söyleyen adam 2 saattir nette olmasına rağmen bir kere bile esnemedi. İnanabiliyo musunuz? Netten çıktık odasına geçti yatağına yattı ve gene o uyku moduna girdi. Allahım kafayı yicektim yaa. Niye böle kızlar. Benim sesimmi rahatlatıyo noluyo anlamadım ki ama genede çok kırıldım inanın
 
  • Konu Sahibi acilikiz
  • #3
pardonda nette ıkınız konuşurken annenizin işine orda ben anlamadım.kız istemeye gitmiş gibi.
bide hepimizde olur esneriz,uykumuz gelir,sonra seveceğimiz birşey olduğunda uykumuz açılır ne var bunda anlamadım....
 
  • Konu Sahibi acilikiz
  • #4
ya uykusu açılmış açılmasına ama söz konusu net oldummu cin kesiliyo başıma eşşek sıpası kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benimle konuşurken neden uykun geliyo aşkım diyorum aşkım napıyım gözüme ışık vuruyo senle konuşurken gözlerimi kapatıyorum yanında oldumu hayal ediyorum diyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
 
  • Konu Sahibi acilikiz
  • #5
kendisi uzun zamandır annemi görmüyodu anneme çok baskı yaptı seni çok özledim nolur yüzünü göreyim diye o yüzden bizimleydi annem
 
  • Konu Sahibi acilikiz
  • #6
cok saçma geldi bırak uykusu varsa uyusun bi de telefonda konuşuyorsunuz ama sen sanki yanında gibi yaşıyorsun birlikte gibi...bence abartıyorsun kusura bakma ama adam senden bazen bıkıyor ve uyku bahanesiyle kaçıyor ..
 
  • Konu Sahibi acilikiz
  • #7
Sürekli konusmanın anlamı nekii ?? Belliki sııkılıyoo :S:SS:

Uyumakda tek kurtuluss ....
 
  • Konu Sahibi acilikiz
  • #8
maşallah sana yaa çocuğun her halini biliyosun abisi ne demiş ne yapmış ne ettim...
Bian onunla berbaer olduğunu düşündüm...
 
  • Konu Sahibi acilikiz
  • #9
Uyumakda tek kurtuluss ....


lülülülülülü

acılıkız, cidden telefondayken yanındaymışsın gibi..banyoya gitti salona gecti 20. dk da böyle oldu...bana şeyi hatırlattın.Bi çizgi film vardı emeyra mı ne kızın adı, kedisi vardı,"sevicem sni,sevicem seni,sevicem seni deyip kediği boğuyordu, kedi köse bucak kızdan kaçıyordu" ne yalan söyliyim aynı onun gibi geldin bana...çocuk evinde bile senin göz hapsinde gibi..mirmirmirmir
 
elmayraydı o kızın adı bugs bunnyyyyii mıncırırrdı puhahaha evet ya kusura bakma ama
...saçmalıyosun...şunlar sorun edilcek şeyler mi allah aşkına insanlık hali bence paronoya yapıosun ilişki die bişey kalmaz görürsün esnemeyi...oturduğun yerden bu nie böle bunu nie şöle onu dedi böle yaptı bunu dedi böle yapı..ııcıgg olmaz böle sana da yazık çocuğa da yazık BıZE DE YAZIK =)=)
 
ayy bi an kendimden korktum kızlar. Yok o kadarda sık görüşmüyoruz ysani görüşüyoruzda evde olduğu süre içerisinde daha az görüşmek istediğimi söyledim ona. Çok görüşünce çok kavga ediyoruz çünkü. Herşeyi bilmemin nedeni telefonu koyuyo cebine kapatmak yerine oda oda gezdiriyo ben apabilirim ki
 
nasıl yani telefon açık cebine mi koyoyu demek istysun şimdi....
 
bazen işi oluyo kapatıyımda işini yap diyorum senden gizlim saklım yok aşkım diyo ve tlfnu cebine koyuyo o işini yapacağı sıra ( ihtiyaç molası hariç tabii)
 
işte tamda buyüzen Gsm şirketleri önceden kotasız verdikleri bu konuşma imkanının şimdi sınırlıyorlar..
bir ara telefonu açık bırakıp uyuyan sevgililer vardı.. benimde var bir tanıdığım telefon kulagından hiç düşmez sevgilisi ile devamlı irtibat halindee..Evin içinde tüm yaptıkları canlı yayınla bildiriliyor.. Hiç anlam veremeyiroum herşey biryana Adamlar bas bas bağırıyor kapalı iken bile yanınızda bulundurmayın zararlı diye..

Arkadaşım senin sorununa gelince. .her insanda olur böyle şeyler seninle konuşurken rahat pozisyonda dır. Yorgunsada uyur. Ama nette öyle olmaz mecburen oturmak dikkatini vermek zorundadır. Ben bile akşamları tv seyredersem uyurum ama nete girersem uykum kaçar hemen
 
ablacım sorun öle değil ya öle olsa inanki gıkımı çıkartmam. Tv izlerkende cin gibi. Nete girince zten dünyası şaşıyo top atsan rahatsız olmaz ama tv yi kapatıp neti kapatınca böle oluyo :)
 
sevgilim benim sesimin ona huzur ve rahatlama verdiğini söyler ve akşam saatlerinde konuşurken aynen sizinki gibi esner durur. belki de sesiniz yüzündendir :)
 
adam esnese suç 2 saat konuşsa suç.
uykum var dese ama dedikten sonra yatmasa gene suç..
kalksın mı yatsın mı ne yapsın adam?
hayır ben anlamadım da merak ediyorum..

telefonu kapasa neti açar..
ay ben sıkılrım valla onunyerinde olsam.
bi rahat bırak beni derim..
ayy okurken daraldım valla.
 
valla sevgilini öp başının üstüne koy.yok uykusu gelmiş yok esniyor.çok sıkıyorsun çocuğu ya bence.erkekler sıkılırlar bu kadar üstüne düşülünce.sana tavsiyem biraz geniş ol.herşeyine her hareketine bu kadar kafa yorma bence.
 
adam esnese suç 2 saat konuşsa suç.
uykum var dese ama dedikten sonra yatmasa gene suç..
kalksın mı yatsın mı ne yapsın adam?
hayır ben anlamadım da merak ediyorum..

telefonu kapasa neti açar..
ay ben sıkılrım valla onunyerinde olsam.
bi rahat bırak beni derim..
ayy okurken daraldım valla.

Aynen ya..Hadi cocuk basedemedigi icin telefonu acik birakiyomus senin hicmi isin gucun yok surekli napiyo ne ediyo dinliyorsun..Siz hic kendinize zaman ayirmazmisiniz..
Belki erkek arkadasiniz tv izlemek istiyor yada kitap okumak, yalniz kalmak, basini dinlemek..Bi rahat birakinda adamda uykum var gibi bahaneler bulmak zorunda kalmasin..
 
Haklısınız. Ama iki kere bana karşı çok tuhaf bir tavır takındı. Onu sinirlendiğimde ve beni kıskandığında ( balkonda oturmamı kıskanıyor) alay eder gibi konuşuyor benimle. Ya çok sinirim bozuluyo?
 
X