Uykusundan ağliyarak uyanan 16 aylik bebek problemi

yesil36

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2023
2
0
6
25
Merhaba 16 aylık bir bebeğim var 15.ci ayina kadar uyku düzenimiz cok iyiydi gündüz tek uyku en az 2 3 saat uyuyo geceleri deliksiz uyuyo son 1 aydır çok sıkıntı yaşiyorum napicamida bilemedim 1 aydir hem gündüz hemde gece uykusunda sürekli ağliyarak uyaniyo beni görünce bile sakinleşmiyo bazen uykuya tekrar dalarkan bazen dalamiyo 15.ci ayina kadar uyanip odasindan çıkıp güle oynaya yanima gelen çocuk 1 aydir sürekli ağliyo seslenip sakinleştirmeye çalisincada cok zor sakinleşiyo sadece evde digil gittiğimiz her yerde yapmaya başladi üstelik ağlama krizleriyle birlikte son 1 aydir bana düşkünlüğüde artti odadan odaya geçtiğimi görünce bile ağliyo odadan cikmamla pesimden koşuyo napicami bilemedim sıkıntısını anlayamadim

TV yada telefon izliyor mu . ? Birşey görmüş olabilir korkuyor olabilir . Hayatınızda bir degisiklik oldumu? Sizden başka biriyle yalniz kalıyor mu? Birazdan geliyorum diyin kısa süreli ve gelin . Saklambaç ceee oyunlari oynayın . Ve bir yere giderken kaçmayın o görmeden. Gideceğinizi ama geri döneceğini zaman kavramı yoktur yemeğini yedikten sonra yada meyveni yerken yada uyandikdan hemen sonra yada ise gidiyorsaniz güneş batınca şeklinde onun anlayacağı zamanları ifade edin.

Benim bebeğim iki yıl boyunca her gece uykusundan kalkıp ağlıyordu yarım saate bir hemde çok zor günlerdi şimdi çık şükür yatıyor Allah yardımcın olsun

Canim 15 ile 18 ay arası benim kızımda öyleydi o zamana kadar güzel uyuyan cocuk o zaman her gece ağlayarak hatta çığlık atarak uyaniyordu. sabahlara kadar ayaktaydik hep meğer o bir uyku dongusuymus 15 ile 18 ar arası uykuda kaygı rüya gibi sebeplerle uzun süren bir uyku bozulması dönemi oluyormuş cidden çok zordu ya özellikle benjm kız bir uyanınca birdaha 4 saat uyumayan bir çocuktu hala oyle ve ne zaman uyancagi belli değildi 1 de uyandi diyelim rahat 5 e kadar ayaktaydik bazen 3 te uyanır 7 ye kadar ah ah geçiyor ama merak etme geçici bu süreç

Annelik çok zor benim Allah bağışlasın 3btane 3 de erkek ben kızım olmasını çok istiyorum .ama Zor büyüdükleri için onlar bir gelecek lazım. O yüzden babası hiç istemiyor bize buvkadar yeter diyor bende tamam dedim ama yinede hep bir kızım olmasını iserim herşeyin hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…