- 20 Mart 2014
- 830
- 1.021
- 63
- 47
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anket sorunuz anne, şıklar anne ve anne. Bi şey demek istemiyorum? Komik geldiAnlamadım ne demek istiyorsun
Uf deme ya ben yeni üye oldum da pek kulamak bilmiyordum siteyi sende hem dalga geçyorsunanket sorunuz anne, şıklar anne ve anne. Bi şey demek istemiyorum? Komik geldi
yok dalga geçmedim :) öyle komik geldi. Olabilir tabiUf deme ya ben yeni üye oldum da pek kulamak bilmiyordum siteyi sende hem dalga geçyorsun
Ben hiç kullanmadım canımBebeklere uyku şurubu kullanan varmı cevab yazın lütfen
Bu uykusuzluk 11aydir sürüyor artık dayanacak halim kalmadı peki hiç uyku şurubu kullandım
Merhaba peki uyku surbu kullandınız
Tabiiki hayır.Asla öyle bişey kullanmadım.Bebeklere uyku şurubu kullanan varmı cevab yazın lütfen
Bu uykusuzluk 11aydir sürüyor artık dayanacak halim kalmadı peki hiç uyku şurubu kullandım
Merhaba peki uyku surbu kullandınız
Evet bende çok kilo verdim 40 kiloya düştüm canimvalla bizimkisi 15 aylık hala uyumuyor ve işe gidiyorum kilo verdikçe veriyorum :)
emziriyormusunuz
Kolay gelsin aynı benim gibisin uyku eytimi zararlı diyor bir çok doktorDun gece sabaha kadar hic abartisiz 15 dk da bir uyandim. Uyku egitimi vereyim diyorum kiyamiyorum.