• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uykusuz anneler

anne

• anne

OY: 4 57,1%
  • anne

OY: 4 57,1%

• Ankete Katılan
    7
  • Anket Kapalı .
Kızım 3 yaşını bitirdi hala uykusu tam olarak düzene girmedi. Her gece 3 gibi uyanıp süt içiyor . Umarım sizinki geçici bir durumdur.Keşke bir çözüm önerim olsaydı.

valla bizimkisi 15 aylık hala uyumuyor ve işe gidiyorum kilo verdikçe veriyorum :)
emziriyormusunuz

Bebeklere uyku şurubu kullanan varmı cevab yazın lütfen

Bu uykusuzluk 11aydir sürüyor artık dayanacak halim kalmadı peki hiç uyku şurubu kullandım
:silah:

Merhaba peki uyku surbu kullandınız

bu yazını saka olarak algılamak istiyorum çocuga hiç uyku surubu kullanılırmı yaa daha 11 aylık 2 yasında olupta cocugu gece uyumayan arkadaşlarım var benim nasıl düşünürsünüz uyku surubunu

Benim kızım da yıllarca uyku problemi çekti.Doktorumuz şurup verdi.Ondan sonra uyumaya başladı.Kreşe başlayınca tamamen düzene girdi.Şu an 11 yaşında.Hala uykuyu çok sevmez zilli.Eskisi gibi bakım gerekmediğinden problem değil artık tabi.Geçici bir dönem bu.Yıpranacaksın biraz malesef ama korkma düzene girer.

Bebeklere uyku şurubu kullanan varmı cevab yazın lütfen

Bu uykusuzluk 11aydir sürüyor artık dayanacak halim kalmadı peki hiç uyku şurubu kullandım
:silah:

Merhaba peki uyku surbu kullandınız
Tabiiki hayır.Asla öyle bişey kullanmadım.

Yanlız Ben uykusuz anne yım zannediyordum ama her kes benim gibi teseguler kızlar mesajlarınız için :KK36:

Dun gece sabaha kadar hic abartisiz 15 dk da bir uyandim. Uyku egitimi vereyim diyorum kiyamiyorum.

Back
X