• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uykusuzluk

Begonvilll12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
33
4
1
29
Merhabalar üç aylık bebeğim var üçüncü aya yeni girdik .. perişan durumdayım çünkü ne gündüz ne gece uyumuyor gündüz zorla uyutuyorm yatağına koyunca arası 10 dk kucağımda uyutayım desem ağlıyor benimde buna gücüm yok gece gözü kapalı ama sürekli bir ağlama durumu napacagimi şaştım kaldim canımdan bezmiş durumdayım mama ile besleniyor sütüm yok .. iki gündür gram uyku uyumadım sebebi ne olabilir aynı durumu yaşayan var mı

Sütün olmasa da rahatlaması için emzirmeyi deneyebilirsin sanki, yani illa emzirmek için süt de olması gerekmiyor. Eğer memeyi alıyorsa meme versene, rahatlayıp uyur belki.

Merhabalar üç aylık bebeğim var üçüncü aya yeni girdik .. perişan durumdayım çünkü ne gündüz ne gece uyumuyor gündüz zorla uyutuyorm yatağına koyunca arası 10 dk kucağımda uyutayım desem ağlıyor benimde buna gücüm yok gece gözü kapalı ama sürekli bir ağlama durumu napacagimi şaştım kaldim canımdan bezmiş durumdayım mama ile besleniyor sütüm yok .. iki gündür gram uyku uyumadım sebebi ne olabilir aynı durumu yaşayan var mı
Ya gazı vardır ya karnı açtır. Bunları çözmeye çalışın. Sürekli ağlaması normal değil. Bir derdi vardır mutlaka

Karnının doyduğuna emin misin , belki mama da hazımsızlık yapıp rahatsız ediyor olabilir , 3. Ayında bende aynı durumdayım , kucağımda salladıktan sonra ana kucağına koyup onda uyutmaya çalışıyorum

Sütün olmasa da rahatlaması için emzirmeyi deneyebilirsin sanki, yani illa emzirmek için süt de olması gerekmiyor. Eğer memeyi alıyorsa meme versene, rahatlayıp uyur belki.
Süt gelmezse daha fazla sinirleniyor.. bu şekilde bende geriliyorm ben gerilince o hissediyor berbat bı döngü

Süt gelmezse daha fazla sinirleniyor.. bu şekilde bende geriliyorm ben gerilince o hissediyor berbat bı döngü
Tokken de denediniz mi peki? Uykusu varken?

Elbette siz daha iyi bilirsiniz bebeğinizi, bazı bebekler genel olarak huysuz olabiliyorlar , gündüz uykularını iyi almayınca yorulunca da oluyor

benim bebiş de kolikti. gece uyanır kesintisiz 3 saat ağlardı 😩 su an çok zor biliyorum, hiç bitmeyecek gibi geliyor ama birden bir bakıyorsunuz gece 6-7 saat uyumus 🥲

Merhaba benimde bebeğim 10 gün sonra 3 aylik olacak. Kundak yapmayı dene. Benim oğlum kundak yapınca daha rahat uykuya geçiyor. Sıkıca yap. Rahat uyuyorlar. Bide uyumaya direetigi zamanlar duş aldır rahatlayıp uyuyorlar. Gazı varsa kesinlikle besledikten sonra üst gazini çıkart. Bide ayaklarini ve karnını sıcak tut. Masaj yap. Denemedim ama duydum aç elma yağını ayak altına sürünce de gazına iyi geliyormuş. Bi 3 ayı doldursun gün geçtikçe rahatlayacak. ❤️

Allah kolaylık versin aynı kızım da öyleydi, uykusuzluktan, yorgunluktan, ağlardım. Zamanla düzeliyo biraz zaman lazım geçecek uykusu da düzene gircek .

Merhaba benimde bebeğim 10 gün sonra 3 aylik olacak. Kundak yapmayı dene. Benim oğlum kundak yapınca daha rahat uykuya geçiyor. Sıkıca yap. Rahat uyuyorlar. Bide uyumaya direetigi zamanlar duş aldır rahatlayıp uyuyorlar. Gazı varsa kesinlikle besledikten sonra üst gazini çıkart. Bide ayaklarini ve karnını sıcak tut. Masaj yap. Denemedim ama duydum aç elma yağını ayak altına sürünce de gazına iyi geliyormuş. Bi 3 ayı doldursun gün geçtikçe rahatlayacak. ❤️
İnşallah.. yorgunluktan zombi gibi geziyorum dört gözle bekliyorum geçmesini

3 aylık bebek ya açtır ya gazı vardır. Bebişi sıcak tutun,

Back
X