• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uykusuzluk

Bu dönemler malesef bazı bebekler için böyle oluyor benim bebeğimde yeni doğan döneminde geceleri hiç uyumazdı bende çözümü akşam çok erken yatağa girmekte bulmuştum en azından vücudumu dinlendiriyordum zihnimi dinlendiriyordum, şu an 14 aylık olmaz üzere ve saat başı hâla uyanıyor çünkü diş patlatıyor benim ümidim 2 yaşından itibaren uyuyabilmek, sizede Allah kolaylık versin geçicek ama mecbur sabredeceğiz.

Bu dönemler malesef bazı bebekler için böyle oluyor benim bebeğimde yeni doğan döneminde geceleri hiç uyumazdı bende çözümü akşam çok erken yatağa girmekte bulmuştum en azından vücudumu dinlendiriyordum zihnimi dinlendiriyordum, şu an 14 aylık olmaz üzere ve saat başı hâla uyanıyor çünkü diş patlatıyor benim ümidim 2 yaşından itibaren uyuyabilmek, sizede Allah kolaylık versin geçicek ama mecbur sabredeceğiz.
Öyle geçmesi temennim ama aşırı yiprandim

Merhabalar üç aylık bebeğim var üçüncü aya yeni girdik .. perişan durumdayım çünkü ne gündüz ne gece uyumuyor gündüz zorla uyutuyorm yatağına koyunca arası 10 dk kucağımda uyutayım desem ağlıyor benimde buna gücüm yok gece gözü kapalı ama sürekli bir ağlama durumu napacagimi şaştım kaldim canımdan bezmiş durumdayım mama ile besleniyor sütüm yok .. iki gündür gram uyku uyumadım sebebi ne olabilir aynı durumu yaşayan var mı
Allah güç kuvvet versin öncelikle benim bebeğim de 8 gün sonra 3 aylık olacak ben de mama meme şeklinde gidiyorum mama yedikten sonra hemen yatırma 20-25 dk dik tut omzunda uyur belki benimki de uyumuyordu geçen başlık açtım burda sağ olsun kızlar bana yol gösterdi uyku aralığını çok uzun tutuyormuşum meğer yani bebeğin uyanıklık süresi mak 1.5 saat olmalıyımış bu aralığı kaçırdığın an bebek sonradan hiç uykuya dalamıyor ben birkaç gündür dikkat ediyorum baya faydasını gördüm

bizimki 3.ayda gaz sorubları gecince hafifledi. bir de yukarda da kundak öneren oldu. biz de kundak yapınca daha güzel uyuyordu ama sonradan kundaktan çıkarmakta da zorlandık 🥲
Yav bi benim oğlan mı eli ayağı durmuyo kundak yapmaya hevesleniyorum elime örtüyü aldığımda bile tövbe estağfurullah çocuğun içine bir şey kaçmış gibi. Uyumadan önce hep nefes nefese hep heyecanlı hep kıpır kıpır.

Yildim resmen ben de onunla ağlıyorum
Dün gece 6da uyuduk. Yani gece değil artık gündüz sabah ezanı okunuyordu en son 😅 bugün 3. Ay kontrolüne gittik. Doktor tipimden anlamış olacak ki gaz problemleriniz 15 güne azalarak bitecek merak etmeyin dedi ben hiçbir şey sormadan. Eğer geçmezse doktorun odasını basarım bana umut verdi😅😅 ha bir de ekledi yine de sevinmeyin diş başlayacak bu sefer de dedi🤣 diş allahın emri her çocukta olan bir şey gaz her çocuğu bu kadar etkilemiyor kime sorsam özellikle kız anaları bizde yoktu hiç diyorlar moralim bozuluyor. Gaz bir an önce bitsin de hem gaz hem diş aynı anda çekmek de var 🫩 bir de bigaia kullandım berbat bir şey asla asla önermem şikayet varda onlarca yorum var bizi bir günde 3 damla çok kötü yaptı aylarca kullanan yenidoğanda kullananlar varmış onlara nasıl iyi geliyor anlamadım.

Yav bi benim oğlan mı eli ayağı durmuyo kundak yapmaya hevesleniyorum elime örtüyü aldığımda bile tövbe estağfurullah çocuğun içine bir şey kaçmış gibi. Uyumadan önce hep nefes nefese hep heyecanlı hep kıpır kıpır.
Benim oğlum da aynen böyle kundak yapayım dedim çıldırdı kıpkırmızı oldu

Back
X