uykusuzluk ....

ruzgarelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
110
54
33
bebegim dogdugu gunden bu yana tam 10 ay oldu ama hal geceleri uyumuyor yat kalk surekli artik kendmi dusnmuyrm ama bebegim cok sinirli oldu uykuszlukdan ikimzde sersem gibi dolaniyoruz gunduz toplamda 1 saat uyumyr bile napcagimizi sasirdik gazi yok karni tok alti temiz oyun oynuyoruz enerji atsin diye yok denemdgimiz bisey kalmadi dun aksam 1 de yatti gece daha dogrusu ve en son gunduz 2 de uyanmisti okadr saat nasil dayaniyor anlamiyrm uyutmak icnde baya ugrasiyoruz cok yoruldum cokk

Allah yardim etsin uykusuzluk cok zorr. benimde dort aylik bi bebegim var gazdan mahvoldukk ve ben uykuya cok duskin biriydim.cok zorlaniyorum.. uyku icin ysrdimci doktorlar var nerdr oturuyosunuz bilmiyorum ama arastirsaniz belki bi cozum bulurlar.. cunku yavrucakta sizde perisan olmussunuzdur Allah yardimciniz olsun cok zorr..

cok zor evt okadar zorlaniyoruzki artik doktora gotrduk ama ilaci yok gecer sabredin dediler bilmyrm artik napcaz . bizde gaz problemi vardi 4 ay cektik o gecti hala uyumuyor cok huysyz surekli agliyor yapmadgimiz bisey kalmadi Allah hepimize yardim etsin

cok zor evt okadar zorlaniyoruzki artik doktora gotrduk ama ilaci yok gecer sabredin dediler bilmyrm artik napcaz . bizde gaz problemi vardi 4 ay cektik o gecti hala uyumuyor cok huysyz surekli agliyor yapmadgimiz bisey kalmadi Allah hepimize yardim etsin

Canim bak biz bebegimizi uyuturken bi yandan bilgisayardan fon makinesi sesi aciyoruz oyle uyuyo kapatinca uyaniyo mecburen acik duruyo sende dene istersen.. biz dort aylik olduk ama hala gazimiz gecmedi malesef daha demin agladi yine bir suru gazdan.. biraz daha buyudukce duzene girer umarim senin bebeginde uykusuz kaldigi icin huysuzluk yapiyo tabii.. salliyomusun pekii..

kizlar benim oglum ayin birinde iki yas diyce her gece uyaniyor iki senedir en fazla tas cstlasin bes gece uyanmamisdir hergece emmdye kslkiyordu gaxi oluyordu halada var gazi mdmeyi kesdim bir hafda oldu simdi genekalkiyor hala deliksiz bir uyku uyumsdi gelisimi icin uyku onemli diyolsr ama uyumuyorlar isde ne yapcsn bizimkinin gelusimi iyi sukur bi de uyusa daha iyi olur kolay gelsib nide uyku icin dua var onu okuyun

herseyi denedik suan 10 aylik ama hala uyumuyor surekli oyun oynamak dolasmak istiyor bunlari yaprken bile miz miz fon makinasi elektrkli sprge hic ise yaramadi sakinlestrydu ama onad alisti bilmyrm napcaz surekli duzelr diyorlar ama yok yas diyecek ayni degsmedi

Kizlar benim kizimda 9. Ayina girdi 1 aydir her 15 dk yarim saate uyaniyodu dun gece en sonunda dayanamadim daynight surup verdim tamamen bitkisel ise yaradi gece 11 sabah 5 bucuk arasi ilk defa deliksiz uyudu masallah Allahim insallah duzene irer

bebegim dogdugu gunden bu yana tam 10 ay oldu ama hal geceleri uyumuyor yat kalk surekli artik kendmi dusnmuyrm ama bebegim cok sinirli oldu uykuszlukdan ikimzde sersem gibi dolaniyoruz gunduz toplamda 1 saat uyumyr bile napcagimizi sasirdik gazi yok karni tok alti temiz oyun oynuyoruz enerji atsin diye yok denemdgimiz bisey kalmadi dun aksam 1 de yatti gece daha dogrusu ve en son gunduz 2 de uyanmisti okadr saat nasil dayaniyor anlamiyrm uyutmak icnde baya ugrasiyoruz cok yoruldum cokk

evde kurallari koymanin ve bu kurallari koyanin siz oldugunu gostermenin vakti gelmis,1,5 yasina kadar bu duzeni kurdunuz kurdunuz sonra cok zorlanirsiniz..
10 aylik cocuk en gec 9da yatakta olmali o da en gec..ideali aksam 8-8.30dur..
ben oglumu her aksam yatmadan once yikiyorum,pijamalarini giydiriyorum,dogdunun 3. gunu yikadim ogun bugun hala oyle devam ediyor.
birakin yatagina,yanina bi sandalye cekin.isiklari kapatin kesinlikle tek kelime konusmayin.o ayaga kalktikca bikmadan geri yatirin.belki 60 defa tekrar ediceksiniz ilk gece,direnecektir..yilmayin..
bir hafta bikmadan devam edin sonra oturdugunuz sandalyeyi uzaklastirin ama ayni oda icinde olun.yine sifir konusma isiklar kapali..ayaga kalktikca yatirin.
2 haftanin sonunda yatagina birakin ve odadan cikin.aglarsa 10 dkdan once yanina gitmeyin zaten o arada uyuyup kalacaktir..bide hemen bir uyku arkadasi edinin,uyku egitimine bu arkadasiyla baslayin.
benim oglum 1,5 yasinda,6 aylikken yanina koydugum esegiyle uyuyor..
pes etmeyin,aglarsa acimayin,uyumamasi onun icin daha buyuk zarar..
kolay gelsin.

evde kurallari koymanin ve bu kurallari koyanin siz oldugunu gostermenin vakti gelmis,1,5 yasina kadar bu duzeni kurdunuz kurdunuz sonra cok zorlanirsiniz..
10 aylik cocuk en gec 9da yatakta olmali o da en gec..ideali aksam 8-8.30dur..
ben oglumu her aksam yatmadan once yikiyorum,pijamalarini giydiriyorum,dogdunun 3. gunu yikadim ogun bugun hala oyle devam ediyor.
birakin yatagina,yanina bi sandalye cekin.isiklari kapatin kesinlikle tek kelime konusmayin.o ayaga kalktikca bikmadan geri yatirin.belki 60 defa tekrar ediceksiniz ilk gece,direnecektir..yilmayin..
bir hafta bikmadan devam edin sonra oturdugunuz sandalyeyi uzaklastirin ama ayni oda icinde olun.yine sifir konusma isiklar kapali..ayaga kalktikca yatirin.
2 haftanin sonunda yatagina birakin ve odadan cikin.aglarsa 10 dkdan once yanina gitmeyin zaten o arada uyuyup kalacaktir..bide hemen bir uyku arkadasi edinin,uyku egitimine bu arkadasiyla baslayin.
benim oglum 1,5 yasinda,6 aylikken yanina koydugum esegiyle uyuyor..
pes etmeyin,aglarsa acimayin,uyumamasi onun icin daha buyuk zarar..
kolay gelsin.

X