Uykuyu kaçırmak

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.845
8.817
Sabah erkenden yolculuk var. Fakat gel gör ki bütün günün yorgunluğuynan bi uyku bastırdı, bi bastırdı anlatamam. Uyuyamam ama, valizler hazırlanacak, evde işler var falan. Kılını kımıldatamayan bir böğürtlen. Ne yapsam da uyumasam? Uykudan ağlayasım var nerdeyse :/

Önce bir el yüz yıkama, sonra da şekersizz bir kahve.
Ben genelde bu ikiliyle mükemmel sonuçlar yakalarım. Sınav zamanlarımda çok yardım etmişlerdi sağolsunlar... :))

Önce bir el yüz yıkama, sonra da şekersizz bir kahve.
Ben genelde bu ikiliyle mükemmel sonuçlar yakalarım. Sınav zamanlarımda çok yardım etmişlerdi sağolsunlar... :))
Valla kahveyi bile demin akıl ettim, düşünün o kadan dibe vurmuş durumda beyin fonksiyonları yani.
O değil de yüzü yıkamak olayı sanılanın aksine uyku getiriyormuş, yüze su değmesi boğulma aktivitesini çağrıştırdığından zihin tarafından uykuya geçmeye neden oluyormuş felan. Benimkinin yalancısıyım ben de.

Pek sağlıklı bi tavsiye olmayacak ama mideniz sağlamsa kahve kola karışımını öneririm.Sınav haftalarının vazgeçilmezidir 2 gün uykusuz zombi gibi gezdiğimi bilirim yok onlar olmaz derseniz enerji içecekleride baya ayık tutuyor tecrübeyle sabit :KK52:

Pek sağlıklı bi tavsiye olmayacak ama mideniz sağlamsa kahve kola karışımını öneririm.Sınav haftalarının vazgeçilmezidir 2 gün uykusuz zombi gibi gezdiğimi bilirim yok onlar olmaz derseniz enerji içecekleride baya ayık tutuyor tecrübeyle sabit :KK52:
Ben onu bi kez yapmaya çalışrım yapamadım. Ölçeği ve içilme biçimi nasıl onun ya:KK53: tek seferde dikicek miyiz? İyice karıştırcak mıyız? Nescfe mi türk kahvesi mi? Yahu kafamda deli sorular:KK72:

Böyle şehir efsaneleri duymuştum eeskiden. Kahve kola nası bişey oluyör yani, toz kahveyle mi karıştırıyoz kolayı?

Yat uyu gitsin bogurtlenim :KK66:
Benim de yarina misafirim var tonla is var ama hic bisi yapacak mecalim yok

Ya sen böyürtlensin. Tembellik etme. Ayrıca eniştenk nerde. O niye hazırlamıyo? Az uyusan da o hazırlasa olmaz mı ki? Kıyamam ya uyku fena bişey:/

Sert kahve ve elma suyu favorilerim:KK50:Sık sık da balkona çıkıp temiz hava alın ... Bir de genel geçerliği var mıdır bilmiyorum ama bitter çikolata benim uykumu kaçırıyor:oops:

Valla kahveyi bile demin akıl ettim, düşünün o kadan dibe vurmuş durumda beyin fonksiyonları yani.
O değil de yüzü yıkamak olayı sanılanın aksine uyku getiriyormuş, yüze su değmesi boğulma aktivitesini çağrıştırdığından zihin tarafından uykuya geçmeye neden oluyormuş felan. Benimkinin yalancısıyım ben de.

Yüz yıkamak değil ama enseyi soğuk suyla ıslatmak ayıltıcı etkiye sahip. Bende genelde işe yarar. Kola, kahve gibi kafein içeren içecekler içebilirsin. Zihnini canlandırmak için de hareketli müzik dinleyebilirsin. Seni mayıştırıp uykuya sürükleyecek şeylerden uzak durabilirsin, mesela loş ışıklardan. Bir de iki dakika gözümü kapatayım filan diye uzanma sakın, geri dönüşü olmaz :KK70:

Sabah erkenden yolculuk var. Fakat gel gör ki bütün günün yorgunluğuynan bi uyku bastırdı, bi bastırdı anlatamam. Uyuyamam ama, valizler hazırlanacak, evde işler var falan. Kılını kımıldatamayan bir böğürtlen. Ne yapsam da uyumasam? Uykudan ağlayasım var nerdeyse :/
valla meslek gereği okurken epey uykusuz kalmayı öğrenmiştim sen bi yat istersen bi saat sonraya alarm kur
bi saat sonra kalkarsın
insan sıkışınca hepsini beş dk da yapıyor zaten o panikle uyku muyku kalmaz:KK53:

X