uyumak istiyorummmmmm

sirinsura

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2015
20
5
34
o_OBir bucuk aylik bebegim ve benim ikinci seferdir sanssizligim iki kuzimda emmeye cok duskun.gece bazen 10defa kalktiklarini bilirimm sabahtaa saat 6 da uyaniyor.ben bu saatte burda olmayi deill uyymayii isterdiimmmmmmn.acaba benmi sanssisimm gercektenn yoksa hrpinizin bebegi aynimii??

o_OBir bucuk aylik bebegim ve benim ikinci seferdir sanssizligim iki kuzimda emmeye cok duskun.gece bazen 10defa kalktiklarini bilirimm sabahtaa saat 6 da uyaniyor.ben bu saatte burda olmayi deill uyymayii isterdiimmmmmmn.acaba benmi sanssisimm gercektenn yoksa hrpinizin bebegi aynimii??
Kızım 2,5 yasında gece 24 de yatırdım 2 de kalktı hala ayaktayız.bide ikincide inşallah gelicek ne yapıcam bılmıyorum

Ayni ayni bu sipalar bizi mahvediyorlar ama cennet bosuna aykalarjmiz altina serilmemis ya napalm cekecez bunuda bnm kizimda 2 de uyanir sabagha kadar emer yatarak da emmez illa oturcam kicagimda durcak ne bel kaldi ne kol

Ayni ayni bu sipalar bizi mahvediyorlar ama cennet bosuna aykalarjmiz altina serilmemis ya napalm cekecez bunuda bnm kizimda 2 de uyanir sabagha kadar emer yatarak da emmez illa oturcam kicagimda durcak ne bel kaldi ne kol
Bazen saat gece 2 den sabah 5 e kadar uyaniik kalmak icin iste benim sitilimi izliorum yoksa kafam onume dusuyor.demekki care yok.tesekkurlerrr

benim de çocuklar öyle. büyük 3 yaşına kadar nerdeyse hep geç yatardı. gece 02:00 gibi uyur. uyumamak için direndirdi. ufaklık onbeş aylık gece çok sık kalkıyor. geçen akşam erkenden uyudu 23:30 da kalktı 02:00'ye kadar uyumadı 05:30 kalktı anca 07:00'de uyudu. uykusuz bir şekilde işe geldim. ben de deliksiz bir iki saat uyumak istiyorum.

X