Uyumuyo of of

Bende bebegimden sonra anladim ki uykusuzluk bende aşırı sinir yapıyormuş. Suan cok sinirlisiniz. Yaptiginiz hareketlerden 1 saat sonra cok pisman olacaksiniz.. Oyle oluyor cunku. Size tavsiyem cok sinirlendiginizde gozunuzun onune evladini kaybetmis anneleri getirin . rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin insallah.

Anlayamadım ki , hani iyi oluyodu hep sürekli ağlardı sallardım uyurdu bazen koyardım uyurdu hemen çok zorlanıyorum. Bi kv sürekli gözüme bi gelişiyo bi gelişmiyo gibi geliyo , sütün yaramıyo , şapka takma bıngıldağı düşer , uykusunda ağlar melekler severken düşürüyo der ya kafayı bozduran başta o beni hasta etti sinirden kafam titremeye başladı çocuk emmiyo mama istemiyo bi emerdiki doğduğunda hemen kilo almıştı arabada evde nerde olursa olsun gördüğü yerde uslüp şekli:irezil nası da emiyo boğazlı dedi o oldu sıpa kesti emmeyi şimdi sarardı 2 gün önce aşı oldu 2 gün çektim ateşi ağlamayı geçti bide bu başladı

Bir de saginca cikan miktarla bebegin emdigi miktar ayni degil. Ben de sagdigimda cok az cikar ama bebegim doyuyor bunu biliyodum. Kusuyodu artik dusun

Aynen canım aynen şimdi uyusun uyurken severim kurban olurum diye pişman olueum bende öfke kontrolü yok millet çocuğuna toz kondurma ama ben hırpalıyorum..

Bir de saginca cikan miktarla bebegin emdigi miktar ayni degil. Ben de sagdigimda cok az cikar ama bebegim doyuyor bunu biliyodum. Kusuyodu artik dusun
Maşallah çıkmadıkca sürdürdüm sinirimden yedirenedin şırıl şırıl akan sğt yok sürdürünce göğsün ucu kanadı

Aynen canım aynen şimdi uyusun uyurken severim kurban olurum diye pişman olueum bende öfke kontrolü yok millet çocuğuna toz kondurma ama ben hırpalıyorum..
Esim dun kizima yuzune tirmik atti diye kizdi nasil sizladi yuregim esime kusum simdi niye kizdi kizima diye..simdi sana da kizdim hirpalamak ne demek yahu.

Canım üzülme geçer bu günlerde bu konuya bakar gülersin

Esim dun kizima yuzune tirmik atti diye kizdi nasil sizladi yuregim esime kusum simdi niye kizdi kizima diye..simdi sana da kizdim hirpalamak ne demek yahu.
İşte bi laf var ya döverim dövdürtmem severim sevdirtmem benim eşim hiç kıyamaz bana kızar kızdımmı işte benim ki bilmiyorum özeniyorum şöyle sabırlı annelere ya boğazım yandı çığlık atıcam diye çocuğum nası korktu bide beşiğinde sallarım durmaz sallarım durmaz beşiği duvara vurdum kuzum onada bi ağladı şuan pişmanon ama hala öfkeliyim.

Nazar için felak ve nazi oku bol bol bide peygamber efendimizin torunları hasan be hüseyine okuduğu nazar suresi var onu da bak internetten oku

Yaninda olsam ben seni doverdim arkadasim bebegin cocuklarin
Canini yakmak haram
Bari bunu soyluyeyim cocugun sonra en ufak sese irkilen korkan uykusu az bir sesle bolunen biri mi olsun bu donem gecici sakin sabirli olmalisin

Yaninda olsam ben seni doverdim arkadasim bebegin cocuklarin
Canini yakmak haram
Bari bunu soyluyeyim cocugun sonra en ufak sese irkilen korkan uykusu az bir sesle bolunen biri mi olsun bu donem gecici sakin sabirli olmalisin
Ya tabi ki de dövürlürmü küçük bebk bemim ki beşiğe vurma eline vurma bağırma istem dışı yemin ederm başka olaylardada olsun sinirlenince bişey kırmam lazım yoksa rahatlayamıyorum(

Teyzemin ikizleri vardı allahım susmuyorlar iki tane sesten başımız ağırıyo artık ama işte gözlerine bakıyosun masum minicikler o zaman öfken geçiyor .
Ooo ikiz de çok zor Rabbim sabrını versin vallahi insan az bi uyuyum diyo o arada sallıyosun uğraşıuosun direniyo insan dayanamıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…