Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı sorun Bizde de vardı ben çareyi iyi geceler cayinda buldum emziriyodum 1 kupa iyi geçeler çayını içip öyle emziriykdum yalan değil 1 2 çay kasigida bebegime iciriyodum çok faydasını gordumMerhaba arkadaşlar bebeğim suan 40 günlük yeterli uyumamasi beni endişelendiriyor çok uykusu var ama uykuya bi türlü dalamiyor 5 -10 dakkada bi kalkiyor sonra bi daha uyutana kadar canım çıkıyor sizce neden olabilir?
Hemen duzeldimi pekiAynı sorun Bizde de vardı ben çareyi iyi geceler cayinda buldum emziriyodum 1 kupa iyi geçeler çayını içip öyle emziriykdum yalan değil 1 2 çay kasigida bebegime iciriyodum çok faydasını gordum
Ilk içtiğim gün faydasını gördüm 10 dk 1 uyanan oğlum en azından 2 saat uyur olmuştuHemen duzeldimi peki
CANIM bebeğini emziriyormusun mama veriyor musunMerhaba arkadaşlar bebeğim suan 40 günlük yeterli uyumamasi beni endişelendiriyor çok uykusu var ama uykuya bi türlü dalamiyor 5 -10 dakkada bi kalkiyor sonra bi daha uyutana kadar canım çıkıyor sizce neden olabilir?
Emziriyorum hiç mama kullanmadım sence doymuyor muCANIM bebeğini emziriyormusun mama veriyor musun
canım benim aklıma ilk aç olabileceği geldi. bende bebeğim doğduğunda illa emsin dedeim tabi çevre faktörü ektili oldu ama bebeğim kuşlar gibi bağırıp bir türlü uyumuyordu mama verdik herşey düzeldi hmm tek olumsuz taraf beni
Doydugundan eminim iki göğsümü vermeye çalışıyorum hani bide şöyle bişey oluyor ben emzirirken ağlıyor sanki emmek istemiyormus gibi oluyor doktoruda kilo alımına iyi dedi haftalık baktı yeteri derecede doyuyor dedi yanlız ben bugun bişey keşfettim altını değiştirirken ayaklarını karnına doğru getirdim hafifte ayaklarından tutup kaldırdım baya bi hem gaz hemde kakasini yaptı rahatladigini hissettim hemen uyuttum bende yine 10 dakka olmadan uyandı :)))bebeğin kolik olabilir mi bide benim kız akşam 5 gibi başlıyordu gece 12ye kadar çığlık atarcasına ağlıyordu onuda bir incele istersen
Aynen öyle tartildik bugün bakalım haftaya kadar bekleyecem ne olucak :)))bebegi nasıl tartacamdiyorsan ben şöyle yapıyorum once kendım tartıyorum daha sonra bebısi kucagıma alıp tartıyorum. sonra son tartıdan kendi kilomu cıkartıyom kalan bebegın kılosudur. bebegı bezı ile tartıyorsan bı hafta sonrada bezı ıle tart. yenı degıstırınce tartarsan cısıde hesaba katmamış olursun. olmazsa sağlık ocagında tart. saygılar
Bi önerim var bebeğin aç olup olmadığını anlamak için test edin. Emzirin ortalama yarım saat sonra daha önce sağdığınız sütü yada hazırladığınız mamayı verin sonra susuyor ve uzun süre uyuyorsa çenesi henüz kuvvetli olmadığından yada emzirirken Son sütü almadığından doymuyordur. Uyuyamadığından ağlıyorsa banyo ve kısa bi masajla rahatlatmayı deneyin. Gaz çıkartan masaj yapın gazı da olabilir. Çok kalın giydirmediğinizden emin olun.Merhaba arkadaşlar bebeğim suan 40 günlük yeterli uyumamasi beni endişelendiriyor çok uykusu var ama uykuya bi türlü dalamiyor 5 -10 dakkada bi kalkiyor sonra bi daha uyutana kadar canım çıkıyor sizce neden olabilir?