uzağa evlenenler

lra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
1.064
869
kızlar ben 30 yaşındayım daha öncede bi evlilik yaptım şimdi ailelerin vasıtasıyla yarın biriyle görüşçem çocuk istnbulda oturuyor hiç ailemden ayrı kalmadım çok stresli heycanlı bi yapım var alışabilirmiyim yapabilirmiyim die istemsiz kaygılarım oluyor fotolardan gördük beğendik konuşuyoruz şimdilik bi sorun yok ama kaygılarım fazla alışabilirmiyim ??

gerçekten seversen, oda severse uzaklık sorun olmaz. kendimden biliyorum

Eğerki seversen onun yanı senin memleketin olur zaten. Alışırsın sonucu güzel biterse eğer. Hayırlısı olsun hakkında inşallah
amin Allah razı olsun bakalım yarın görüşçez ben sanki yarın evleniyomuşuz gibi kaygılandım :KK70:

amin Allah razı olsun bakalım yarın görüşçez ben sanki yarın evleniyomuşuz gibi kaygılandım :KK70:

Tatlı tatlı heyecandır ne güzel işte. Umarım burda açtığın tek konu uzaklığın endişesi için olur:KK66: gelişmeleride yazarsın sonra merak ettim bak:KK48:

Tatlı tatlı heyecandır ne güzel işte. Umarım burda açtığın tek konu uzaklığın endişesi için olur:KK66: gelişmeleride yazarsın sonra merak ettim bak:KK48:
tabiki yazarım :) inşallah hayırlı güzel olur

Eger seversen sevilirsen , uzaklik sorun olmaz bence..

Bende aileme 23 saat uzaklikta bir yerde evlendim, ama insanin alisamayacagi sey yok sende alisirsin.

Kızlara katılıyorum sever- sevilirsen uzaklık pek sorun olmuyor ben de ailemden hiç ayrılmamıştım ama alışıyorsun herkesin kendi hayatı oluyor :KK39:

• Beğen
Reactions: lra
30 yaşında bir kadın ailesinden uzaklaşmaya korkmamalı. Çocuk değilsiniz.
asıl 30 yaşımda olduğum için korkuyorum toy olmadığım için toz pembe gelmediği için hayat ne biliim istemsiz kaygılarım var hiç aryrı kalmadığımdan olsa gerek

Allah gecinden versin fakat malesef anne ve babalarımız ölümsüz illa bir gün ayrı kalacağız.değil iyi tarafından bakın özleyince gelip göreceksiniz hele bir de karşınızdaki insanla anlaşırsanız inşallah hiç bir sorun olmaz size destek çıkar manevi olarak diye düşünüyorum

Allah gecinden versin fakat malesef anne ve babalarımız ölümsüz illa bir gün ayrı kalacağız.değil iyi tarafından bakın özleyince gelip göreceksiniz hele bir de karşınızdaki insanla anlaşırsanız inşallah hiç bir sorun olmaz size destek çıkar manevi olarak diye düşünüyorum
evet artık bende yuvamı kurmak isiyorum ama uzaklık korkutuyo yapayanlız olcam die eş adayı istediğin zman gideriz geliriz diyoo anlayışlı birine benziyo konuşmaları beni rahatlatıyor ama sonra kaygılar beni tekrar dürtüyo :)))

evet artık bende yuvamı kurmak isiyorum ama uzaklık korkutuyo yapayanlız olcam die eş adayı istediğin zman gideriz geliriz diyoo anlayışlı birine benziyo konuşmaları beni rahatlatıyor ama sonra kaygılar beni tekrar dürtüyo :)))
iyi düşün iyi olsun diyelim o halde :) inşallah gönlünce olur herşey

gerçekten seversen, oda severse uzaklık sorun olmaz. kendimden biliyorum
bende kendimden biliyorum asla uzak bi sehirde olmam yani cünkü tek basınasın tabi insanın kisiligiyle alakalı bisey kimi kimse istemez cevresinde ne dügün ne bayram ne oturmalar yapmak ister sahsen ben yapamam uak bi sehirde haaa anca olur amerika falan devlet güvencesinde olursam gidersin yoksa antalya izmir hikaye
eger seninde kimsen yoksa gidicegin yerde cok bocolarsın bide kocan senden taraf cıkmaz her aksam onların akrabasına gidersin patlarsın

bende kendimden biliyorum asla uzak bi sehirde olmam yani cünkü tek basınasın tabi insanın kisiligiyle alakalı bisey kimi kimse istemez cevresinde ne dügün ne bayram ne oturmalar yapmak ister sahsen ben yapamam uak bi sehirde haaa anca olur amerika falan devlet güvencesinde olursam gidersin yoksa antalya izmir hikaye
eger seninde kimsen yoksa gidicegin yerde cok bocolarsın bide kocan senden taraf cıkmaz her aksam onların akrabasına gidersin patlarsın
bakış açısı tabi, ben herkesten uzak olduğum için şanslı olduğumu düşünüyorum, gerçi kimseyle hiç bir problemim yok ama ne kadar uzak okadar iyi herkes. bence tabi. özlemek dışında bi sorun yok benim hayatımda.

X