- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
- #2.661
gercek sacsa ucuzmus hatta ince parcalar halinde takilanlar benimde cok hosuma gidiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta sorucam canim ucuzsa alip denicemgercek sacsa ucuzmus hatta ince parcalar halinde takilanlar benimde cok hosuma gidiyor
kız senbu kadar çok mu istiyorsun ben sanıyom ki bi iki tane araya. ah siz gençler :) sen bilirsin ama çok yapay postiş veyakaynak. ki senin saçların çok çok güzelArkadaşım kullaniyo canim ona sordum 250ye aldim dedi ama ben renkli ve az alacagim icin belki daha ucuza bulabilirim bi sorucam bu hafta. Arkadaşımın kullandigi 6 parcaydi normalde saclari cok seyrekken güpgür gosteriyodu. Gercek sactanmis bi de bu da pahali olmasina etken olabilir
Tesekkur ederim canim ama heves ıştekız senbu kadar çok mu istiyorsun ben sanıyom ki bi iki tane araya. ah siz gençler :) sen bilirsin ama çok yapay postiş veyakaynak. ki senin saçların çok çok güzel
Tesekkur ederim canim ama heves ışte![]()
Tesekkur ederim canim ama heves ışte![]()
Evet sanirim en iyisi vazgeçmek eldeki sactan olmaya gerek yok :)benim gördüğüme göre kaynaklar saçı mahvediyor, çıkardıktan sonra daha kötü bir hale geliyor saçlarınız ve uzamaz![]()
hemen bakiyorum :)sevdabuzer acaba benim konuma da bakabilir misiniz? yorumlarınızı merak ediyorum:)
Ayy ne güzelllsehir dışına cikacam gene o yuzden alel acele cektim ama en azindan accik belli :)))Eki Görüntüle 1999298
dibim düştü :))))sehir dışına cikacam gene o yuzden alel acele cektim ama en azindan accik belli :)))Eki Görüntüle 1999298
cok tesekkur eDerim canimAyy ne güzelll![]()
Maşallah çok güzel Allah nazarlardan korusunsehir dışına cikacam gene o yuzden alel acele cektim ama en azindan accik belli :)))Eki Görüntüle 1999298
sağol kuzum seninkide olacak biraz zamanMaşallah çok güzel Allah nazarlardan korusun![]()
İnşallah üstadımmmmsağol kuzum seninkide olacak biraz zaman