• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Arkadaşım kullaniyo canim ona sordum 250ye aldim dedi ama ben renkli ve az alacagim icin belki daha ucuza bulabilirim bi sorucam bu hafta. Arkadaşımın kullandigi 6 parcaydi normalde saclari cok seyrekken güpgür gosteriyodu. Gercek sactanmis bi de bu da pahali olmasina etken olabilir
kız senbu kadar çok mu istiyorsun ben sanıyom ki bi iki tane araya. ah siz gençler :) sen bilirsin ama çok yapay postiş veyakaynak. ki senin saçların çok çok güzel

Tesekkur ederim canim ama heves ışte :KK70:

canım ben o kadar kaynak mıalsam postiş mi yaptırsam diye düşündüm zamanında çünkü saçım o kadar kısaydı ki. yüzümde yuvarlak . kabak gibi oluyordum. her niyetlendiğimde yaptırmışları gördüm. kaynak çok zor arkadaşlarımda var elini kafana sokup karıştıramıyorsun rahat rahat . 2 ay sürmeden hop dibe çektir hop çıkarttır byağı bi kuaför parsı (200 e yakın). fön hep kuaförde . saç da yolunuyor. birde ben saçla aynı renk olanı görmedim belki çok çok i markalarda vardır. bunu eşitlemek için boyuyorlar habire boyaya bağımlı oluyorsun.saç bakımı yağ filan mümkün değil boncukların arasına doluyo.arkadaşımın yalancısıyım kaynaklarda kayma oluyormuş. ki saçın kuru ise yağ bakımı mecbur . postiş bi garip geliyo sürekli tak çıkar tak çıkar . full eziyet bence 5 aya senin saç bele gelir çok rahat . 5 ay da göz kapıp açıncayakadar geçer. dene hevesin geçsin :)) hatta biiki günlük kiralayan yerler oluyo bi ordan kirala. 3-5 gün sürmez heves falan kalmaz:)) o mavi saç da instageramda gördüğümüz gibi durmuyo gerçek hayaatta. ahh keşke olsa. bildiğin korkunç oluyo kardeşimde gördüm. hatta yeşil bile gördü bu gözler. düşündükçe içim bulanıyo :))

bakimi yapali epey oldu hatta yikadimda ama yazmaya zamanim olmadi dip boy uc hindistan cevizi yagi yarin sabah duzlestirmeyi düşünüyorum yaparsam resim eklerim

sehir dışına cikacam gene o yuzden alel acele cektim ama en azindan accik belli :)))
P_20170523_133454_BF_2.webp

Back
X