Üzgünüm

mylsu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2015
18
7
30
Merhaba arkadaşlar ben 3 aylık evliyim bir bebeğim olsun istiyorum hamilelik belirtilirimi gördüğüm için hastaneye gittim guatirim olduğunu öğrendim daha sonra 3 ay ilaç kulladim suanda normal guatrim yarın adet günüm ara ara kasigima agri giriyor ama umutlanmak istemiyorum sizce hamiemiyim nolur yardım edin

Meaa arkadaşlar ben 3 aylık evliyim bir bebeğim olsun istiyorum hamilelik belirtilirimi gördüğüm için hastaneye gittim guatirim olduğunu öğrendim daha sonra 3 ay ilaç kulladim suanda normal guatrim yarın adet günüm ara ara kasigima agri giriyor ama umutlanmak istemiyorum sizce hamiemiyim nolur yardım edin
Off adet belirtileriyle hamilelik belirtilerinin ayni olmasi berbat bişey ayirt edemiyosun inşallah hamilesindir canim

İnşallah canım 2 ay öyle bir hamilelik belirtileri vardiki hersey ya aklina gelebilecek sonra hastaneye gittim görsen bütün aile beni hamile zannediyordu gityimguart cçıktı öyle çok üzüldüm ki bu sayfadaki yazıları defalarca kez okudum bu 2 hafta önce test yaptım negatif öyle çok üzüldüm ki ilk defa kasigimda batma oluyor inşallah adet olmam ya korkuyorum test yapmaya :KK43:

adet gunun 1 hafta gecince test yap kesin olur.seni umutlandirmak istemem ama hamilelikte kasikta igne batmasi gibi batma oluyor bende olmustu.insallah hamiledirsin olmazsanda uzulme adetine kac gun var

Bugün olmam gerekiyordu bende bel fıtığı olduğu için belimin agriyip agrimadigini bilmiyorum ama sol kasigim iki gündür ağrıyor ilk defa böyle bir şey oldu eşim test aldi ama korkuyorum yapmaya :KK43:

gunun gectiyse yap zor tahmin edebiliyorum.allahim insallah en kisa zamanda anne olmayi nasip eder

X