Saç Kesim Şekilleri Uzmanlar, Oscar saçlarını yorumluyor

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
87. Oscar Ödül Töreni’nde güzellikleriyle göz kamaştıranJennifer Lopez, Marion Cotillard, Cate Blanchett ve Sienna Miller’ın saç modellerini mercek altına aldık.

BE-OSCARSAC2.jpg
MARION COTILLARD
“Bu tip rahat sayılabilecek toplamaları çok beğeniyorum. Hem kullanıcısını zorlamadan şık gösteriyor, hem de zarif bir görünüm elde etmiş oluyoruz. Özellikle koyu renkli saçlarda çok güzel sonuçlar ortaya çıkıyor. Burada dikkat etmemiz gereken tek nokta; saçımızı toplarken kullandığımız ürünün saçı sertleştirmeden parlak bir görünüm kazandırması. Bunun için Elseve Extraordinary Oil’den yardım alabilirsiniz.” – İbrahim Zengin

BE-OSCARSAC4.jpg
SIENNA MILLER“Şekillendirme sırasında saçlara aşırı parlaklık kazandıran bir ürün kullanmış olması biraz gözü rahatsız ediyor. Onun dışında önden uğraşsız ve şık görünümü çok hoşuma gitti, ancak arkadan bakıldığı zaman toplanış şeklini pek sevdiğimi söylemem. Ama neyse ki Sienna’nın güzelliği, saçtaki tüm kusurları örtüyor.” – Nuri Şekerci

BE-OSCARSAC3.jpg
CATE BLANCHETT“Saç diplerini koyu kullanmak çok moda, ancak Cate Blanchett’te koyu renkler çok çizgi çizgi bir görünüme yol açmış. Daha yumuşak bir geçiş olabilirdi. Saç ise çok doğal bir şekilde geriye taranmış ve üst kısmı hacimli bırakılarak yanlar daha sıkı olmuş. Bu da enerjik bir görünüm yaratmış. Bu modeli evde kendiniz yapmak isterseniz; saçlar kurutulduktan sonra eğer saçta hafif dalga varsa tepe kısmı çok az kabartılarak, yoksa maşa yardımıyla bozuk dalga verildikten sonra arkaya doğru taranarak elde edilebilir.” – Uğur Alevyılmaz

BE-OSCARSAC.jpg
JENNIFER LOPEZ“Bu şaşaalı elbisesini basit bir at kuyruğuyla kullanarak gerçek bir denge sağlamış. Ben kırmızı halıda bu denli sade saç modelleri görmekten gayet mutluyum. At kuyrukları, özenilmemiş hissi veren topuzlar, zarif toplamalar gibi spor görünen ama kıyafetle anlam kazanan saçlar davetlerin vazgeçilmezi artık. Jennifer Lopez de sımsıkı toplanmış at kuyruğuyla bu konu da tam bir ilham perisi gibi…”Şenol Zeytinoğlu
beauty.edit.com

X