Uzmanlara gelen CAHİL sorlar!!!

KarKralicesi

ATA BARIŞ (:
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2006
24.060
18.176
36
adsztu4.jpg

cvp: Tabikide Türk'tür.. hatta müslüman ve milliyetçi yapıları vardır. . ama biraz utangaçlar. .


adszadfgcvem5.jpg

cvp: tabikide helaldir. . hatta bu parapuanlarınızı bir sonraki sene yine kurbanda kullanırsanız çift kat savap puan kazanırsınız. .


adszarertx5.jpg

cvp: hatta diyanetten bu iş için yeni bir fon ayrılmış camilerde fitnees salonları açılacakmış. . (yuhh yaaa!!)


adszdfgnd2.jpg

cvp: adam cennete gittide yanında hurilerinide aldı. . şimdiden pazarlığa giriyor. . bu gider bi kaç tanede ordan evlenir!!


adszergfn6.jpg

cvp: bununla ilgili olimpiyatlar varda benim mi haberim yok???


adszfghu1.jpg

bununla iligili yazacak bir yorum bulamadım ama öğrendiğim kadarıyla anket sonuçlarından hayır kopmasın çıkmış. . buna göre artık günahlar serbest!! gidin çalın, için, eğlenin cehenneme gitmek yokmuş. .

Yazık ki ağlanacak halimize gülüyoruz. . bunların hepsi cehaletten gelen şeyler. . Hiç birimiz yeri gelince dinimize laf söyletmeyiz diye geçiniriz ama bilmeyene anlatmaya gelince put gibi kalırız. . İnşallah bir gün insanlarımız "ağaç yaşken eğilir" sözünü anlar ve bu konudaki eğitimi çocuklarını DOĞRU bir şekilde verir. .
 
Çok saçmalamışlar..Ya ben bu insanlara anlam veremiyorum.Demek ki düşünmeden konuşmanın sonu buralara varıyor.
 
canım çok teşekkürler çok güzel bir mesaj vermişsin gerçekten hiçbirşeyi tam bilmiyouz ve hayatda herseyi eksik yasayarak ilerliyoruz ya boyle bir olay varmı kıyamet kopcak mı bu bızemı kaldı allahın buyuklugune sukurler olsun bu kadar cahıllıgımıze gore yınede bıze yasayacak nefes aldırıyor yedırıyor ıcırıyor sukurler olsunnn
 
larisa burayaaaaaaaaa yumruk havaya ne diyom ben ya hastalık kafaya vurdu galiba
 
X