- 11 Kasım 2025
- 3
- 2
- 0
- 23
- Konu Sahibi anonimimmm35
Arkadaslar hamileyim 5 aylık doktorum ciğer yeme dedi ama vitamini fazlaligindan ötürü tehlikeliymis bunu kayınvalidem biliyordu söylemiştim bugün birlikte yiyelim dedik neyse eşimi aramis ciğer yer misin diye eşim de yerim demiş ama benim yiyemedigimi söylemiş o da demiş ki tamam ona göre de bir şeyler yaparız. Yemek saatine yakın da beni aradı bana bir sey yapmamış ben zaten ciğeri duyunca yapmistim onu söyledim tamam lavaş yapicam bir de dedi tamam dedim.Neyse zaten sinir olmustum masada da iyice canım çekti kayınbabamın falan bir suçu yok kayinvalideme sinir oldum cok oturmadim kalktim yemek masasından işlerim var diye evime gectim eşim de peşimden geldi bir sey mi oldu diyip durdu habire bir sey yok dedim kokusu halâ burnumun dibinde resmen zaten sinir olmustum iyice üzüldüm yani eşimin yemesine ayrı sinir oldum patlamamak için kendimi zor tuttum adamın da suçu yok gerçi napsın yedi normal olarak eşim yiyemiyorsa ben de yemem diyip yemeyip kalkacak hali yok ama kayinvalidem bana da et çıkarıp çok az yapabilirdi ben de etli yerdim onlar yedi ben baktım bir de bana diyor ki sen de maydanoz peynir koy ye lavastan ben de yemem öyle dedim yaptigi hicbir seyden yemedim. Şimdi eşim onları bırakmaya gitti kendime sipariş edicem dürüm çok canım istedi yazarken ağlıyorum bir yandan komik geliyor hamilelikten cok hassasım sanırım shsjsnsj normalde iyidir kayınvalidem aslında iyi davranıyor normalde öyle evliliğimize müdahale etmez sıkmaz ama bazı seyleri var arada kayınbabamın hicbir seyi yok cok iyidir .