üzülüyorum

xtulay

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
43
0
16
Manisa
arkadaşlar ben 6 hafta 4 günlük hamileyim hamile oldugumu bilmiyordum hastaneye gitmeden öncesi gece ınsidon 30luk 2 adet içmiştim bugün kadın doguma gittim ve doktorum 11 eylüle randavü verdi suan kese görünüyor dedi 11 de gel bi bakalım bebegin gelisimine dedi gelişimi normalse dokunmamıştır hap dedi endişeleniyorum inş bebegim olması gerektigi gibi gelişir benim yapmam gereken bişey varmı ek olarak bilginiz varmı yardım edin birde saglık ocagında ki doktor folit asit verdi kadın dogum kollanma gerek yok dedi ne yapayım kullanayımmı kullanmayayımmı ?

Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz sorunsuz kucağınıza aldığınız günleri de görün inşallah.
Soru sorduğunuz konularda bir bilgim yok malesef.İnşallah hiç birşey olmamıştır bebeğinize.Böyle durumlar çok oluyor ne yazık ki.İnsan bilemiyor tabi.Siz içinizi ferah tutun duanızı edin.Canınızı sıkmayın bebeğiniz etkilenmesin bundan.
Folik asidi herkese veriyorlar gerekli birşey demek ki ama doktorunuz gerek yok demiş bilemiyorum.Bir zararı olmayacağına göre içiniz nasıl rahat edecekse siz öyle yapın.

saol canım bende ögle düşünüyorum neticede bir zararı yok yani bir doktor iç diyeri gerek yok dedi ama sen bilirsin demişti ben içmeyi düşünüyorum en azından faydası olur ya olmasada zararlı deyil en azından cok tşk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…