• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süre kalıcı ruj tavsiyesi

seburuz

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2025
151
144
18
Merhabalar herkese, uzun süreler çalışıyorum, yüzüm de soluk renkli, herkeste hemen renk veren rujlar bende soluk duruyor, nude renkler hiç yakışmıyor, pembe tonları arıyorum renk verecek ve kalıcı olacak, ikidebir yenileyemiyorum, silinince de hemen soluyor yüzüm, şimdi çok renkli bir ruju bastırmadan hafif hafif sürüyorum, ev alıp da kullanamadığım rujlarla dolu, ruj konusunda tavsiyeleriniz varsa harika olur hanımlar.

Merhabalar herkese, uzun süreler çalışıyorum, yüzüm de soluk renkli, herkeste hemen renk veren rujlar bende soluk duruyor, nude renkler hiç yakışmıyor, pembe tonları arıyorum renk verecek ve kalıcı olacak, ikidebir yenileyemiyorum, silinince de hemen soluyor yüzüm, şimdi çok renkli bir ruju bastırmadan hafif hafif sürüyorum, ev alıp da kullanamadığım rujlarla dolu, ruj konusunda tavsiyeleriniz varsa harika olur hanımlar.
Benimde durum aynı, ben mi yazdım diye şok oldum, bende soluk tenli açık kahve saçlıyım nudelar bende ruhum edilmiş gibi duruyor yüksek kontrasttan yararlanıp kırmızı tonları kullanıyorum genelde kikonun çift taraflı serisi güzeldi bence kalıcıydı
Nyx ın en son çıkan bir serisi var hem Gloss hem tint gibi o da iyiydi baya bi bak istersen şeffaf renkli ambalajı tüp gibi kapağı da maviydi

Benimde durum aynı, ben mi yazdım diye şok oldum, bende soluk tenli açık kahve saçlıyım nudelar bende ruhum edilmiş gibi duruyor yüksek kontrasttan yararlanıp kırmızı tonları kullanıyorum genelde kikonun çift taraflı serisi güzeldi bence kalıcıydı
Nyx ın en son çıkan bir serisi var hem Gloss hem tint gibi o da iyiydi baya bi bak istersen şeffaf renkli ambalajı tüp gibi kapağı da maviydi.
Kikonum çift taraflı serisi bayağı parlak galiba, nyxe de baktım bitanesini alıp deneyeceğim, inşallah o da çekmeceyi beklemez, daha mat ruj da bakıyorum, soluk ten dert valla, teşekkür ederim.

Kikoya bakıyorum bir sürü renk çeşidi var, ya soluk ya çok renkliler, seçeceğim birini artık.

Back
X