Uzun süreli ilişkiden çıkmış olan erkek?

kiskivrak

mutluluk çok yakın
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2007
3.523
2.320
Şu sıralar hoşlandığım biri var

Aynı kurumda çalışıyoruz

iş icabı seminerler olsun eğitimler olsun çok bir araya geldik ortak arkadaşlarımızla falan topluca buluştuk sık sık

gün içinde sürekli görüşüyoruz haftasonları falan bir araya geliyoruz yaşadığımız şehirler 1.5 saat lik mesafede

Aramızda adı konmuş birşey yok henüz ama hani ilişki öncesi ne olduğun belli olmayan durum vardır ya sürekli görüşürsün cilveler imalar falan havada uçuşur hani tam o devredeyiz işte

Ben o imaları bakışları falan görmezlikten geliyorum kendimi geri çekiyorum açıkçası bi koyveremedim kendimi

Sebebi ise 8 yıllık ilişkisinin aralık ayında bitmiş olması yani açıkçası beni yara bandı olarak kullanmak istiyo olabilir diye düşünüyorum bu yüzden çok kasıyorum engelliyorum kendimi ona karşı

aranızda böyle bir olayı tecrübe etmiş olan var mı ? izlediğim yol doğru mu ? ne düşünmeliyim ne yapmalıyım bir karar veremedim yardımlarınızı bekliyorum =)

iş yerindeyim karışık yazmış olabilirim kafamı tam toplayamadım biraz ses var burada kusura bakmayın şimdiden ,umarım anlaşılmıştır

Neden ayrıldıkları önemli.
Bunu sorgulamanız için de ilişki yaşıyor olmanız lazım.
Yani daha zamanı var,şuan ne desek elimizde kalıyoro_O

Son düzenleme:
Neden ayrıldıkları önemli.
Bunu sorgulamanız için de ilişki yaşıyor olmanız lazım.
Yani daha zamanı var,şuan ne desek elimizde kalıyoro_O
öyle kötü kavgali ayrilmamislar
aralarinda heyecan tutku gibi şeyler kalmamis
son zaman iyice kardeş gibi olmuşlar
Oturup konuşmuşlar evlenecek kadar hisleri olmadığına karar vermişler
Kız yabanciymis zaten ülkesine geri dönmüş :s

Aynı kurumda çalışıyoruz

iş icabı seminerler olsun eğitimler olsun çok bir araya geldik ortak arkadaşlarımızla falan topluca buluştuk sık sık

gün içinde sürekli görüşüyoruz haftasonları falan bir araya geliyoruz yaşadığımız şehirler 1.5 saat lik mesafede

Aramızda adı konmuş birşey yok henüz ama hani ilişki öncesi ne olduğun belli olmayan durum vardır ya sürekli görüşürsün cilveler imalar falan havada uçuşur hani tam o devredeyiz işte

Ben o imaları bakışları falan görmezlikten geliyorum kendimi geri çekiyorum açıkçası bi koyveremedim kendimi

Sebebi ise 8 yıllık ilişkisinin aralık ayında bitmiş olması yani açıkçası beni yara bandı olarak kullanmak istiyo olabilir diye düşünüyorum bu yüzden çok kasıyorum engelliyorum kendimi ona karşı

aranızda böyle bir olayı tecrübe etmiş olan var mı ? izlediğim yol doğru mu ? ne düşünmeliyim ne yapmalıyım bir karar veremedim yardımlarınızı bekliyorum =)

iş yerindeyim karışık yazmış olabilirim kafamı tam toplayamadım biraz ses var burada kusura bakmayın şimdiden ,umarım anlaşılmıştır

en tehlikeli erkek tipidir ve genelde bunlar eski sevgililerine geri dönerler. şimdi sıkılmış ve avlanmaya çıkmış bakiim etrafta neler var psikolojisinde. size ne kadar kur yapsa da diğer bayan hala 5-0 önde üzgünüm ama durum bu.

8 yıl çıkıp neden ayrılmışlar ?? evlenmiş olmaları gerekirken ayrılmışlar,ilk önce bunu bilmeniz gerekiyor.

Cok sıkıntılı oluyor bunlar. Her an eskiye dönecek mi düşüncesi kafanızda gezmeyecekse yaşayın ama iğne ucu kadar bir ihtimal bile goruyorsaniz hiç başlamayın.

işte tam da söylediğim gibi adam sıkıldı bi etrafa bakıp dönecek

Aynı kurumda çalışıyoruz

Dene bakalım en azından biraz daha rahat davran ki anla. Renk verir zaten unutamadıysa o kızı.

Aynı kurumda çalışıyoruz

yarabandı olarak kullanma "rebound girl" ne dersen de, ben katılmıyorum. bi ilişki bitmiş mi? neden bitmiş? olmayanlar varmış olanlardan fazlalarmış ki.
benim şuanki erkek arkadaşım 4 yıllık ilişkisinden ayrıldıktan 1 ay sonra tanıştık, 3 yıldır hala birlikteyiz. ben düşünmedim hiç, yarabandı falan. ben de iyileşiyordum çünkü birlikteyken, o da benim yarabandımdı birnevi. bu aşk acısı iyileşmesi falan değil, öyle başka başka yaralar..
sen kendine bakmalısın, önüne, ona. emin ol kendinden, kimse gibi olmadığını, dün gibi olmadığını enn başından göster..

en tehlikeli erkek tipidir ve genelde bunlar eski sevgililerine geri dönerler. şimdi sıkılmış ve avlanmaya çıkmış bakiim etrafta neler var psikolojisinde. size ne kadar kur yapsa da diğer bayan hala 5-0 önde üzgünüm ama durum bu.

gerçek bir bağlılığı olmasa bir ilişki 8 yıl yürümez,hele de bu devirde.

Cok sıkıntılı oluyor bunlar. Her an eskiye dönecek mi düşüncesi kafanızda gezmeyecekse yaşayın ama iğne ucu kadar bir ihtimal bile goruyorsaniz hiç başlamayın.

işte tam da söylediğim gibi adam sıkıldı bi etrafa bakıp dönecek

Işte benim kafamı kemirenlerde bunlar...

yarabandı olarak kullanma "rebound girl" ne dersen de, ben katılmıyorum. bi ilişki bitmiş mi? neden bitmiş? olmayanlar varmış olanlardan fazlalarmış ki.
benim şuanki erkek arkadaşım 4 yıllık ilişkisinden ayrıldıktan 1 ay sonra tanıştık, 3 yıldır hala birlikteyiz. ben düşünmedim hiç, yarabandı falan. ben de iyileşiyordum çünkü birlikteyken, o da benim yarabandımdı birnevi. bu aşk acısı iyileşmesi falan değil, öyle başka başka yaralar..
sen kendine bakmalısın, önüne, ona. emin ol kendinden, kimse gibi olmadığını, dün gibi olmadığını enn başından göster..
İçime biraz su serpildi bakalım bilemiyorum araftayim resmen

Allah sizin mutluluğunu daim etsin inşallah böyle güzel örnekler gördükçe mutlu oluyorum

O zaman sorun yok demektir unutmuştur kizi çünkü o donemde istese geri kazanabilirdi. Yapmadığına göre tamamen sevmiyor artik

Uzun süreli olup patlayan pekçok ilişki var.

8 yıllık ilişki olmaz. Ya evlenirsin , ya da bıkar ayrılırsın.

Evlenmediğine göre baymış, bezmiş olabilir. Belki zaten usanmıştı, son 1 yılı 7 senenin hatırına sürüyerek geçirdi, ya da kız üzülmesin diye sürüdü........yani bilemeyiz insanların kalplerindekileri. Belki zaten kafasında , kalbinde çoktan bitmişti, uzatmaları oynuyordur, bıkmıştır , yeni aşka heyecan duyuyordur. Her şey olabilir, burdan ne desem boş.

X