Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Ya siz neyi dert ediyosunuz

Ben kalp hastasıyım

Asıl ben napacam ilk gece onu söyleyin bana :)

senin annen cesaretli kadınmış demek
benim annemde kendini kasmıcaksın diyo ama ne mümkün sence ben kasılırım kesin bir iğne ourken bile insan kasılıyor ister istemez yani:26:
ben anneme yüz oldu soruyorum o beni telkin etmeye çalışıyor ama olmuyor tabi diyor korkma sinek ısırığı gibi bişi hatta bir yengem de şöyle demişti canım hiç korkma hani elinde falan yara olurda sen kaşırsın mesela hafif sızı olur onun gibi demişti ne kadar doğru bilemiyorum lokal anestezi mi yapsam kendime o gece ya

Son düzenleme:

benim tersim fena ya kızdıysam asla giymem yalvarsın giy aşkım diye bile giymem yani düşün
hatta sonra barışsak ve diğer sevişmemizde bile giymem
tabi eve ellerinde çiçeklerle gelir de özrünü dilerse o zamannnnnn o gece şenlik var tabi
benim dayanamadığım tek şey romantizm romantik olcak bana

benım teyzemde tam tersi off cok kötü cok acıyo valla diyo atroş biz yandık gibi geliyo bana lokal anestezi bende planlıyorummm

benım teyzemde tam tersi off cok kötü cok acıyo valla diyo atroş biz yandık gibi geliyo bana lokal anestezi bende planlıyorummm

farkında mısın topik de bi ikimiz korkuyoruz ilk geceden topikde bi ik,mizin evlenmesine daha çok var olarak düşünüyoruz
artık doğum zorlukloaarınıda beraber korkarak atlatırız belki

ay ALLAH korusun canım sen sakın sıkma kendini doktora görün bi evlenmeden heyecanlanmaman için bişi versin ALLAH sağlık versin canımmmm

off cok geçmiş olsun cnmm doktor falan ne diyo bu konuda bişey dedimi hiçç ameliyat falan olacak mısın :26:

Sağolun canlarım

Ameliyat olmayacağım canım istemiyorum daha önce ameliyatta kalbim durdu elektroşokla geri getirdiler

Sevgilim kalp hastası olduğumu biliyor biz konuşmuştuk bu konu hakkında zaten

Ona göre davranacak zaten doktorum uyaracak onu

Ben ilk gece olsun istiyorum ama ilk gece olmayacak malesef

Çünkü ben düğünde bile yeterince heyecanlanırım o kadarını kaldıramam

Benim bebek sahibi olmam da sakıncalı ama ben doğuracağım ya banane

farkında mısın topik de bi ikimiz korkuyoruz ilk geceden topikde bi ik,mizin evlenmesine daha çok var olarak düşünüyoruz
artık doğum zorlukloaarınıda beraber korkarak atlatırız belki

ben de korkuorumm

benim korku sebebim farklı

düğününme düşüp bayılıp düğünümün mahfolmasını istemiyorum :/

ALLAH yardımcın olur canım dualarımız seninle dua et ALLAHA
tekarar geçmiş olsun sizde ilk gece yapmayın bi kaç hafta sonra yaparsınız bebeğim ya
ALLAH şifasından versin

Son düzenleme:
ALLAH yardımcın olur canım dualarımız seninle dua et ALLAHA
tekarar geçmiş olsun sizde ilk gece yapmayın bi kaç hafta sonra yaparsınız bebeğim ya

Sevgilim rahatsızlandığım zaman ne hale geldiğimi çok gördü

O yüzden mutlaka dikkat eder :)

Şu an bunları yazarken bile kalbim küt küt ve sol tarafım uyuştu bile

ay canım ya doktor sakinleştirici falan verir sana zararı yoksa eğer kendini sakinleştirmeye çalış herşeyi ne kadar takarsan o kadar büyüyor insanın beyninde

Sakinleştirici verirler büyük ihtimal çünkü ben düğün dansını hayal ederken bile çok kötü oluyorum

Hayali böyle yapıyorsa düğünümde düşüp bayılmam inşallah

Bu arada kalbimde aritma var

Hani aşk tesadüfleri sever filminde basroldeki cocugun hastalıgı

Sevgilim rahatsızlandığım zaman ne hale geldiğimi çok gördü

O yüzden mutlaka dikkat eder :)

Şu an bunları yazarken bile kalbim küt küt ve sol tarafım uyuştu bile

korkma canım ya hem sana da söyliyim emla krem var ya o uyuşturuyormuş vajinayı daha az canın acıyormuş
aslında ilk gece yapmamak daha mantıklı mesela bende çok heyecan yapıyorum bi kaç hafta sonra yapmayı düşünüyorum düğünden sonra:26:

Acıdan korkmuyorum siz de korkmayın

Bak ne güzel sağlıklısınız

Sorunsuz bi cinsel hayatınız olcak

Ama ben belki çok sorun yaşayacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…