- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.301
ay inşallah hamileliğimizin her anlarındada birbirimzin yanında oluruzz birbirimizden fikirler alırızz buarada annemle gecende kızlık meselesını konustukk dedım dogru söyle cok mu acıyo yok acımıyo ama sen kendını nekadar sıkarsan okadar acır kaslarını rahat bırakacaksın diyo ama anneme göre doğumda cok kolay afedersın tuvaleti gelmiş gibi bi his olmuşş cocuk geliyo demişler kesin artık demiş kestik bile demişler
ay inşallah hamileliğimizin her anlarındada birbirimzin yanında oluruzz birbirimizden fikirler alırızz buarada annemle gecende kızlık meselesını konustukk dedım dogru söyle cok mu acıyo yok acımıyo ama sen kendını nekadar sıkarsan okadar acır kaslarını rahat bırakacaksın diyo ama anneme göre doğumda cok kolay afedersın tuvaleti gelmiş gibi bi his olmuşş cocuk geliyo demişler kesin artık demiş kestik bile demişler
off cok geçmiş olsun cnmm doktor falan ne diyo bu konuda bişey dedimi hiçç ameliyat falan olacak mısın :26:Ya siz neyi dert ediyosunuz
Ben kalp hastasıyım
Asıl ben napacam ilk gece onu söyleyin bana :)
kız ama düşünsene tartışmışsınız seni üzmüş falan sende makyajını yapmışsın saçlar o biçimmmm en sksi gecelikte üstündee arkanı dönüp yatıyosunnn valla küslük falan kalmaz amma sırnaşırlarbenımki ne desin uyutmam ki diyo ya da hımmm tabi diyo
Ya siz neyi dert ediyosunuz
Ben kalp hastasıyım
Asıl ben napacam ilk gece onu söyleyin bana :)
kızım amma korkaksınız he
benım teyzemde tam tersi off cok kötü cok acıyo valla diyosenin annen cesaretli kadınmış demek
benim annemde kendini kasmıcaksın diyo ama ne mümkün sence ben kasılırım kesin bir iğne ourken bile insan kasılıyor ister istemez yani:26:
ben anneme yüz oldu soruyorum o beni telkin etmeye çalışıyor ama olmuyor tabi diyor korkma sinek ısırığı gibi bişi hatta bir yengem de şöyle demişti canım hiç korkma hani elinde falan yara olurda sen kaşırsın mesela hafif sızı olur onun gibi demişti ne kadar doğru bilemiyorum lokal anestezi yapsam kendime o gece ya
benım teyzemde tam tersi off cok kötü cok acıyo valla diyoatroş biz yandık gibi geliyo bana lokal anestezi bende planlıyorummm
ay ALLAH korusun canım sen sakın sıkma kendini doktora görün bi evlenmeden heyecanlanmaman için bişi versin ALLAH sağlık versin canımmmm
off cok geçmiş olsun cnmm doktor falan ne diyo bu konuda bişey dedimi hiçç ameliyat falan olacak mısın :26:
kızım amma korkaksınız he
farkında mısın topik de bi ikimiz korkuyoruz ilk gecedentopikde bi ik,mizin evlenmesine daha çok var olarak düşünüyoruz
artık doğum zorlukloaarınıda beraber korkarak atlatırız belki
Sağolun canlarım
Ameliyat olmayacağım canım istemiyorum daha önce ameliyatta kalbim durdu elektroşokla geri getirdiler
Sevgilim kalp hastası olduğumu biliyor biz konuşmuştuk bu konu hakkında zaten
Ona göre davranacak zaten doktorum uyaracak onu
Ben ilk gece olsun istiyorum ama ilk gece olmayacak malesef
Çünkü ben düğünde bile yeterince heyecanlanırım o kadarını kaldıramam
Benim bebek sahibi olmam da sakıncalı ama ben doğuracağım ya banane
ben de korkuorumm
benim korku sebebim farklı
düğününme düşüp bayılıp düğünümün mahfolmasını istemiyorum :/
ALLAH yardımcın olur canım dualarımız seninle dua et ALLAHA
tekarar geçmiş olsun sizde ilk gece yapmayın bi kaç hafta sonra yaparsınız bebeğim ya
s3nde gram korkmuyorsun ne cesaretlisin
ay canım ya doktor sakinleştirici falan verir sana zararı yoksa eğer kendini sakinleştirmeye çalış herşeyi ne kadar takarsan o kadar büyüyor insanın beyninde
Sevgilim rahatsızlandığım zaman ne hale geldiğimi çok gördü
O yüzden mutlaka dikkat eder :)
Şu an bunları yazarken bile kalbim küt küt ve sol tarafım uyuştu bile
korkma canım ya hem sana da söyliyim emla krem var ya o uyuşturuyormuş vajinayı daha az canın acıyormuş
aslında ilk gece yapmamak daha mantıklı mesela bende çok heyecan yapıyorum bi kaç hafta sonra yapmayı düşünüyorum düğünden sonra:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?