• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Deli ediyor bu çocuk beni ya :14:
Ben evime aşırı derecede bağlı bir insanım,yıllardır yaşadığım şehre de öyle.Bu sabah uçakla geri İstanbul'a döneceğim,orada da evim var ama yıllardır yaşadığım aile evimi tutmuyor tabiki.Evden ayrılacağım için biraz mutsuzum,moralim bozuk.Sadece annemi çok özlediğim için bu evden gitmek istemiyorum hep sanıyordum ama meğerse evimi de çok özlüyormuşum.:14:Ama benim öküz duygusuz sevgilim bunu anlamıyor,ona soğuk davrandığımı,onu sevmediğimi sanıyor.10 gündür birbirimizden uzaktaydık onu ne kadar çok özlediğim,İstanbul'u sırf onun için sevdiğimi,o olduğu için gitmek istediğimi bilse böyle yapmazdı :14:Ki biliyor sanıyorum :14:

selam kızlar biliyosunuz bayramdan önce sevgilimle barıştık herşeyi konuşmak içinde buraya gelmesini bekliyorum.. herşey çok güzeldi cidden ikimizde olgunlaştık bazı şeyleri aştık diye düşünüyordum ama hiç tartışmadığımız halde (8 ekimden beri) bi sorun çıktı ve canımı sıkıyor bu durum.. sorun da şu: şifre..
ben diyorum ki "çiftler arasında gizli saklı olmamalı heleki biz 2.5 seneden fazladır birlikteyiz yeni bi çiftte değiliz.." oda diyorki "etrafımdaki kimse şifre falan vermiyor sevgilisine biz baştan hata yaptık şifre verdik birbirimize.." "bunlar özel kalmalı" diyor.. ben başta tamam dedim önemsemedim nasılsa zamanla verir şifresini ben istemeden kendi isteğiyle diye ama yok ne zaman konusunu açacak olsam deliriyor ve şifre konusu benim için kapandı sende unut şifre almayı diyor.. önceden vardı şifreler birbirimizde ve öyle büyük sorunlarda yaşamadık.. şimdi birden neden değişti bu son ayrılıktan sonra anlamadım.. üstelik kendisi yanıma geldiğinde telefonumu eline rahatça alıp karıştıran bi insandır.. erkek arkadaşlarımla görüşmemi istemeyen bi insandır.. madem hayatlarımız özel neden bunlarda özel kalamıyor?
bende dedimki benden gizlisi olan insanla ciddi adım atamam kusura bakma.. çünkü gerçekten öyle düşünüyorum şimdi boşversem bu konuyu geçsem bile ara sıra aklıma geliyor konuşarak aşalım diyorum tartışalım sen neden şifre vermek istemediğini açıkla uzun uzun bende neden istediğimi açıklayayım uzlaşalım diyorum tartışmak bile istemiyor bi konuda da benim istediğim olsun diyor sanki bu ilişkide hep benim istediğim olmuş gibi.. şimdiye kadar hep konuşarak anlaştık mantıklı olanı yaptık halbuki bi sorun çıktığında.. şimdiyse o konuyu açtığımda deliriyor artık.. bana mantıklı bişeyler söylese ikna etse kapatıcam konuyu ama yok.. ben adım atmam böyle diyince dün artık çok sinirlendi beni ciddiye almamış meğerse şaka yapıyorum sanmış.. iyi evlenmeyiz sen bilirsin bi istediğin olmadı diye abartıyorsun falan dedi.. ya bende boşvermek istiyorum ama mantığını çözemiyorum neden vermek istemiyor? bana güven biraz diyor ama ben ona zaten güveniyorum güvenmesem hala yanında işim olmaz o kadar ayrılıktan sonra.. kestirir atardım güven benim için çok önemli çünkü.. ben sadece dediğim gibi arada gizli saklı olmasını istemiyorum bu durum beni rahatsız ediyor. ayrıca şifresini verse bile girip bakmam yani.. dedektif gibi herşeyini kontrol edecek değilim paranoyakta değilim.. şifre öyle bi kenarda duracak yani hiç bişeyine bakmicam bile merak etmiyorum çünkü.. ama ısrarla vermemesi benim canımı sıkıyor :( bu sabahta artık kavga ettik en sonunda ikimizde resti çektik.. buraya gelmeyeceğini bile söyledi kavgada.. ben hiçbişey demedim ne dediyse anlaştık dedim sustum.. ondan sonra konuşmadık daha hiç..

kızlar hepinizden yorum bekliyorum haksızsam da söyleyin lütfen çünkü bu konu ikimiz içinde önemli bi hal aldı şu an..

bence sifreler verilmeli eger istediysen acik acik vermem dememeli..

mesela ben 20 yasindaydim ilk beraber oldugumuzda hemen olur olmaz 1 ya da 2 ay gecti sifresini istedim o istemedi benden o zaman msn vardi,verdi

daha sonra oda benden istedi bende verdim..sonra bütün mail sifrelerini verdi..

face actigimizdada ikimizin sifresi aynidir o benimkine girer ben onunkine,mesajlarini okurum oda benimkileri okur..

ama birbirmize birseyde demeyiz,

bence arada büyük sorunlar yasaniyorsa sirf bu sifreler yüzünden vermeli..

illa birsey sakliyor diye bisey yok ama sen daha öncede bu sebepten ayrilmissin o yüzden bu kadar inat yapmamali..

birde sunu söyleyim benimkide iste dersaneye giderken oradaki arkadaslariyla yazisiyordu böyle

kizlar yaziyordu yani yazsin bende erkek arkadaslarimla yazisiyorum ama kizlar degisik yaziyordu

sirnasik sekilde cok sinir olup burnundan getiriyordum ona bu yüzden demiyordum ama öylesine kavga cikariyordum ama baktim cocuk silmiyor

konusmalari onlarinda yazim sekli bu alistim simdi yazan yok

bence sifreler verilmeli eger istediysen acik acik vermem dememeli..

mesela ben 20 yasindaydim ilk beraber oldugumuzda hemen olur olmaz 1 ya da 2 ay gecti sifresini istedim o istemedi benden o zaman msn vardi,verdi

daha sonra oda benden istedi bende verdim..sonra bütün mail sifrelerini verdi..

face actigimizdada ikimizin sifresi aynidir o benimkine girer ben onunkine,mesajlarini okurum oda benimkileri okur..

ama birbirmize birseyde demeyiz,

bence arada büyük sorunlar yasaniyorsa sirf bu sifreler yüzünden vermeli..

illa birsey sakliyor diye bisey yok ama sen daha öncede bu sebepten ayrilmissin o yüzden bu kadar inat yapmamali..

birde sunu söyleyim benimkide iste dersaneye giderken oradaki arkadaslariyla yazisiyordu böyle

kizlar yaziyordu yani yazsin bende erkek arkadaslarimla yazisiyorum ama kizlar degisik yaziyordu

sirnasik sekilde cok sinir olup burnundan getiriyordum ona bu yüzden demiyordum ama öylesine kavga cikariyordum ama baktim cocuk silmiyor

konusmalari onlarinda yazim sekli bu alistim simdi yazan yok

herkes böyle düşünüyor ama gelde benimkine anlat.. tek kelime dahi duymak istemiyor bu konuda.. ve bugün sabah 9 gibi bunun kavgasını yaptık işte ve bana baya sert mesajlar yazmış.. hiç karşılık vermedim.. akşam mesaj atmış naber diye lütfetmiş.. bende cevap yazdım ama gitmedi.. oda sonra uyuyorum demiş gece.. yani bugün hiç konuşmadık sadece bunun kavgasını yapmış olduk.. boşvereyim huzuru bozmayayım diyorum ama olmuyor.. bi yerden patlak veriyor bu sorun..
sende dediklerinde haklısın teşekkür ederim yorum için..

Son düzenleme:
:1::1::1:
Okul yok iş yok,, mecburen gezme ve netle geçiyor zaman tatlım:17:
İşe başlayabilirsem malesef ben de fazla görünemem artık:26::26:

Nasılsın canım napıosun bakim:34:

İyiyim tatlım napıyım :) okul olunca anca girebildim canım..
Umarım istediğin bi işi yaparsın tatlım ya :) Ne mezunusun ?

Nasıldı üni. hayatın.. Benim hiç iyi değilde :1:

Neden ki tatlımmm ne sorun varrr? Dersler mi yoksa arkadaş problemi falan mı:44:
Güzeldi benimki tatlım, sınıfımızda birlik beraberlik pek olmasa da dersler, hocalar,
arkadaşlarımla vs aram iyiydi anlaşıp gidiyoduk güzelce:1::1: ilk 2 sene aşkım da
vardı hatta okulda daha da güzeldi:1: Ama sonra o mezun oldu ben tek kaldım malesefff:50::1:

Son düzenleme:
Neden ki tatlımmm ne sorun varrr? Dersler mi yoksa arkadaş problemi falan mı:44:
Güzeldi benimki tatlım, sınıfımızda birlik beraberlik pek olmasa da dersler, hocalar,
arkadaşlarımla vs aram iyiydi anlaşıp gidiyoduk güzelce:1::1: ilk 2 sene aşkım da
vardı hatta okulda daha da güzeldi:1: Ama sonra o mezun oldu ben tek kaldım malesefff:50::1:

Ayy hem dersler zorlaştı.. ( Son senem ) onlardan korkuyorum biraz..
Hem arkadaş ortamım olmadı.. Lise arkadaşlarımın yerini tutmadı kimse..
Öyle tek tabanca takılıyorum okulda.. Acayip sıkılıyorum ama..

Ayy hem dersler zorlaştı.. ( Son senem ) onlardan korkuyorum biraz..
Hem arkadaş ortamım olmadı.. Lise arkadaşlarımın yerini tutmadı kimse..
Öyle tek tabanca takılıyorum okulda.. Acayip sıkılıyorum ama..

Hmmm anladım tatlımmm. Haklısın son sene zor olur, bizim son sene max. 11 ders alma hakkımız var,
ne olursa olsun 12. dersi alamıyorduk, 3ten ders bırakmamak için yırtınmıştım resmen. Hey gidi heyyy
ne günlerdiiii:31: Üni de arkadaşlıklar da lisedeki gibi asla olmaz malesef. Çıkar ilişkisi giriyor işin içine çünkü.
Mesela biz ilk yıl 25 kişi falandık ama sonra gerçek anlamda anlaştığımız 8 kişi kaldık, hala da onlarla görüşüyorum,
diğerleriyle anca face de denk geliyoruz o kadar:1:

Hmmm anladım tatlımmm. Haklısın son sene zor olur, bizim son sene max. 11 ders alma hakkımız var,
ne olursa olsun 12. dersi alamıyorduk, 3ten ders bırakmamak için yırtınmıştım resmen. Hey gidi heyyy
ne günlerdiiii:31: Üni de arkadaşlıklar da lisedeki gibi asla olmaz malesef. Çıkar ilişkisi giriyor işin içine çünkü.
Mesela biz ilk yıl 25 kişi falandık ama sonra gerçek anlamda anlaştığımız 8 kişi kaldık, hala da onlarla görüşüyorum,
diğerleriyle anca face de denk geliyoruz o kadar:1:

Ya bide bizim sınıfta toplam o kadar kız bile olmadığı için.. Tek tük var onlarda... :27: Kafa dengi değil yani..
Çıkar ilişkisi var, bide çevremdeki kızlara da bakıyorum herkeste bi güzel olma çabası , erkeklere kendini beğendirme çabası, hiç kimse doğal değil yani :53:
Sevmiyorum o yüzden.. Tek takılmak en iyisi :)

Back
X