• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Ya bide bizim sınıfta toplam o kadar kız bile olmadığı için.. Tek tük var onlarda... :27: Kafa dengi değil yani..
Çıkar ilişkisi var, bide çevremdeki kızlara da bakıyorum herkeste bi güzel olma çabası , erkeklere kendini beğendirme çabası, hiç kimse doğal değil yani :53:
Sevmiyorum o yüzden.. Tek takılmak en iyisi :)
Aynen canımmmm yapmacıklık ve kıskançlık diz boyu. Ev arkadaşım samimi olduğum bi arkadaşımdan hoşlanıyordu mesela
(güya ben bilmiyorum:1:) benim sevgilim olduğu halde cephe almıştı resmen bana, arkamdan bıdı bıdı bıdıııı konuşup
duruyordu. Msn konuşmalarını görünce böyleee kalmıştım:53: İnsanlar o kadar güzel yalan söylüyo ki bile:50::50:

Oley aranıza döndüm:21::21:

Evet kuzuumm,nişanlımla tartışmıştık o gün:50:
Her neyse beni bırakın da siz nasılsınııız:16:

Halletmişsinizdir inşallah tatlım sorun kalmamıştır:54: Ben de iyiyimmm,, tatil boyunca gezdim tozdum
alışveriş yaptımmmm çok çokkk mutlu oldummm:46: Yarın da 4. yıldönümümüz olcak aşkımlaa, paketimin
son rütuşlarını yapıyorum:1: Hala bişeyler tıkıyorum içine:52::52::52:

Son düzenleme:
Aynen canımmmm yapmacıklık ve kıskançlık diz boyu. Ev arkadaşım samimi olduğum bi arkadaşımdan hoşlanıyordu mesela
(güya ben bilmiyorum:1:) benim sevgilim olduğu halde cephe almıştı resmen bana, arkamdan bıdı bıdı bıdıııı konuşup
duruyordu. Msn konuşmalarını görünce böyleee kalmıştım:53: İnsanlar o kadar güzel yalan söylüyo ki bile:50::50:

Aynen tatlım .. Amann.. Hepsinin canı cehenneme :27::27::27:

4.yılınızı mı kutlıcaksınız :):)

Ne aldın sevgiline bakiiimm :)

Kızlar bu arada moralim çok bozuk.. Yeni ayakkabı aldım demiştim ya.. Serçe parmağımın yanındaki parmağım öne değiyor ya yürüdükçe.. Çok moralim bozuldu..
Hiç bi ayakkabı olmıcakmı bana :43:

Aynen tatlım .. Amann.. Hepsinin canı cehenneme :27::27::27:

4.yılınızı mı kutlıcaksınız :):)

Ne aldın sevgiline bakiiimm :)

Evet tatlımmmm:17: Askere gitmeden önceki son özel günümüz olcak, kasım sonunda doğum günü var
ama onda da memleketinde olucak:19::50: Süslü bi paket yaptım, bi iki hediye ve askerde kullanabileceği
şeyler koydum. Resim çekerim biraz cuma günü gösteririm tatlım, bu siteden haberi var çünküm gireceği
tutabilir belki:1::1:

Evet tatlımmmm:17: Askere gitmeden önceki son özel günümüz olcak, kasım sonunda doğum günü var
ama onda da memleketinde olucak:19::50: Süslü bi paket yaptım, bi iki hediye ve askerde kullanabileceği
şeyler koydum. Resim çekerim biraz cuma günü gösteririm tatlım, bu siteden haberi var çünküm gireceği
tutabilir belki:1::1:

Ahahah :60: Sende benim gibisin yaa :1:

Tamam canım Cuma günü çek göster bakalım :)

Askerliği nasıl olcak kısa dönemmi ?

Kızlar bu arada moralim çok bozuk.. Yeni ayakkabı aldım demiştim ya.. Serçe parmağımın yanındaki parmağım öne değiyor ya yürüdükçe.. Çok moralim bozuldu..
Hiç bi ayakkabı olmıcakmı bana :43:

Büyük mü numarası acaba tatlım, normalde ayağın tam doldurup fazla hareket etmemesi lazım çünkü:44:
Bi ayakkabıcıya danışabilirsin, bazen tabana benzeyen parçalar koyuyolar rahatsız eden ayakkabılara:34:

Büyük mü numarası acaba tatlım, normalde ayağın tam doldurup fazla hareket etmemesi lazım çünkü:44:
Bi ayakkabıcıya danışabilirsin, bazen tabana benzeyen parçalar koyuyolar rahatsız eden ayakkabılara:34:

Tatlım ayağıma çok güzel oldu tam doldurdu ama hafif topuğu var o yüzden öne öne gidiyor ayaklarım :( Bi çözümü vardır inşallah. Kayseriden almıştım ..

Pufff :14:

Ahahah :60: Sende benim gibisin yaa :1:

Tamam canım Cuma günü çek göster bakalım :)

Askerliği nasıl olcak kısa dönemmi ?

:1::1::1::1:
Daha belli değil tatlım, aralık başı gibi sınav var ondan sonra belli olacak:26:
Konuştuğum kişiler kısa dönem olur diyo ama şimdi ortalık karışık, uzun dönem
alırlar diye korkuyorum:50:

:1::1::1::1:
Daha belli değil tatlım, aralık başı gibi sınav var ondan sonra belli olacak:26:
Konuştuğum kişiler kısa dönem olur diyo ama şimdi ortalık karışık, uzun dönem
alırlar diye korkuyorum:50:

Benim kuzenimin sevgiliside Aralıkta gidecek.. Oda sınava girecek :)

Hayırlısı olsun canım ya .. Zaten uzun dönem yaparsa da maaş alıyorlarmış diye biliyorum doğrumu ? ..

Tatlım ayağıma çok güzel oldu tam doldurdu ama hafif topuğu var o yüzden öne öne gidiyor ayaklarım :( Bi çözümü vardır inşallah. Kayseriden almıştım ..

Pufff :14:

Ayakkabı tamiri yapan herhangi bir yere götür yardımcı olurlar sana canım. Topuklu
ayakkabıyla fazla aram olmadığı için malesef yardımcı olamadım canım:50:

Benim kuzenimin sevgiliside Aralıkta gidecek.. Oda sınava girecek :)

Hayırlısı olsun canım ya .. Zaten uzun dönem yaparsa da maaş alıyorlarmış diye biliyorum doğrumu ? ..

Sınav da formalite zaten, kafalarına göre yapıyorlar dağıtımı:50:
Aynen canım hayırlısı olsun diyoruz biz de:31: Uzun dönemde hem maaş alıyorlar, hem de gece
askeriyede değil de evde kalınıyor bildiğim kadarıyla tatlım:34:

Ayakkabı tamiri yapan herhangi bir yere götür yardımcı olurlar sana canım. Topuklu
ayakkabıyla fazla aram olmadığı için malesef yardımcı olamadım canım:50:

Bende hiç giyemem topuklu ayakkabı zaten hiç de aram yoktur ama hafif bi yükseltisi var topuk dediğim de o yani :52:

İnşallah bi çaresini bulurlar ya çok sevmiştim çünkü :43:

Sınav da formalite zaten, kafalarına göre yapıyorlar dağıtımı:50:
Aynen canım hayırlısı olsun diyoruz biz de:31: Uzun dönemde hem maaş alıyorlar, hem de gece
askeriyede değil de evde kalınıyor bildiğim kadarıyla tatlım:34:

Ohhh ne güzel :) Hayırlısı neyse o olsun :)

Bakalım biz napcaz :52:

Gerçi benim sevgilim gidemeyebilir Askere..

Bende hiç giyemem topuklu ayakkabı zaten hiç de aram yoktur ama hafif bi yükseltisi var topuk dediğim de o yani :52:

İnşallah bi çaresini bulurlar ya çok sevmiştim çünkü :43:

Ohhh ne güzel :) Hayırlısı neyse o olsun :)

Bakalım biz napcaz :52:

Gerçi benim sevgilim gidemeyebilir Askere..

Neden canım düz taban falan mı? Benim aşkım bi ara çok çok zayıftı, niyetlenmiştim iyice
zayıflatıp askere göndermicektim ama kilo almaya başladı nedense:19::19::19::19::27:

Halletmişsinizdir inşallah tatlım sorun kalmamıştır:54: Ben de iyiyimmm,, tatil boyunca gezdim tozdum
alışveriş yaptımmmm çok çokkk mutlu oldummm:46: Yarın da 4. yıldönümümüz olcak aşkımlaa, paketimin
son rütuşlarını yapıyorum:1: Hala bişeyler tıkıyorum içine:52::52::52:

Ohh hediye işide tamam o halde:1: bir ben halledemedim hediye:1:

Back
X