• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

olsun uçak falan varr msn var camda görürsünüz napıcaksın yeterkii birbininize sahip çıkınnn :29:

Haklısın canımm..Tek dileğim bu zatenn; birbirimize sahip çıkmamız, herşeyin şimdiki gibi olması.. Bu arada ben o hediyeyi veremedim ya kalpli kutu bulamadım :S o kağıtları koyacak başka bişey bulmaya zorluyorum kendimi :1:

aynen içim rahat değil, onurla imam nikahlı bile yaşarım, intikamımı alana kadar :47: aslında intikamımı hiç bir zaman alamıcam, hiçbir zaman tam anlamıyla rahat olamıcam, biliyorum.. çünkü bunların olması için benim onu affetmem gerek, ki daha affet beni diyen yok :27: o yüzden bu imkansız. ancak bi insanı affedince rahatlarsın.
yerine koyuyorum kendimi, seninki de çok garip iş :26: annem bazen yüzünü görseydi böyle yapmazdı farklı illerdeyiz diye de böyle diye avuturdu beni, yok bak işte aranızda 1 metre varmış :26: valla şaka gibi haa :37: bi de bakmış yüzsüz yüzsüz.. yok be vicdan yok gerçekten yok yaniii, allah vicdan dağıtırken bizim babalarımız 2 kanki olup o sırada başka iş yapıyolardı herhalde :52:
canım benim bu eniştem baya büyük işlerle uğraşıyo, o yüzden uğraşmamıştır. bi de uğraşmayıp arkadaşı olan başka bi avukata yönlendirmişti bi ara, ama bana söylemedi, ben duruşma günü bekliyorum bekliyorum benim avukat yok. en sonunda sordum nerde diye. meğer benim davayı arkadaşına yönlendirmiş, duruşma ben dışarda beklerken içerde olup bitmiş, benim haberim yok :53: tanımıyorum ya yönlendirdiği avukatı. yönlendirdiği avukat da beni tanımıyo. sedef duruşmaya gelmedi gözüküyo. bunlar hep benim aleyhime yani, hep akraba kazığı :ssz:
yok canım uzaklıkla yakınlıkla hiçbi alakası yok aramamalarının nedeniyle ben bu tarz babaların adınıda koyamadm henuzz ne desem az kalıyo yanii o derecee :52: inş alırsın intikamınıı dediğim gibi ben yapamıyorum sen bari yakasını bırakmaa inş kocalarımız bizim bu eksikliğimizi kapatırlar tamamenn çok iş düşüyo onlara ama kolay değil yanii :50:

sedef canım ALLAH yardımcın olsun
umarım istediklerin olur en kısa sürede:5:
sağolasın canım, iyi dileklerin için çok teşekkürler. inş şu avukatla işler yolunda gider de birazcık hafiflerim, çok doluyum :5:
Sedefcim ve Semiramiscim; Allah'ım her daim yanınızda olur inşallah.Sizin hakkınız babalarınızı da kalmaz.evladını üzen bi insan hiçbişeyden hayır görmez; etrafımda var..Hakkınızı en kısa sürede alırsınız inşallah..

amiiiinn canım benim çok teşekkürler. bi de benimkinin hayır görmediğini görebilseydim şöyle, ne iyi olurdu. ama annem hep der, allah kötüleri öbür tarafa bırakıyo, iyiler cezalarını burda görüp öbür tarafta mutlu oluyo, çünkü sonsuz olan öbür taraf, burdaki geçici, burda ceza görse nolcak, asıl ceza öbür tarafta bekliyo onu diyo. ama ben de sabırsızlanıyorum işte 19 seneden sonra :ssz:

Sedefcim ve Semiramiscim; Allah'ım her daim yanınızda olur inşallah.Sizin hakkınız babalarınızı da kalmaz.evladını üzen bi insan hiçbişeyden hayır görmez; etrafımda var..Hakkınızı en kısa sürede alırsınız inşallah..
güzel dileklerin için sağol güzelim inş ben Allahın adaletine güveniyorumm :40:

Haklısın canımm..Tek dileğim bu zatenn; birbirimize sahip çıkmamız, herşeyin şimdiki gibi olması.. Bu arada ben o hediyeyi veremedim ya kalpli kutu bulamadım :S o kağıtları koyacak başka bişey bulmaya zorluyorum kendimi :1:
evim çarşı var mı sizin orda canım orda bi kapli kutu gördüm okadar pişman oldum kii başka aldıgımaa kıpkırmızıydıı içi boşş süper bişeydii sizin orda kolu varsa bi git bak derim belki görürsünnn :40:

bende koyayım en begendiğim ünlünün resminiiii (aşkımdan sonra en begendıgım erkekk :16:)
$21582021.webp

ALLAH vicdan dağıtırken bizimkiler dolaşıyomuş deme canım ALLAH' şirk gibi olur aman ha tövbe de
sadece sisin babalarınız insafsız ve vicdansız ALLAH korkusu olmayan insanlar
ALLAH yardımcınız olsun umarım evlenen kadar sonuçlanır mahkeme çünki;yasal olarak imam nikahlı yaşayamazsın hiç yasal değil ve gerçek ortaya çıkarsa da kötü yani yasal olarak:34:
doğru söylüyosun canım haklısın bazen sinirden ne dediğimi bilmiyorum inan ki, bazen beddua ediyorum, dönüp dolaşıp edeni bulurmuş. çok da doğru. bi de Allahından bulsun da demicekmişsin, Allah kötü şey vermez ki, şeytandan bulsun o zaman :47:
Sedef Allah yardımcın olsun canım

gwen bu bana bıraz sey geldı nası dıyım daha olgunlasmamıs toy:1:
sağolun canım destekleriniz için :16:

evim çarşı var mı sizin orda canım orda bi kapli kutu gördüm okadar pişman oldum kii başka aldıgımaa kıpkırmızıydıı içi boşş süper bişeydii sizin orda kolu varsa bi git bak derim belki görürsünnn :40:

Yok ya canım Mardin'de yok..Diyarbakır'da var da beni tek göndermezler 2 saatlik yol..Kargoyla istetebiliyosak o ayrı, istetirim belki. :26:

Yok ya canım Mardin'de yok..Diyarbakır'da var da beni tek göndermezler 2 saatlik yol..Kargoyla istetebiliyosak o ayrı, istetirim belki. :26:
aynı yerde olsaydıkk birlikte alırdık ya gösterirdim ama aşırı uzağızz mardinli misin yoksa iş gereği falan mı ordasıınız canımm :31:

doğru söylüyosun canım haklısın bazen sinirden ne dediğimi bilmiyorum inan ki, bazen beddua ediyorum, dönüp dolaşıp edeni bulurmuş. çok da doğru. bi de Allahından bulsun da demicekmişsin, Allah kötü şey vermez ki, şeytandan bulsun o zaman :47:

sağolun canım destekleriniz için :16:

evet kötü şey vermez ALLAH asla o yüzden sinirlensekde kendimize hakim olmalıyız işte geri dönüşü olmayan şeyler olabilir çünkü ALLAH'ın gücüne gider RABBİM korusun
beddua da etme ALLAH'ından bulsun da deme ne de biliyo musun
ALLAH'IM sana havale ediyorum sen en iyisini doğrusunu bilirsin sen ver cezasını de:34:

Son düzenleme:
kızlar her gece gecenin sorusu olsun bundan sonraa hem eğlenmiş oluruzz hem muhabbet olurrr 3 gecedir yapıyorum bunu zaten olurda ben olmazsam topikte mesela ctesi gecesi kuzenımde kalıcam büyük ihtimalle sizler sorarsınızz :54:
fıstıklar sizinde sevgililerinize taktığınız tuhaf,sevimli,komik isimler var mııı varsa neler yazın bakalımmmm :21:

niye benim sevgülümü beğenmiyon:57::63:

seninki de hoşşşş yawrum ama onu daha cok biyendimmmm:122:

birde buna bakınızzzzz:1: aşkitom benım küçükken bir filmini izlemiştim o gun bugundur hayallerımı susler kendıler yası coktur lakın ona gore değerlendırın

Eklentiler

• $n1255311363_34216_7688.webp
    $n1255311363_34216_7688.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 32
kızlar her gece gecenin sorusu olsun bundan sonraa hem eğlenmiş oluruzz hem muhabbet olurrr 3 gecedir yapıyorum bunu zaten olurda ben olmazsam topikte mesela ctesi gecesi kuzenımde kalıcam büyük ihtimalle sizler sorarsınızz :54:
fıstıklar sizinde sevgililerinize taktığınız tuhaf,sevimli,komik isimler var mııı varsa neler yazın bakalımmmm :21:
valla tombıkım der kızdırmak ıcın:1: fıstıgım der kii ben bu lafı hıc sewmem kucuk kız cocugunu sewermıs gıbı:47: hatrladıkca yazarım
sevgilisi unluye benzeyen varmı :32:

bnmkısı bırazzzcık burak kutu andırıo

Back
X