• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

zuahaha koptum kız ilahiiii:9:

kızlar bnmde şişiyo laaaa nıye sasırdınız şişiyo ustune bıde kan oturuo ertesı gunu nar çiçeği gibi gezıyom ama yınede cok sewıyom işte uzuuuuuuuuuuuuuuuuun uzunnnndan bahseıyorum ama ben uzuuuuun uzun severım:52: aksı gıbı bnm herıf sevmiyi:ssz:

napıyonuz siz dudakları ya opustunuz diye dudak sismez len tabi opusme seklinede baglı:27:

bize de yazık aslında ama durduramıyoruz kendimizi.. hem bizim kafamız yoruluyo, hem onları yoruyoruz. ama bu kadın olmaktan kaynaklanan bişey bence, böyle olmayan var mıdır acaba :44:

ohh canım iyi olmuş o zaman senin açından fb nin kazanması, sen bi de bu akşamı bana sorcaktın :ssz: arabayla gidiyoruz, önde fbliler korno öttürüyo, ezcem onları, vurcam arabalarına diyo, hızlı gidiyo falan ödüm koptu yav :53:
her şeyi anlatır amaaa siniri geçince. ben de istiyorum ki o anlatsın ki ona göre anlayışlı olayım. aslında biliyorum bişeyin olduğunu ama en son söylüyo evet şu şu vardı, o yüzden öyleydim yoksa öyle olur muyum ben hiç demesini hiiiiç duymuyorum ben zaten sonradan söyleyince. amaç kızgınken anlatması, bu kez de sonradan anlattı diye kızıyorum :27:
bu da erkeklerın ayrı bi huyu sanırım kızgınlığı geçene kadar bişey anlatmamalarıı :1: ben gene hemen anlatıyorum o an onun desteğine ihtiyac duyuyorumm ben sinirliyken susamam zatenn :30:

zuahaha koptum kız ilahiiii:9:

kızlar bnmde şişiyo laaaa nıye sasırdınız şişiyo ustune bıde kan oturuo ertesı gunu nar çiçeği gibi gezıyom ama yınede cok sewıyom işte uzuuuuuuuuuuuuuuuuun uzunnnndan bahseıyorum ama ben uzuuuuun uzun severım:52: aksı gıbı bnm herıf sevmiyi:ssz:

:52::52:evlenince alıştırırsın sen onu uzunnnn uzun öpüşmeye merak etme:32:

bu da erkeklerın ayrı bi huyu sanırım kızgınlığı geçene kadar bişey anlatmamalarıı :1: ben gene hemen anlatıyorum o an onun desteğine ihtiyac duyuyorumm ben sinirliyken susamam zatenn :30:

aynen kuzucum, ben sinirliyken de mutluyken de dırdırdır taramalı gibi, bi başlıyorum, off çocuğun başı ağrıyo, ama susturamıyorum kendimi :30:
kızlar ben yatıyorummm hepinize iyi geceler muckkkk :54:

kesın anam kesınnnn...
senın secme sansın varken sen sen ol romantık bul bacım uzun uzun öpmeyı de kadının dilinden anlamayıda bılsın:12:

yok be belki evlenince öküz olca ne biliyorum benim eskide 2-3 yıl romantiklerin kralıydı da sonra odun olduğunu anladım tabi kesin gözüyle baktı bana cepte sandı uuyuz ondan
erkeklerin sağı sollu belli olmaz romantik diye alırıma adamı odun çıakr belli mi olur onun için
ALLAH romantik,düşünceli,duygulu bir eş versin:16:

Back
X