Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

iyi yapmıssın evet baya geç yatıyoruz hepimizz jartiyer senınde mi ilgi alanın bakıyımmmm

iyi yapmışsın tatlım, hepimiz aynı kafadanız valla

anladım canım keşke devam etseydi okuluna ama olsun umarm hakkınızda hayırlısı olurr uzun dönem mi gidecek askere kuzum o evlilik teklfini bi duyayım o gün benım bayramım zatennnn

devam ediyo canım ama önceden yani bi 8-9 ay okulu uzatmadan bitirip askere gidip gelip, sonra da nişan düşünüyoduk. Geç bitirecek okulu ve bu iş yüzünden geç kavuşıcaz. takımı büyütçem diyo ama yok...çünkü 10 yıl bu işte çalışıp takımını büyütemeyen insanlar var. 7 de işten çıkıp motivasyon ve ikna eğitimi vermek üzere sisteme aldığı insanlarla gece 1 buçuğa kadar çalışıyor...Hafta sonları da dershanesi Ama sevince insan ilerisi gözükmese de bekliyomuş böyle... Ben de inatla bekliyciğimm... Hatta belli olmaz...teklifi ben bile yapabilirim :))

aman kuzum ağırdan al, ters teper sonra, biliyosun kaçan kovalanır
aileler arasında canım. ama tabii sözden önce bir sürü ayrıntı var. mesela ilk bize annesiyle babası tanışmaya gelirler, sonra biz annem babamla onlara gideriz. sonra yine onlar bize geldiklerinde bu sefer akrabalarıyla gelirler ve isteme olur. tabii bu sırada ben 4. onur 3. sınıfta olcak. ikimizin de finalleri var olucak ve benim kpss ye 1 ay kalmış olcak çıldırmış olmalıyım ama gene de istiyorum işte

zormuş işi gerçekten yaa Allah kolaylık versinn evet doğru söyledın valla insan bi umut bekliyoo sevdiğinii..zaten bu gidişle bütün kızlar anlaşıpp evlenme tekliflerini biz yapıcaz hatta istemeye falan gidebilirizz

evet en güzeli o şekilde önce ailelerin kaynaşması gerek ailelerde sorun çıkmazsa bi daha derin bi nefes alabilirizz en önemlisi o çünküü annem bu yaz gidelim bi günlüğüne tanışalım ailesiyle dedi annesi daha öncede çağırmıştı beni zaten.. ama gidemiyorum bi kere gittim gebzeye cok özlemiş oluyoruz birbirimizii evlerine gidip ailesiyle oturursam kalkamayızda biliyorum yani doyamayız birbirimizee

Amin canımcım.Hepimize kolaylık versin... Ben ne zaman yaparsam yapayım ayrıntılarıyla burda paylaşıcam.

Amin canımcım.Hepimize kolaylık versin... Ben ne zaman yaparsam yapayım ayrıntılarıyla burda paylaşıcam.
paylaş kuzumm inş bi gün hepimiz evli oluruz öyle muhabbetler ederizz kocacıklarımıza ne yemekleri yaptıgımızı falan yazarızz

Öyle valla, yalnız vücut çorabına baktım şimdi google'den görsellerdeki ablaları bayağı seksi göstermiş ama kendi üstümde hayal edemedim, ben taşıyamam herhalde onu. Kendimi en fazla jartiyer kombinezon ikilisiyle düşünebiliyorum, zaten şu kıştan kalan bıngıl bıngıl göbeğimi naylon çorabın filenin içine filan sıkıştırsam adam seksten soğuyabilir tehlikeli bizim ilişkimiz açısında

Bi de kızlar bişey sorucam size sevgilinizin ailesiyle ilişkinizin kaçıncı ayından sonra tanıştınız?

Son düzenleme:

ayy canım annen ne güzel bi teklif yapmışş bence bu fırsatı kaçırmayın, gidin bu yaz. aman canım siz de bakışıverirsiniz onların yanında bence çok güzel bi gelişme olur. bi ilk adım gibi bişey olur.
biz de önce annelerimizi kaynaştırcaz, sonrası da dediğim gibi gelişir büyük ihtimal, annemlerin ikisi de çok benziyolar zaten, tek fark onun annesi benim annemden 12 yaş büyük o kadarını da görmeyiversinler..

ay kız hiç gülesim yoktuu cok hoşsunn tanışmak derken telefonda konuştuk biz tam hatırlayamıyorummm ama tahminen bi 4-5 ay sonrasında konuşmaya başladıkk

Ben de 90 - 60 - 90 değilim tatlım :) Burdaki bayana yakıştıysa herkese yakışır diye düşünüyorum.

evet süper duruyolar gerçektenn kocama giyicem anne de sendee

Geçen de çamaşırlarını yerleştirirken leopar desenli tangalı bi gecelik gördüm çekmecesinde."Avcı ruhlu babam benim" dedim içimden. Bana ne diyosun kendin ne giyiyosun dicektim de utandım, d,yemedim

evet güzel olurr aslındaa ama benımki aşkım ailelerimizi tanıştıralım falan demiyo kii o demeden biz size geliyoruzz tanışmaya mı dicemm kendi kendine gelin güvey olmak olmazmı buu yaş sorun olmaz kuzum yaa düşünce olarak çatışma olmasın yeterr ben bi tek anneannemden korkuyorumm gerçi biliyo fatihi bişey demiyo ama ağızdan cıkan en ufacık bi söz bile herşeyi mahvedebilirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…