- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.481
ben unutmak istemiyorum :'( kaldı ki 2 yılı unutmak inan çok zor.. biz çok farklıydık ama kutlamadım doğum gününü..o sana öyle görünüyor mutlu takılıyor eminim o da çok üzgündür. öyle düşünme olur mu ((
bende tam tersi düşünüyorumm bence bi evliliğe özellikle nişana kadar mümkün oldugunca zaman vereceksin o insanı her yönüyle tanıyıp tartacaksın..nişandan sonra evliliğe 1 yıl verilmeli en fazla..sevgililerimiz bizlere zaten açıklamalarını yaptılar canım yanı neyi beklediğimizi hepimiz biliyoruzz zaten bizlerle dalga geçseler yıllarca çıkacaklarını sanmam ciddi olmayan insan bi sürü kızla takılırr yıllarca birisiyle takılmazBir ilişkiye en çok 1 yıl zaman verilmeli diye düşünüyorum! Olmuyorsa yolları ayıracaksın!!.Zaten erkek eğer dürüst ise sizi gercekten sevmişse ama olmuyorsada, erkeğin bunu söylemesi gerek!! Hiçbir şekilde olmayacak duaya amin deyip beklemeyin kızlar, zamanınıza yazık!
Olmuyorsa olmuyor, önemli olan bunu erkenden anlayıp yolları ayırmak! Yani amacınız gezmek ise bilemem! Bu turlude sadece kendınıze yazık edersiniz..Akıllı olalım kızlar, biri giderse başkası gelir, önemli olan iyi ahlaklı, düzgün biri olmalı, ev erkeği olmalı (Evlilik için konusuyorum tabıkıde) gerisi yalan dolan....
sımdı aradı ben hıc bırsey soylemedım ,o konustu konustu kapattık .
dedıkı ; 3 yıl olduk hala sen neden aramadın neden ben aradım
kavgası yapıyorsun benımle .bızım tek sorunumuz bumu sımdı .
ben aramadıysam sen ara .neyın hesabını yapıyorsunn sen .dedı .
hala cocuk cocuk trıpler yapıyorsun bana ,tamam ben senın hakkını yemıyorum
ıyı gunumde de kotu gunumde de hep destekcıydın ,ama bu kadar olgun olan bır
ınsanın nasıl olurda cocuklar gıbı su kadar saat gectı de hala aramadın amacın ne senın dıye
mesaj atar ben bunu anlayamıyorum sashamıa dedı .
sırf evhamsın kafan da kuruyor kuruyor saldırıya gecıyorsun dedı .
ben de sadece,ben sırf aramadın dıye bu noktaya getırmedım bu ılıskıye ,sadece o patlamam
ıcın bır bahane oldu bana .bırıkımlerın var benım asamadıgım dedım .
sen benı hıc bır zaman anlamadın anlamayacaksın da dedım .
2 haftadır gorusmuyoruz bır kere demedın bana "hayatım gel cam da barı olsun goruselım demedın dedım .
sonra o da bana bunların hıc bırıne cevap vermeden" sen facebook actın mı dıye sordu "
ben de yok ne alaka dedım .o da ;"senın sagın solun bellı olmaz "dedı
ben de sen actın galıba dedım ,o da yoo benım ısım olmaz dedı .
.sonra kapattık
Benim sevgilim de bana hep ''sırf evhamsın kafan da kuruyor kuruyor saldırıya gecıyorsun'' der ''3 yıl olduk hala sen neden aramadın neden ben aradım kavgası yapıyorsun benımle'' der bizim de 3 yıl oldu çünkü.. aynı kişiyle mi çıkıyoruz diye düşündüm bi an
sevındım kuzumm barışmanızaa ama tahmın ediyodumcanım erkeklerın hepsı aynı kadınların da hepsı aynı
ne erkekler bızı nede bız onları bı turlu anlamadık gıttı
bız sanırım barıstık yıne offf yıne s*lak gıbı hemencık erıdım .
gıcık oluyorum bu hallerıme gıcııkkkkkkkkkkkk
semiramis beni de ılk mesah lıstesıne al bacım .
artık o lısteden ,evlenerek mı yoksa tamamen ayrılmıs bır cıft olarak mı sılınıcem
merak edıyorum
sevındım kuzumm barışmanızaa ama tahmın ediyodumsevgilinin ve senın yaşın kaçtı ne kadar zamandır birliktesiniz evlilik için ne bekliyodunuz bi de tahmınen ne kadar zaman var
tmm yazdım canımmaman barıstık yıne hem de hıc oyle ozur fılan dıleyerek de degıl ,yıne kapısarak .
neyse kuzum benım yasım 23 sevgılımın ıse 26
3 yıldır beraberız .evlenemıyoruz cunku paramız yok
maddi durumun duzelmesını ısını oturmasını beklıyoruz .
ısı oturur oturmaz da evlenecegız .ısının oturması bu yazın sonu dıye tahmın edılıyor .
o oyle dıyor .ben bilmem beyim bilir
aman barıstık yıne hem de hıc oyle ozur fılan dıleyerek de degıl ,yıne kapısarak .
neyse kuzum benım yasım 23 sevgılımın ıse 26
3 yıldır beraberız .evlenemıyoruz cunku paramız yok
maddi durumun duzelmesını ısını oturmasını beklıyoruz .
ısı oturur oturmaz da evlenecegız .ısının oturması bu yazın sonu dıye tahmın edılıyor .
o oyle dıyor .ben bilmem beyim bilir
çok sevindim barışmanıza.. ben doğum gününü kutlamadım ve kutlamayacağım da. nöbette o şu an, yanındaki arkadaşı aradı beni dedi durumu çok kötü nöbetimi sana devredeyim istersen beraber çalışın dedi. durumu kötü mü nasıl yani dedim, bilmiyorum sabahtan beri tek kelime etmiyor, stajerler ipek abla ne zaman gelcek pastanı getircek doğum gününü kutlayacaksınız diye soruyor o da hiç cevap vermeden odadan çıkıyor dedi. bende hayır sen tut nöbetini dedim, gitmedim. çünkü bugün annemin de doğum günü ve anneme zaman ayırmak istedim, çok gitmek istedim ama bu sefer annem üzülecekti. off :'((((
çok sevindim barışmanıza.. ben doğum gününü kutlamadım ve kutlamayacağım da. nöbette o şu an, yanındaki arkadaşı aradı beni dedi durumu çok kötü nöbetimi sana devredeyim istersen beraber çalışın dedi. durumu kötü mü nasıl yani dedim, bilmiyorum sabahtan beri tek kelime etmiyor, stajerler ipek abla ne zaman gelcek pastanı getircek doğum gününü kutlayacaksınız diye soruyor o da hiç cevap vermeden odadan çıkıyor dedi. bende hayır sen tut nöbetini dedim, gitmedim. çünkü bugün annemin de doğum günü ve anneme zaman ayırmak istedim, çok gitmek istedim ama bu sefer annem üzülecekti. off :'((((
canım benım bu kadar sınırlenmeyın o uyeye de.
tabıkı de keyfıye beklemıyorsunuz tabıkı de amacınız var ,oyle gezmek tozmak amaclı
olur mu hıc .kızmayın o uyeye de .belkı bılemezsınız onun da acısı vardır .
oda beklemıstır beklemıstır sonu hüsranla sonlanmıstır .o yuzden oyle ofkeyle konusmustur .
uzmeyelım kırmayalım bırbırımızı ,bu topıkde toplananların hepsının amacı bellı zaten .
bırbırımıze destek cıkalım .o yuye de sevgılısınden ayrılmıstır ,sevgılısıne ofkelenıp oyle yazmıstır .
ınan canım ben de ayrıldım ve o kadar ofkelıyım kı sevgılıme karsı ,tum sabrıma beklemelerıme
sabahtan berı lanet okuyorum.keske beklemeseydım dıyorum keske katlanmasaydım keske bu kadar
sabır gostermeseydım dıyorum .kolay degıl canım 3 yılı hep sabrettım .ha bugun ha yarın sabret sashamıa
sabret gun dogacak sızde feraha cıkacaksınız dıye dıye ömrum bıttı bu s*lak adamla
en guzel caglarımı harcadım bu p*slık adamla .o kadar kotuyum kı canım anlaramam .
o kadar emeklerım meger bosaymıs .ıste sonumuz geldı .
ınsan ınan cok kotu oluyor bu surecte.belkı o uye de suan bunları yasadıgı ıcın
sevgılısıne sınırlenıp yazmıstır.
tmm yazdım canımmolsun barışmışsınız yaa ben cok sevindimm sevenlerin ayrılmasını hiç istemiyorum aşk sevgi ne demek cok iyi biliyorum çünküü insanın kalbi nasıl ağrıyo biliyorum zamanında bizde bikaç günde olsa ayrılıklar yaşadık çünküü
olabilir canım..üyeyi kırmak değil zaten amacım.sadece dedikleri saçmaydı çünkü tek bekleyen kızlar değil karsı tarafta bekliyo..amacımız gezmek olsa zaten bklemez başka birilerinide buluruz..nyse uzatmayayım ben sadece keyfimizden beklemediğimizi dile getirmek istedim..
bu arada barışmıssınız hayırlı olsun canım inş üzülmezsin bidaha..
şimdi bizde kavga
ettik sinirim tepemde
tesekkur ederım canım .ıns bır daha kapısmayız
ayy sıze nıye kavga ettınız ne oldu ?
Siz neden ayrıldınız ben bilmiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?