Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım ben de hıc unutmak ıstemıyorum kolay mı 3 yıl nasıl unutayım kı .

ama olmuyorsa unutmak ıstemıyorum demek yersızdır.

o yuzden sabahdan ber dua edıyorum rabbım ıcımden sok at .surundurıyım onu dıyorum

canım sız neden ayrıldınız ? eger barısmak ıstıyorsan kutla dogum gununu ıstersen .

sımdı aradı ben hıc bırsey soylemedım ,o konustu konustu kapattık .

dedıkı ; 3 yıl olduk hala sen neden aramadın neden ben aradım

kavgası yapıyorsun benımle .bızım tek sorunumuz bumu sımdı .

ben aramadıysam sen ara .neyın hesabını yapıyorsunn sen .dedı .

hala cocuk cocuk trıpler yapıyorsun bana ,tamam ben senın hakkını yemıyorum

ıyı gunumde de kotu gunumde de hep destekcıydın ,ama bu kadar olgun olan bır

ınsanın nasıl olurda cocuklar gıbı su kadar saat gectı de hala aramadın amacın ne senın dıye

mesaj atar ben bunu anlayamıyorum sashamıa dedı .

sırf evhamsın kafan da kuruyor kuruyor saldırıya gecıyorsun dedı .

ben de sadece,ben sırf aramadın dıye bu noktaya getırmedım bu ılıskıye ,sadece o patlamam

ıcın bır bahane oldu bana .bırıkımlerın var benım asamadıgım dedım .

sen benı hıc bır zaman anlamadın anlamayacaksın da dedım .

2 haftadır gorusmuyoruz bır kere demedın bana "hayatım gel cam da barı olsun goruselım demedın dedım .

sonra o da bana bunların hıc bırıne cevap vermeden" sen facebook actın mı dıye sordu "

ben de yok ne alaka dedım .o da ;"senın sagın solun bellı olmaz "dedı

ben de sen actın galıba dedım ,o da yoo benım ısım olmaz dedı .

.sonra kapattık

bende tam tersi düşünüyorumm bence bi evliliğe özellikle nişana kadar mümkün oldugunca zaman vereceksin o insanı her yönüyle tanıyıp tartacaksın..nişandan sonra evliliğe 1 yıl verilmeli en fazla..sevgililerimiz bizlere zaten açıklamalarını yaptılar canım yanı neyi beklediğimizi hepimiz biliyoruzz zaten bizlerle dalga geçseler yıllarca çıkacaklarını sanmam ciddi olmayan insan bi sürü kızla takılırr yıllarca birisiyle takılmaz ben biri gelir biri gider tarzında bi kız olmadım hiç bi zaman.. sevdiğim bi erkek var ve Allahımda nasip ederse ondan sonrası yok ve olamaz benım içinn inşallahta öyle olur..iyi ahlaklı,düzgün ev erkekleri mantıklı düşünürler her zamann ve mantıklı düşünüldüğünde neden sevdiği kızı maddi zorluklarla alıp harab etsın kii.burdaki çoğunluk maddi sorunların geçmesini bekledikleri için onu örnek verıyorum.eğer adam aman kız olsunda nolursa olsun okulum bitmemiş olsun,dogru düzgün işim olmasın,askere gideyim o kız arkamda mahvolsun.bunları düşünmeden illa evlenelim diyen erkekte ben sorun ararımm bana göre senın dediğin gibi sorunları boşverip illa evlilik istiyosa 'düzgün' erkek kategorisine girmez..neyse tartışmak amaclı yazmadım bunları sadece bazı düşüncelerin bana yanlış geldi..

Benim sevgilim de bana hep ''sırf evhamsın kafan da kuruyor kuruyor saldırıya gecıyorsun'' der ''3 yıl olduk hala sen neden aramadın neden ben aradım kavgası yapıyorsun benımle'' der bizim de 3 yıl oldu çünkü.. aynı kişiyle mi çıkıyoruz diye düşündüm bi an

canım erkeklerın hepsı aynı kadınların da hepsı aynı

ne erkekler bızı nede bız onları bı turlu anlamadık gıttı

bız sanırım barıstık yıne offf yıne s*lak gıbı hemencık erıdım .

gıcık oluyorum bu hallerıme gıcııkkkkkkkkkkkk

semiramis beni de ılk mesah lıstesıne al bacım .

artık o lısteden ,evlenerek mı yoksa tamamen ayrılmıs bır cıft olarak mı sılınıcem

merak edıyorum

sevındım kuzumm barışmanızaa ama tahmın ediyodum sevgilinin ve senın yaşın kaçtı ne kadar zamandır birliktesiniz evlilik için ne bekliyodunuz bi de tahmınen ne kadar zaman var

sevındım kuzumm barışmanızaa ama tahmın ediyodum sevgilinin ve senın yaşın kaçtı ne kadar zamandır birliktesiniz evlilik için ne bekliyodunuz bi de tahmınen ne kadar zaman var

aman barıstık yıne hem de hıc oyle ozur fılan dıleyerek de degıl ,yıne kapısarak .

neyse kuzum benım yasım 23 sevgılımın ıse 26

3 yıldır beraberız .evlenemıyoruz cunku paramız yok

maddi durumun duzelmesını ısını oturmasını beklıyoruz .

ısı oturur oturmaz da evlenecegız .ısının oturması bu yazın sonu dıye tahmın edılıyor .

o oyle dıyor .ben bilmem beyim bilir

tmm yazdım canımm olsun barışmışsınız yaa ben cok sevindimm sevenlerin ayrılmasını hiç istemiyorum aşk sevgi ne demek cok iyi biliyorum çünküü insanın kalbi nasıl ağrıyo biliyorum zamanında bizde bikaç günde olsa ayrılıklar yaşadık çünküü

Ben harbiden bi liste tutmaya çalışıyordum canım seni de ekledim

Solovoi - 6.5 yıllık ilişkisi var asker yolu gözlüyor :) sevgilisinin askerliği bitince 1-2 yıla evliliği düşünüyorlar
Sedefonur - 6.5 yıllık ilişkisi var sevdiceği de kendisi de 21 yaşında sevgilisinin mezun olmasını askerliğini iş bulmasını bekliyorlar evliliğe tahmini 3 yıl var
Sashamia88 - 3 yıllık ilişkisi varkendisi 23 sevdiceği 26 yaşında evlenemiyorlar çünkü paraları yok :) maddi durumun düzelmesini bekliyorlar
Berceste - 3 yıllık ilişkisi var kendi 19 yaşında sevgilisi ondan 1.5 yaş büyük okullarının bitmesini bekliyorlar tahmini 4 yıl var evlenmelerine
Ammavelakin - 3 yıllık ilişkisi var okulların bitmesini ve biraz birikim yapmayı bekliyorlar. Tahmini olarak 4 yıl var evliliğe
Semiramis - 2 yıllık ilişkisi var kendisi 21 aşkı 24 yaşında evlenmek için sevgilisinin iyi bir iş bulmasını bekliyorlar tahmini 2-3 yıl var evliliğe
Hurremland - 2 yıllık ilişkisi var maddi durum düzelmesini para biriktirmeyi bekliyorlar bir de araba borcu bitecek :)
Archery - 8 aylık ilişkisi var archery 19 yaşında sevgilisi 20 yaşında kendi aralarında yüzük taktılar evlilik için okullarının bitmesini bekliyorlar

Son düzenleme:
çok sevindim barışmanıza.. ben doğum gününü kutlamadım ve kutlamayacağım da. nöbette o şu an, yanındaki arkadaşı aradı beni dedi durumu çok kötü nöbetimi sana devredeyim istersen beraber çalışın dedi. durumu kötü mü nasıl yani dedim, bilmiyorum sabahtan beri tek kelime etmiyor, stajerler ipek abla ne zaman gelcek pastanı getircek doğum gününü kutlayacaksınız diye soruyor o da hiç cevap vermeden odadan çıkıyor dedi. bende hayır sen tut nöbetini dedim, gitmedim. çünkü bugün annemin de doğum günü ve anneme zaman ayırmak istedim, çok gitmek istedim ama bu sefer annem üzülecekti. off :'((((

Siz neden ayrıldınız ben bilmiyorum canım

canım tesekkur ederım .sen de uzme kendını bak senın sevgılın de uzuluyormus .

o zaman bıtmez emın ol .sımdı gruru yapıp aramıyordur ama pes edıp arayacak sen merak etme

canım tesekkur ederım .sen de uzme kendını bak senın sevgılın de uzuluyormus .

o zaman bıtmez emın ol .sımdı gruru yapıp aramıyordur ama pes edıp arayacak sen merak etme

olabilir canım..üyeyi kırmak değil zaten amacım.sadece dedikleri saçmaydı çünkü tek bekleyen kızlar değil karsı tarafta bekliyo..amacımız gezmek olsa zaten bklemez başka birilerinide buluruz..nyse uzatmayayım ben sadece keyfimizden beklemediğimizi dile getirmek istedim..

bu arada barışmıssınız hayırlı olsun canım inş üzülmezsin bidaha..

şimdi bizde kavga
ettik sinirim tepemde

evet canım bızım de daha oncelerı ayrılıklarımız olmustu o ayrılık acısını daha oncesınde kısa surelı de olsa yasamıstık .cok zor gercekten cok zor .

sımdı gordum canım ,bakalım o lısteden nasıl sılınecegım ıns evlenmıs olarak sılınırım

tesekkur ederım canım .ıns bır daha kapısmayız

ayy sıze nıye kavga ettınız ne oldu ?

Siz neden ayrıldınız ben bilmiyorum canım

canım profilimden yazdığım cevaplara gir orda detayını görürsün gerçi 2 3 sayfa geride anlattım. aslında ayrıldığım sebep geçerli bi sebep değil kesinlikle patlama noktasıydı konuyu tekrar tekrar açıp üzülmek de istemiyorum :'''''(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…