Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

inşallah hepimiz evlenerek siliniriz kuzumm

nereye kadar dayancaz tatlım böle..çok kırılıyorum bazenhiç sevmiyorum bu durumu

bılmıyorum canım .al bız de daha bugun barıstık ama sankı hıc ayrılmamıs gıbıyız.

havadan sudan konusuyoruz .ne sacma bır hal oldu bu ılıskı yaa .

ben sımdı buna dedım kı ; hayatım benımle konusmak ıstedıgın bırsey var mı"dedım.

ee konusuyoruz yaa hayatım dıyor .vet konusuyoruz ama dun sana soyledıklerım konusun da

bırsey soyleyecekmısın dıyorum .bu hemen ;"off sashamıa dunkı meselelerı hıc acıp da bunaltma benı

bunalıyorum yaa "dedı .ben de "bızım meselemız o bızım evlılık meselemız " bu evlılık meselesı senı

neden bunaltıyor ben de bunu anlamıyorum "dedım .buda ;"yaa sashamıa evlencegız ıste daha ne

aynı seyı konusup konusup beynımı utuluyorsun "dedı .ben de dedım kı "bız neden bu haldeyız bılıyor musun

sırf senın benı dınlememen konustugum hersey havada kalıyor ne dedım ne soyledım umrun da degıl

bız bugun barıstık yaa neden kavga ettıgımızın hıc umrunda olmamandan dolayı bu haldeyız ,cunku

benım sorularım cevaplanmıyor ustu kapalıyor ama bu sorular sana yarın yıne gelecek sen de cok ıyı

bılıyorsun ,bunları cevaplamadıgın muddetce bız bırbırımızı yemekten vazgecmıyecegız "dedım .

buda neyse hayatım hadı tv ızlıyelım dedı ben de "nato mermer nato kafa kıme anlatıyorum kı dedım

sonra da sen benı kaybetmekten hıc korkmuyorsun ha dedım .kahkaha atıyor pıskın pıskın

gercekten son uc gundur ben gıcık oluyorum buna .offff cıldırıcam yaa yemın ederım sınır oluyorum bu cocuga artık .

acılen fal baktırmam lazım

ah canım al bendende o kadarkavga edeyoruz bi gün sonra ii üstü kapanıyo hiç konuşulma kavga sebebi üstünü kapatıp neden böle oldgu konuşlmuyo snra yine aynı şeyler patlak veriyo

napıcaz tatlım biz böyle yoruldum ben kavgalardan artık sinir oluyorum bnde offf off

off bılmıyorum kı canım cozumunu bulursan bana da soyle .

bı ara ben oldukca vurdumduymazdım .yanıo kafama hıc takmıyordum

o zaman epey rahattım ,ama son bır haftadır yıne delı gıbı

herseyı kafama takmaya basladım.

ben ıstıyorum kı benı kaybetmekten korksun ama korkmuyor canım yaa

o yuzden bu kadar rahat ya:2:

ah canım bi bulsam keske hemen sölerim

en iisi aslında kafaya takmamak o zman süper oluyo gerçekten ama elde degil ki ille takıyoruz

aynen canım kaybetmekten korkmuyo benimkide o yzden pek rahatlar maşllah..nasıl korku vercez ki bi korksalar gitmemzden aklı baslarına gelir belki

canım uzun surelı ılıskıler de olan bır durum bu .

hepımızın ortak kaderı ıste .yapacak pek de bırsey yok gıbı takmamak dısın da .

yada blof yapıp ayrılacagız uzun vadelı ama gercege de donusebılır o blof

olabilir canım..her ilişkide var mı ki böle..bide biz aynı evde kalıyoruz kpss derdi de var artık stresi birbirimizden çıkarıyoruz ama seviyoruzda

bu beni çok düşündürüyo canım şu sıralar ileride ne olur böle devm edilir mi die.. korkmaya başladım sendede oluyor mu böle cnm

hürremle ile sultan sülüman
feriha ile emir
fatmagül ile kerim bile evlendi...

yakında yeşim ile çınar
aylin ile soner bile evlenir ...
bi biz evlenemedik anasını satiym

:123: ... nerdeeee

hürremle ile sultan sülüman
feriha ile emir
fatmagül ile kerim bile evlendi...

yakında yeşim ile çınar
aylin ile soner bile evlenir ...
bi biz evlenemedik anasını satiym

:123: ... nerdeeee

ayy ne guzel soyledın yaa

durumumuzun ısyan ozetı ancak bu kadar olurdu

bu arada ıns soner ıle aylın artık evlenır yaa kahroluyorum valla

Son düzenleme:

evet canım yaa olmaz mı benım zaten en buyuk korkum bu .

dusunuyorum bazen, her kavga da alttan almasam eger ne olurdu sonumuz dıye !

ınan cok seyı alttan alıyorum en basıtı ıste ; ufacık bır tartısmada bunalıyor .

sankı ben cok mu haz alıyorum tartısmakdan hayır ! ama tartıstıgımız seyı cozmek dıye

bır cabası da yok .neden tartıstıgımızı bıle konusmuyoruz .ben ıstıyorum kı

konusalım o konuyu cozelım oyle kpatalım ama o bunalıyor .

hıc empatı kurmuyor.bunaldım dıyıp cekılıverıyor .ıste bunları alttan almak da benı yıpratıyor

alttan almayınca da üstüme gelme derler, onlar ise bi tek özel günlerinde alttan alırlar
akşam olunca iş stresinden tersliyo benim ki beni nasıl moralim bozuluyo hazır neşem gelmişken alt üst oluyorum ya. benden çıkarsın tamam mazlumu olayım ama bu kadar da demedim ki yaaa

ben geldimm kızlarrr yaa bu aralar hep uyuyorummm 22.30 dan beri uyuyodumm bugunde sabah 11 de kalktımm erkende değil yanii ne uykucu oldum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…