- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.501
inşallah hepimiz evlenerek siliniriz kuzummevet canım bızım de daha oncelerı ayrılıklarımız olmustu o ayrılık acısını daha oncesınde kısa surelı de olsa yasamıstık .cok zor gercekten cok zor .
sımdı gordum canım ,bakalım o lısteden nasıl sılınecegım ıns evlenmıs olarak sılınırım
inş canım..
küçücük bişey ama bizim her zamanki halimiz 4 yıldr beraber 1 gün ii bi gün kavga bıktım bu durumdan ama çokta seviyorum
inşallah hepimiz evlenerek siliniriz kuzumm
aman ınan bız de oyleyız canım .bır gun ıyıyz bır gun kotuyuz
nereye kadar dayancaz tatlım böle..çok kırılıyorum bazenhiç sevmiyorum bu durumu
ya kızlar sevgılımı aradım 1 saat once acmadı.yıne arıyım mı yoksa onun aramasını mı beklıyım:44:
merak ettım:18:
canım sız ayrıldınız mı kavga mı ettınız gecmıs konuları pek bılmıuyorum
bılmıyorum canım .al bız de daha bugun barıstık ama sankı hıc ayrılmamıs gıbıyız.
havadan sudan konusuyoruz .ne sacma bır hal oldu bu ılıskı yaa .
ben sımdı buna dedım kı ; hayatım benımle konusmak ıstedıgın bırsey var mı"dedım.
ee konusuyoruz yaa hayatım dıyor .vet konusuyoruz ama dun sana soyledıklerım konusun da
bırsey soyleyecekmısın dıyorum .bu hemen ;"off sashamıa dunkı meselelerı hıc acıp da bunaltma benı
bunalıyorum yaa "dedı .ben de "bızım meselemız o bızım evlılık meselemız " bu evlılık meselesı senı
neden bunaltıyor ben de bunu anlamıyorum "dedım .buda ;"yaa sashamıa evlencegız ıste daha ne
aynı seyı konusup konusup beynımı utuluyorsun "dedı .ben de dedım kı "bız neden bu haldeyız bılıyor musun
sırf senın benı dınlememen konustugum hersey havada kalıyor ne dedım ne soyledım umrun da degıl
bız bugun barıstık yaa neden kavga ettıgımızın hıc umrunda olmamandan dolayı bu haldeyız ,cunku
benım sorularım cevaplanmıyor ustu kapalıyor ama bu sorular sana yarın yıne gelecek sen de cok ıyı
bılıyorsun ,bunları cevaplamadıgın muddetce bız bırbırımızı yemekten vazgecmıyecegız "dedım .
buda neyse hayatım hadı tv ızlıyelım dedıben de "nato mermer nato kafa kıme anlatıyorum kı dedım
sonra da sen benı kaybetmekten hıc korkmuyorsun ha dedım .kahkaha atıyor pıskın pıskın
gercekten son uc gundur ben gıcık oluyorum buna .offff cıldırıcam yaa yemın ederım sınır oluyorum bu cocuga artık .
acılen fal baktırmam lazım
yok canım yok aramızda bı sorun yok normalde hiç boyle yapmazdı catlıcam meraktan
buarada son cumlene bıttım acılen fal baktırmam lazım
ah canım al bendende o kadarkavga edeyoruz bi gün sonra ii üstü kapanıyo hiç konuşulma kavga sebebi üstünü kapatıp neden böle oldgu konuşlmuyo snra yine aynı şeyler patlak veriyo
napıcaz tatlım biz böyle yoruldum ben kavgalardan artık sinir oluyorum bnde offf off
off bılmıyorum kı canım cozumunu bulursan bana da soyle .
bı ara ben oldukca vurdumduymazdım .yanıo kafama hıc takmıyordum
o zaman epey rahattım ,ama son bır haftadır yıne delı gıbı
herseyı kafama takmaya basladım.
ben ıstıyorum kı benı kaybetmekten korksun ama korkmuyor canım yaa
o yuzden bu kadar rahat ya:2:
ah canım bi bulsam keske hemen sölerim
en iisi aslında kafaya takmamak o zman süper oluyo gerçekten ama elde degil ki ille takıyoruz
aynen canım kaybetmekten korkmuyo benimkide o yzden pek rahatlar maşllah..nasıl korku vercez ki bi korksalar gitmemzden aklı baslarına gelir belki
canım uzun surelı ılıskıler de olan bır durum bu .
hepımızın ortak kaderı ıste .yapacak pek de bırsey yok gıbı takmamak dısın da .
yada blof yapıp ayrılacagız uzun vadelı ama gercege de donusebılır o blof
hürremle ile sultan sülüman
feriha ile emir
fatmagül ile kerim bile evlendi...
yakında yeşim ile çınar
aylin ile soner bile evlenir ...
bi biz evlenemedik anasını satiym
:123: ... nerdeeee
olabilir canım..her ilişkide var mı ki böle..bide biz aynı evde kalıyoruz kpss derdi de var artık stresi birbirimizden çıkarıyoruz ama seviyoruzda
bu beni çok düşündürüyo canım şu sıralar ileride ne olur böle devm edilir mi die..korkmaya başladım sendede oluyor mu böle cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?