Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kız yok be belkide semiramisin dedigi gibi son gunlerde canım cok sıkıldıya onun yuzundendir..
bilmem kutlamam heralde yada benimkine derim o kutlar benim adıma

bende annemın dogum gününde kuşumla buluştummm

evet canım yorum yaptım zarten ama cokta onemseme yaa cıcek gonderme muhabbetını suan söz nişan yok aranızda nasılsa bır telefon yeter dıye dusunuyorum
aaa alma ozaman ewet yanı sen ıkı kez almıssın ınsanda bı heves olurda alır gelınıne

hahah güzelmiş anam ben annecım falan diyorumm ama o da tatlı dilli bitanem canım falan diyo bana inşallah hep böyle devam eder

ohh sız gelın kaynana olmussunuz valla .benım sevgılımın annesı oyle bı talep de bulunsa ben de derdım ama

oyle bır talepde bulunmadı ben de x teyze dıyorum

sızın aranız da ne gecmıstı canım ben tam bılmıyorum ,malum dun kendı derdıme kaptırdım kendımı

aman cnm haklısın sende insan kendinden baska seyleri goremiyor valla..
bizim aramızda cok seyler gectide barıstık tam evlilik falan dedik birden agırdan almak istiyorum dedi sorun oldu ama simdi yok tamam artık istiyorum diyor bakalım kısmet

Son düzenleme:
evet canım yorum yaptım zarten ama cokta onemseme yaa cıcek gonderme muhabbetını suan söz nişan yok aranızda nasılsa bır telefon yeter dıye dusunuyorum

bılmıyorum yaa ben de ıste soyle dusunuyorum ,daha oncelerı ozel gunler de bayramdı seyrandı hep gıtmısımdır cıkolatamla

sımdı gıtmezsem ona kın guddugumu dusunur dıye de endıse edıyorum .

gıdersem de tekrar o eve gıtmeye cok korkuyorum ben yaa

yıne aynı manzarayla karıslarsım dıye yada bana yaranmaya calsıyor dıye dusunmesınden endıse edıyorum .

yaranmak derdın de degılım cunku .

Son düzenleme:
bnde teyze diyim ay yakında gelceklermiş bakalım bizim bulundugumuz sehre yaaa cok heyecanlanırım herlde yaaaaaa kaynanadan deilde pederden cekınıyorum daha gormeden
ne konuscaz beaaaa utanırım ben

ayy sendede bende kı sıkıntı varmıs desene .

off bızde de aynı durum var canım .bız barıstık ama hala asamadık .

sankı dun ayrılan bız deglız aradı benı gunluk konusuyor

nasılsın napııyosn ne yaptın bugun

sorulara bak yaa,sankı o dun ayrılan cıft bız degıldık

adam artık ayrılıgımı bıle cıddıye almaz oldu cıldırıcam bu duurma yemın ederım .

ohh neyse sız evlılık meselesını cozmus gorunuyorsunuz ,ayy canım ıns ıstedıgın gıbı sonlanır

yok canım yok hevesin h si yok. daha da almam :) söz merasiminde aslında bana birşeyler getirecekmişte kaybetmiş vs vs. dedi bende he he dedim. belki doğrudur ama kaybettiğini sölediği gün cuma; sözümüz pazardı. cumartesi istese bişiler alırdı ama yok işte yok. zaten kişiye özel birşey almaz. öyle biri değil çünkü. öle sandıktan çeyizlik terlik, patik vs. getirirdi; onu da getirmedi. neyse kendi bilir; çok şükür muhtaç değilim...

canım bu arada kac gun ayrı kaldınız .

acaba evlılık fıkrıne ısınması senı kaybetmekden korkmasıyla mı oldu

onu merak edıyorum da .bırden ne olduda ısındı

ohh sız gelın kaynana olmussunuz valla .benım sevgılımın annesı oyle bı talep de bulunsa ben de derdım ama

oyle bır talepde bulunmadı ben de x teyze dıyorum
konunu okudum canımm gerçekten fazla tepki vermişş sevgilinin annesıı eve gelen bi misafire neolursa olsun kötü davranılmaz bence..ama pişman gibi diyosunn hiç umursama derım ben zaten evlenince evin yerın ayrı olacakk misafir gibi gidip gelmelerde saygını eksık etmezsınn..bide bu gelin kaynana mevzularında asıl önemli olan erkegın tavrı diye düşünüyorum ben aradaki uyumu sağlayacak olanda erkektir..mesela kendi ufak bi olayımı anlatayım sana sevgilim askerdeyken annesı aradı benii hergun gibi arıyodu zaten fatih sedayı bırakma demiş annesine konusuyoduk.bana dedi gebzeye gelip burda bi aksam kalsan tanışsak gerçi fatih yok gelmezsin falan dedi bende annemler izin vermezler dedimm sonra kapattık telefonu.ertesi gün çarşı izni vardı anlattım olayı fatihe o da annesine kızdı kendisi benım kız kardeşimi sevgilisinin evine kalmaya gönderir mi göndermez o yüzden sana böyle bişey söylemesi yanlış dedi.annesınede söylemiş yanlış falan diye bi daha hiç o konu açılmadı ne annesı bişey dedi ne ben..yanı demek ıstedıgım sevgilinede cok iş düşüyo arayı yapacak olan o

hadi ya o caktırmıyordur kaale alıp sorunları cozmuyorlar bile bende ona sinir oluyorum birsey olmamıs gibi devam ben kasınıyorum zaten stresten fena haldeyim boynum kıpkırmızı oldu nasıl sonuclancak bilmiyorum artık ama hastalık sahibi oldum valla

sashamia88; bence alma canım ama kutla. bir telefon et ve kutla yeter. fazla samimiyete gerek yok bence. bu seferde yalakalık filan algılarlar. ben artık buluttan nem kapar oldum :) bir de tabi sevgilin senin annene almazsa ne bileyim bir garip olur; sen çok hevesli görülebilirsin filan... tabi yine de sen bilirsin...

evet canım anlıyorum senın yerınde olsam bende aynı dusunurdum ama bnm fıkrım hala aynı senın yerıne koyunca kendımı bır telefon dıyorum:))
len benden once nisan falan yapma agzını yırtarım he

kızım bu gidişle oyle olcak sen nişanlanana kadar daha sevgılılerı okulu bıtırmeyenler bıle nısanlancak şaka bacım tabı yaaaa offf kızım bızım kaderler benzıyo bı turlu olmuyo olsada zor oluyo sabır taşı durumları yanı belırsızlıkler bı turlu bıtmıyo oof offf

canım bu arada kac gun ayrı kaldınız .

acaba evlılık fıkrıne ısınması senı kaybetmekden korkmasıyla mı oldu

onu merak edıyorum da .bırden ne olduda ısındı

4 ayı gecmistir ya ben barısmıycaktım zaten baskasıylada cıktım ben o ara tamamen silmistim artık cunku defalarca sebepsiz yere bıraktı giti ama ikna etti sonunda:26:

canım valla ne dıyım haklısın .hanı sevgılı olsanız almayabılır ama sız bıde sozlusunuz yanı .

alması gerekırdı gercekten .en azından bı corap patik orseymıs barı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…