- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.541
ay bn anneme almadım yaa aman ne gerek var hergun beraberız zaten hatta anneler gununde sewgılımle dısarı cıkmayı planlıyorum
sebebpsız yere değildir o sökül bakalım..
buarada sen neyapıcan kaynanana kutlucanmı bacım
hahah güzelmiş anamyok ben demıyorum cunku oyle bır talepde bulunmadı .
ama sevgılım anne der hatta anam der
iyi gibi artık heralde yani bilemiyorum yinedeannesine solicekde annemi arıycak konuscaklar nisan isini bakalım hayırlısı artık
canım ben ne yapayım sence .son actıgım konuya bı bak endıselerım vardı .
endıse sebeplerımı 2.3 sayfa da anlattım .
bende annemın dogum gününde kuşumla buluştummmay bn anneme almadım yaa aman ne gerek var hergun beraberız zaten hatta anneler gununde sewgılımle dısarı cıkmayı planlıyorum
sebebpsız yere değildir o sökül bakalım..
buarada sen neyapıcan kaynanana kutlucanmı bacım
evet canım yorum yaptım zarten ama cokta onemseme yaa cıcek gonderme muhabbetını suan söz nişan yok aranızda nasılsa bır telefon yeter dıye dusunuyorumohh masarafsızen guzelı sekerım oyle yap
ben almak ıstıyordum ama ,actıgım konuyu gordun sekerım endıselerım vardı .
emın degılım yaa offf .suan sadece arasam yeterlı dıyorum ama
lezzet cıceklerını gonderme ımkanım olursa gondermek de ısterım hanı
ıste tek sıkıntı kargo
aaa alma ozaman ewet yanı sen ıkı kez almıssın ınsanda bı heves olurda alır gelınıneşahsen ben almayacağım; almam da. 2 kez hediye aldım kendisine. hediye karşılıklı verilmezde ne bileyim insan merak eder gelinim diye bir çorap bari alır. ilgisiz ötesi benim kaynanacım :) anneler gününü kutlayın geçin; fazla şımartmayın hehe :)
hahah güzelmiş anamben annecım falan diyorumm ama o da tatlı dilli bitanem canım falan diyo bana inşallah hep böyle devam eder
sızın aranız da ne gecmıstı canım ben tam bılmıyorum ,malum dun kendı derdıme kaptırdım kendımı
evet canım yorum yaptım zarten ama cokta onemseme yaa cıcek gonderme muhabbetını suan söz nişan yok aranızda nasılsa bır telefon yeter dıye dusunuyorum
bnde teyze diyimay yakında gelceklermiş bakalım bizim bulundugumuz sehre yaaa cok heyecanlanırım herlde yaaaaaa kaynanadan deilde pederden cekınıyorum daha gormeden
ne konuscaz beaaaa utanırım ben
aman cnm haklısın sende insan kendinden baska seyleri goremiyor valla..
bizim aramızda cok seyler gectidebarıstık tam evlilik falan dedik birden agırdan almak istiyorum dedi sorun oldu ama simdi yok tamam artık istiyorum diyor bakalım kısmet
evet canım yorum yaptım zarten ama cokta onemseme yaa cıcek gonderme muhabbetını suan söz nişan yok aranızda nasılsa bır telefon yeter dıye dusunuyorum
aaa alma ozaman ewet yanı sen ıkı kez almıssın ınsanda bı heves olurda alır gelınıne
aman cnm haklısın sende insan kendinden baska seyleri goremiyor valla..
bizim aramızda cok seyler gectidebarıstık tam evlilik falan dedik birden agırdan almak istiyorum dedi sorun oldu ama simdi yok tamam artık istiyorum diyor bakalım kısmet
konunu okudum canımm gerçekten fazla tepki vermişş sevgilinin annesıı eve gelen bi misafire neolursa olsun kötü davranılmaz bence..ama pişman gibi diyosunn hiç umursama derım ben zaten evlenince evin yerın ayrı olacakk misafir gibi gidip gelmelerde saygını eksık etmezsınn..bide bu gelin kaynana mevzularında asıl önemli olan erkegın tavrı diye düşünüyorum ben aradaki uyumu sağlayacak olanda erkektir..mesela kendi ufak bi olayımı anlatayım sana sevgilim askerdeyken annesı aradı benii hergun gibi arıyodu zaten fatih sedayı bırakma demiş annesine konusuyoduk.bana dedi gebzeye gelip burda bi aksam kalsan tanışsak gerçi fatih yok gelmezsin falan dedi bende annemler izin vermezler dedimm sonra kapattık telefonu.ertesi gün çarşı izni vardı anlattım olayı fatihe o da annesine kızdı kendisi benım kız kardeşimi sevgilisinin evine kalmaya gönderir mi göndermez o yüzden sana böyle bişey söylemesi yanlış dedi.annesınede söylemiş yanlış falan diye bi daha hiç o konu açılmadı ne annesı bişey dedi ne ben..yanı demek ıstedıgım sevgilinede cok iş düşüyo arayı yapacak olan oohh sız gelın kaynana olmussunuz valla .benım sevgılımın annesı oyle bı talep de bulunsa ben de derdım ama
oyle bır talepde bulunmadıben de x teyze dıyorum
ayy sendede bende kı sıkıntı varmıs desene .
off bızde de aynı durum var canım .bız barıstık ama hala asamadık .
sankı dun ayrılan bız deglız aradı benı gunluk konusuyor
nasılsın napııyosn ne yaptın bugun
sorulara bak yaa,sankı o dun ayrılan cıft bız degıldık
adam artık ayrılıgımı bıle cıddıye almaz oldu cıldırıcam bu duurma yemın ederım .
ohh neyse sız evlılık meselesını cozmus gorunuyorsunuz ,ayy canım ıns ıstedıgın gıbı sonlanır
evet canım anlıyorum senın yerınde olsam bende aynı dusunurdum ama bnm fıkrım hala aynı senın yerıne koyunca kendımı bır telefon dıyorum:))bılmıyorum yaa ben de ıste soyle dusunuyorum ,daha oncelerı ozel gunler de bayramdı seyrandı hep gıtmısımdır cıkolatamla
sımdı gıtmezsem ona kın guddugumu dusunur dıye de endıse edıyorum .
gıdersem de tekrar o eve gıtmeye cok korkuyorum ben yaa
yıne aynı manzarayla karıslarsım dıye yada bana yaranmaya calsıyor dıye dusunmesınden endıse edıyorum .
yaranmak derdın de degılım cunku .
len benden once nisan falan yapma agzını yırtarım he
canım bu arada kac gun ayrı kaldınız .
acaba evlılık fıkrıne ısınması senı kaybetmekden korkmasıyla mı oldu
onu merak edıyorum da .bırden ne olduda ısındı
şahsen ben almayacağım; almam da. 2 kez hediye aldım kendisine. hediye karşılıklı verilmezde ne bileyim insan merak eder gelinim diye bir çorap bari alır. ilgisiz ötesi benim kaynanacım :) anneler gününü kutlayın geçin; fazla şımartmayın hehe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?