Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

oouuuvvvv çok sertsin şekerim.. :26:
kesinlikle küfür dolu bir mesaj yazıcak ya da arayıp küfür edecek sakın açma telini..

en iyisi..çivi çiviyi söker cnm

wooow ne diyim ki canım ama ona acayip bi hayal kırıklığı oldu bu kötü süpriz diyelim yada

kısasa kısas taktiği her zaman işe yaramıştır:114:

hm sen tabi ilişkiye daha çok vakıf olan kişisin sen daha iyi bilirsin durumları canım ALLAH hakkınızda hayırlısı neyse onu versin

sasha hayırlı uğurlu olsun yeni sevgilin çok hızlı olmuş :44:

sashamia bi kere erkek arkadasını resmen zorlamışsın sankı gorusmeye bu ne naz nıyaz yahu... kesınlıkle bır daha gorusmek ısteme arama da.postayı koydugun ıyı olmus.acıkcası senden ayrılamam dıyen ınsan senı bekletmez görmek gönlünü almak ıcın özen gösterırdı hiç bi çaba goremedım
hakkında hayırlısı olsun canım.

kızlar bu arada benımkı yıne kafayı çizdi sen de sataşmışsındır dıye bana kızdı aksam

hooopppaaaa seninki de iyice sapıttı yani

canm kadın doldurmus bunu o bana sataştı dıye bellıkı, mesaj atmıs sewgılımde hiç bişi yazmamıs ama bana da kızdı mılletle uğrasma dıye

sevgilinde bi tuhaf senin arkanda durması gerekirken gidip kadının laflarına inanıyor :44:

canım bana hak verdı zaten baştan sadece kadın kavgaları ıcınde kalmak tepesini attırmıs onun,bana patladı işte.birde kavgayı benım başlattıgıma ınanıyor

bu kadın kavgalarının olmasının sebebi o
bunu anlaması lazım baştan
hayatında bi sen varsan ona göre davranması gerek diğer kadınlara
bence sen bi de ara ara iş yerinde yokla sevgilini kadına da gözük iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…