- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #15.501
waaaowwww hadı yıne iyisin fıstıgımmm
Yok canım mesele şu
Bugun erkek arkadaşımla iftara gittik sonra eve gel sana bir şey göstereceğim dedi
Bu saatlerce oyun oynuyordu ya oyunun adı minecraft
Ben de saatlerce oyun oynuyor diye kızıyordum
Kızlar aylarca bir şey yapmış benim için oyunda çok üzüldüm..
Benim üstün zekalı sevgilim (şaka değil gerçekten üstün zekalı söylemiştim size bir ara)
Fizik kitapları almış fizik çalışmış paralel bağlama seri bağlama amper volt filan
Minecraft oyununda (oyun gerçek hayat gibi) bir ışıklı düzenek kurmuş
Oyundan anlayanlar bunun ne kadar zor yapıldığını bilirmiş
Bana ışıklı bir düzenek hazırlamış aylar sürmüş
'' BENİMLE EVLENİR MİSİN? '' yazıyordu yanıp sönüyordu yazı baştan sona böyle yanıp sönüyordu
Bir görseniz en güzel kıyafetlerini giymiş traş olmuş odasını toplamış tüm kıyafetlerini yıkamış asmış..
Bana evlenme teklifi düzeneği hazırlamak için saatlerce oyundaymış
selam kızlar
Sevgilim sürekli benle buluşmayı erteliyordu, bana ufak tefek yalanlar söylüyordu
Ben de deli gibi kavga etmiştim..
Meğer sevgilim işe girmiş.. Bize yüzük almak için para kazanmak için..
Ben de burada size sevgilimden şikayet ediyorum..
Hem iş hem ışıklı düzeneği yapacam derken iyice salmış kendine bakmıyormuş
Ben hiç bir şey farketmedim..
Yüzük almış bize baba parasıyla alacak halim yoktu ya işe girdim para kazandım aldım dedi..
Ben de burada ona olan aşkım bitti ayrılmak istiyorum derken
O neler yapıyormuş
[video=youtube;WyNRt54LI8k]http://www.youtube.com/watch?v=WyNRt54LI8k&feature=related[/video]
aşk acısı çek hacı garıp bı varlıga dönüşüyosun.mesela ewde hayalet casper gıbı dolaşıyosun yemek yıyemıyosun felan..ama tabı cekme Allah korusun.
Tabi canimmzaten kilolu da degilim sadece "kemiklerim kalin"
ay ne hoş benım ex okuzun boyle suprızlerle hiç işi yoktuSevgilim sürekli benle buluşmayı erteliyordu, bana ufak tefek yalanlar söylüyordu
Yüzük almış bize baba parasıyla alacak halim yoktu ya işe girdim para kazandım aldım dedi..
O neler yapıyormuş
Yok canım mesele şu
Bugun erkek arkadaşımla iftara gittik sonra eve gel sana bir şey göstereceğim dedi
Benim üstün zekalı sevgilim (şaka değil gerçekten üstün zekalı söylemiştim size bir ara)
Fizik kitapları almış fizik çalışmış paralel bağlama seri bağlama amper volt filan
'' BENİMLE EVLENİR MİSİN? '' yazıyordu yanıp sönüyordu yazı baştan sona böyle yanıp sönüyordu
Bir görseniz en güzel kıyafetlerini giymiş traş olmuş odasını toplamış tüm kıyafetlerini yıkamış asmış..
ay ne hoş benım ex okuzun boyle suprızlerle hiç işi yoktu
ayy ne güzel canım yaasen ne yaptın o manzarayı görünce??
Sevgilim sürekli benle buluşmayı erteliyordu, bana ufak tefek yalanlar söylüyordu
O neler yapıyormuş
Yok canım mesele şu
yok kız ne özrü.beyfendi haklı tabı.ben durduk yere kafa ütüleyen manyagın tekıyım.niye özür dilesin aa lütfenDaha özür dilemedi mi seninki
Oturdum ağladım ne yapayım :)
Bana daha bir kaç kere daha evlenme teklifi edecekmiş :)
Böyle farklı süprizlerle
Bidahakine ne yapar bilemiyorum artık :)
Seni bana 3 yıldan önce vermiyorlar napıyım ben daha bikaç kere daha evlenme teklifi edeceğim diyor :)
noldu canm hayırdır ewet gun sıkıcı poff bıde bana sor neysekı bu gunde bıttı cok sukurpuuufff sıkıcı bir gün içim daralıyor
vala sekerım ewet bi değişim gözlemlıyorum kendımde suan.deliliğe vurdum barızkız senin espri yeteneğin ön plana çıktı aşk acısından dolayı mı acaba
yok kız ne özrü.beyfendi haklı tabı.ben durduk yere kafa ütüleyen manyagın tekıyım.niye özür dilesin aa lütfen
Biz kadınlar bi de erkekler için odun deriz, her ayrıntıyı biz düşünüyoruz, hep biz emek veriyoruz deriz.
Bakar mısın inceliğe?
Dünbiz ne yorumlar yaptık burda.
Neye yorduk çocuğun dağınıklığını,senin bıkmışlığını toparlamak için neler söyledik.
Hep senin Uğrştığını,sabrettiğini,anlayış gösterdiğini,tahammül ettiğini sandık kendimizce.
Oysa o neler düşünüyomuş,nelerle uğraşıyomuş.
Bütüncül kuram diye bişey var eğitim psikolojisinde.
Eğer bi davranışı parça parça düşünürseniz,ya da davranışın altında yatan sebebi tek bir gerekçeye dayandırırsanız hata yaparsınız der eğitim psikologları.
Davranışı bütünütyle ele alıp,bütün açılardan irdelemek gerekir.
Bu da cuk oturan bi örnek oldu şimdi.
Biz kendimizce ne kadar bayağı yorumlar yaptık,altında yatan neden ne kadar da inceymiş.
İyi ki diyorum, iyiki köprüleri yıkıp atmamışsın bercestem.
Bu adam senin için başkasının parasıyla değil,
bizzat kendi beyin güüyle emek veriyor,fedakarlık yapıyor, "bak ben onun için neler yapıyorum o bana nasıl davranıyor" demiyor.
O da sana tahammül ediyor.
Bu adam mutlu edilmeyi hakediyor.
Dün dedik ya hani,güçlü kadınlar erkekleri büyütür zayıf kadınlarla evlendirir diye.
Sen bu adamı büyütmüşsün,yetiştirmişsn artık.
Lütfen ona sahip çık.
Yanında olmaya devam et onun.
çok duygulandım bende yaa
yüzük alması, evlenme teklifi, senin için evi toplaması.. bide kendi hayallerim geldi aklıma offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?