• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Neden dertlisin bakalım?
Yanlış anlamışsın bursaliyim ben bursada yaşıyorum ama evlenince izmire gidiyoruz evimiz orada kuzum.. Siz evlenincede bursaya sizi ziyarete gelecektik hatta:1::1:

Sevgilimi özledim :(

Kuzum yaa bende tam tersi anladıydım :1: Allahım :1:

Ayyy evet evet buyrun beklerim :1::1: Ne güzel olur yaa :16:

Son düzenleme:
Böyle uzun süreli ilişkileri görünce çok mutlu oluyorum ben. Daha 2 yıllık bir ilişkim var ama bizimde önümüzde uzun yıllar var :)
Mutlular dilerim şimdiden :nazar:

Çok teşekkür ederim balım:nazar:
Sizinde öyle olacak inşallah,biz koskoca 8 sene nasıl geçti anlamadık bile her şeyin hayırlısı oluyor. 2 yılda az bir süre sayılmaz:16:

aaa detayları istiyorum bakkk:1::1: oh mutluluğun daim olsun insallah:nazar: grip misin? aşk nelere kadir:1::1::1:

Çokkkkk saol güzelimmmmm sizin de inşallahhhh:nazar::54:

Tabiki de tatlımmm yemek falan yiyip rahat bi anımda anlatırım:54: Ama heyecandan
hediyemin resmini çekmeyi unuttum malesef:50: Sadece kutunun resmi var elimde
o da tesadüfen çıkmış bir resimde:1:

Grip değilim tatlım yaa 2-3 gündür sol tarafımda sıkışma oluyor, sol kolum uyuşuyo
bıçak saplanır gibi oluyor:50: Hastaneye gitcektım ama erteleyip durdum sürekli.
Haftaya kaldı artık:26:

Uuu baya da olmuş yahu. Ne zaman görüşeceksiniz peki? Ama özlemde iyidir,aradaki bağları duyguları kuvvetlendiriyor:16:

Aynen aslında bu durumdan memnunum onun değerini çok iyi anlıyorum oda benim..

ama işte arada böyle kabarıyo özlemimiz :)

Valla tatlım hiç belli değil ne zaman geleceği.. :50:

Back
X