• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bizimde görüşmeyeli 6 ay olacak.. uzaktan ilişki çok zor ya..
yan yanayken gözümün içine bakardı yüzüm asılsa tüm gün şebeklik yapardı ama şimdi üzmekten çekinmediği bile oluyor.. ahh ah.. :)

Alemsin kuzum yaaa :27::27: Tamam bekliyoruzzz :54::54::54:

Bak gördün müüü kaçtılar hemennnn, bu işte bir iş var demek ki:23::23::23:

Paketimin resmi var sadece koyayım onuu:21::21::21::21:

Meraklı melahat bobicik de paketin etrafında fır dönüyo:1::1::1:

$zeze122.webp

bizimde görüşmeyeli 6 ay olacak.. uzaktan ilişki çok zor ya..
yan yanayken gözümün içine bakardı yüzüm asılsa tüm gün şebeklik yapardı ama şimdi üzmekten çekinmediği bile oluyor.. ahh ah.. :)

Bizde bir dönem nişanlımla ayrı kaldık uzaktan idare ettik gerçekten çok zor ama ozlemekte bambaşka bir duygu çok güzel.. Olsun kavusacaksiniz nasıl olsa.. Tuzu biberi artik bazı şeylerde:)

Bizde bir dönem nişanlımla ayrı kaldık uzaktan idare ettik gerçekten çok zor ama ozlemekte bambaşka bir duygu çok güzel.. Olsun kavusacaksiniz nasıl olsa.. Tuzu biberi artik bazı şeylerde:)

bende öyle avutuyorum kendimi :) aslında mesafe az ama maddi durumlardan dolayı olmuyor.. işsiz olduğundan dolayı :)

Saol ablasıııı çokk akıllııdır çok tatlıdırrr bobicik ama bu aralar acayip fırlama bişey oldu:1:
Normalde kocamandır ama resimde nedense ufak çıkmış:9: Kucağımı rahat dolduruyo tosunummm:27:

Heheh çok severim kedilerii, nankör falan derler kediler için de benim tek dostum kedim:1::1::1: nişanlımla ikimizin bir kedimiz bir de kopegimiz var:1: bobicikte çok tatlıymış:52:

Bu arada diğer kızlar gitti kaldık yine tek:1:

Back
X