Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol yavrum :) Ben orflime gıordani mi böyle mi yazılıyo tam bılemedım yine orflimenın pudrasını kullanıyorum memnunum orflimede numara olarak değil mesela ben pudrada da fondötendede porselen kullanıyorum diğerleri koyu geliyor en açık kullanıyorum :)
bende şu an da oriflame kullanıyorum oksijenli fondötenini ve giordani ışıltılı makyaj bazını kullanıyorum ama mac ya da lancome almak istiyorum bir de ekstradan bunların yanında ya rimmel stay matte fondöten ya da flormar mat fondöteni alıcam
tatlım geçmiş olsun bulantı bende de vardı yedıklerımızden olabılır veya soguktan mide için medpamit die bı ılac ıı gelıo dıe bılıyorum ama tabı doktora danış canım, ya tatlım ben almadım ablam almıstı yuzune koyu gelmiş bana verdı ama artık bende hep ondan alıcam bıtınce felan sormadım ama 100 tl vardır dıe dusunuyorum
max factor bebeım ve aşırı derecede memnunum kullandıgım zaman makyaj kusursuz duruyor cildimde
![]()
Eki Görüntüle 645308 Flormar Pretty Compact Pudra(198) =)
Flormar Mat Touch'tan çok memnunum Atroşum şahsen =) Çok çok güzel kapatıyor bi ışıltı geliyor yüze![]()
En çok istedğim şey o şuanda ama bakalım canım :)
canım 100 tl olması imkansız ya çünkü ben lancome alıcam araştırıyorum mesela o bile 90-100 arası,max factörün fondöten ve pudraları 30-40-50 civarı
cildin yağlı mı kız benim ki karma-yağlı benimkinde de böyle mikemmel durur mu ki:26:
pretty allık kullanıyorum ama pudrasını denemedim:26:
flormar mat touch alıcam zaten bben herkes çok memnun yağlı ciltlere de uygunmuş
fondöten listemde flormar da var
sağol canım
kızlar bu arada bende flormar terracotta pudra var 20 numara ama çok güzel tavsiye ederim ışıl ışıl süpeer duruyor ya
30-35 tl ye almıştım
aynen ya
en sık kullandıklarım rimelle kalemdir
ama görsen 3 4 tane fondoten pudra far
ne ararsan dolu
bazen çok kızıyorum kendime yazık günah diye![]()
bende fondöteni sadece özel gunlerde kullanırım gunlukte hayatta sürmem yazık gunah cıltlerımıze.. ya bende de ruj surme alışkanlıgı yok hiç yaaaa unutuyorum hep bıde ruj sürünce cok makyaj yapmıs gb hıssedıyorum kendımı ..genel olarak acık renk bi far sürerim göz çevreme aydınlatmak ıcın bıde rimelle allık okadar
Valla Atroşum ben yeni aldım pudrayı hoş yani aslında kafamda senin dediğin vardı terracotta yanımda fazla para yoktu o gün pudram da bittiği için alayım dedimEvet canım cildim yağlı, dediğim gibi çok memnunum :) Tavsiye ederim
Ben geldim bakımlı bayanlar kozmetik almış başını gitmiş![]()
bak eline geçtiğinde al mutlaka flormar terracotta yı süper bişi 20 numara herkese gidiyor sanırım çünkü ben beyaz tenliyim bana bile oldu yani
ama dersen ki atroşcum bana kaliteli ama uygun fiyatlı memnun kaldığın bir pudra öner diye işte sana bombamı patlatıyorum catherine arley pudra hem ışıltılı hem kadife gibi muhteşem 6-7 lira bişi ama görsem pahalı pudralarla yarışır inan bloggerlar da çok memnun bu pudradan hatta![]()
öyle süs püs bu yaşlarda insanı etkiliyor en çok
napıyosun bakalım çıtır hemşire ayy korktum kız bana iğne yapmayasın bide![]()
Bende kozmetik konusundaki yorumlarımı yapıp öyle geçiyorum o zaman sohbete fondöten kullanmıyorum günlük yaşamda hem sevmiyorum hem de yüzümde öyle kapatacağım pek bi şey yok :)
Pudra da kullanmam sadece fondöten kullanacağım ender zamanlarda kullanırım
En çok sevdiğim şeey göz kalemim eyeliner gibi kullanırım genelde gözkalemini bir de ruj sürdüm acuk da allık kullandım mı yeter
Bi dee atroşum ben size kıyar mıyım ki hiiç kıymam iğne de yapmam size sevgimle iyileştiririm ben sizi![]()
benide iyileştir nolurrrr
bende pudra rimel sürme kullanıyorum sadece işte yüzüm yağlı parlıyor bir süre sonra sinir oluyorum eve gitmek istiyorum o an![]()
Seni de iyileştireyim kuzum![]()
Ha bak rimel dedin de unutmusum benim rimelim bitti almam lazım
Benim cildim kurudur bende tam aksi krem falan sürerim kışın hele kaşlarımın altındaki deri ve alnın krem kullanmasam soyulur![]()
bak eline geçtiğinde al mutlaka flormar terracotta yı süper bişi 20 numara herkese gidiyor sanırım çünkü ben beyaz tenliyim bana bile oldu yani
ama dersen ki atroşcum bana kaliteli ama uygun fiyatlı memnun kaldığın bir pudra öner diye işte sana bombamı patlatıyorum catherine arley pudra hem ışıltılı hem kadife gibi muhteşem 6-7 lira bişi ama görsem pahalı pudralarla yarışır inan bloggerlar da çok memnun bu pudradan hatta![]()
benimde bitti rimelim yarimelsiz olmaz
eyeliner hiç kullanmadım sürmeyide beceremem zaten allık rujda kullanmam
Bende eyeliner kullanmıyorum günlük ağır oluyor gibi ince olmadıkça:44: ama çok güzel kalem çekerim eyeliner gibi o hoş duruyo![]()
bende catherine arley kullandım haklısın o pahalı pudralardan daha iyi ama ben ne zamanki fondotene geçtim cildimi mahvettim şimdi yine pudra kullanıyorum cildim çok yağlı belli bir süre sonra parlıyor sinir oluyorum ya valla sende oluyor mu ben buna nasıl çözüm bulabilirim her ortamda pudrayı çıkarıp süremiyorsunda![]()