Bende kozmetik konusundaki yorumlarımı yapıp öyle geçiyorum o zaman sohbete fondöten kullanmıyorum günlük yaşamda hem sevmiyorum hem de yüzümde öyle kapatacağım pek bi şey yok :)
Pudra da kullanmam sadece fondöten kullanacağım ender zamanlarda kullanırım
En çok sevdiğim şeey göz kalemim eyeliner gibi kullanırım genelde gözkalemini bir de ruj sürdüm acuk da allık kullandım mı yeter
Bi dee atroşum ben size kıyar mıyım ki hiiç kıymam iğne de yapmam size sevgimle iyileştiririm ben sizi
Aklımda var zatenBende Catherine Arley kullanıyodum o bittiğinde Flormar'ı aldım işte =) Bende memnundum
o sorun her yağlı ciltli insanların sorunu canım
makyaj fazla kalmıyor benimde cildim de bi süre sonra parlama yapıyor
watsons da ,gratisler de falan yağ emici mendiller var onlardan almayı düşünüyorum ben gün içinde pat pat hareketlerle kullanırım parlmayı alır
o yüzden canım yağlı ciltlilier olarak matlaştırıcı fondöten ve pudra kullanmamız lazım canım
bir de eve gelince makyajınla kalmamalı mutlaka temizlemelisin
ben eriniyorum bazen ya valla çok zararlı biliyorum ama öyle uyuyorum
o sorun her yağlı ciltli insanların sorunu canım
makyaj fazla kalmıyor benimde cildim de bi süre sonra parlama yapıyor
watsons da ,gratisler de falan yağ emici mendiller var onlardan almayı düşünüyorum ben gün içinde pat pat hareketlerle kullanırım parlmayı alır
o yüzden canım yağlı ciltlilier olarak matlaştırıcı fondöten ve pudra kullanmamız lazım canım
bir de eve gelince makyajınla kalmamalı mutlaka temizlemelisin
prety alıcağına catherine arley le devam etseydin keşke bir de golden rose'un ürünleri çok güzel onun da pudralarından alabilirsin
ama cildini temizalemezsen ve temizlemeden uyursan o makyajla sivilcelenmen aşikar olur
ve gözüeneklerin tıkanır cilt için çok zararlı
Kızlar Mardin'in sabunları meşhurdur bilirsiniz belki =) Bende şikayetçiydim yüzümün yağlanmasından ama bi sabun aldım çok çok iyi geldi. O sabundan önce de Amway'dan yağlı ciltler için sabun almıştım onu tavsiye ederim, o da iyi gelmişti bana
sagom mamamı yedim de geldim :120:
eziyet gibi artık
Kızlar Mardin'in sabunları meşhurdur bilirsiniz belki =) Bende şikayetçiydim yüzümün yağlanmasından ama bi sabun aldım çok çok iyi geldi. O sabundan önce de Amway'dan yağlı ciltler için sabun almıştım onu tavsiye ederim, o da iyi gelmişti bana
hafif makyaj seviyorsun yani
bende her zaman makyaj yapmam hatta eskiden daha çok yapardım şimdi daha az yapıyorum ama özel günlerde dolduruyorum ya
ahh bebeğim yaa senin gibi tatlı hemşireler oldukca iğne olmak hoşuma bile gider yani
Bende iki haftadır falan kil sabunu kullanıyorum kesinlikle mükemmel onca doktora gittim ilaç kullandım daha cok çıkardı şimdi hiç sivilcem kalmadı
Evet hafif makyaj
Ben sizi çok seviyorum ki yaa
sabunun adını söylememişsin canım ama bir de ne sabunu olduğunu
geçen yaz doktorum bana siyah çamur sabunu verdi çok iyi geldi bana o hala da onu kullanıyorum
eczaneden almıştım
Evet hafif makyaj
Ben sizi çok seviyorum ki yaa
Canım adı yok, cildim yağlı dedim sarı bi sabun çıkardı bu çok iyi dedi. Elde yapıyolar orda bulunacağını sanmıyorum bi araştırayım netten bulursan söylerim. Fiyatı da çok uygundu 5 Tl. Evet biliyorum o siyah sabunu bende bi ara kullanmıştım =)
Bende iki haftadır falan kil sabunu kullanıyorum kesinlikle mükemmel onca doktora gittim ilaç kullandım daha cok çıkardı şimdi hiç sivilcem kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?